NĚMECKO; Kovové venkovní schodiště
Hledám řemeslný podnik, který mi může dodat venkovní schodiště z kovu. Schody světelná mříž . Dodací místo Vogtlandkreis v Sasku, Německo.
Poptáváme soustružnickou výrobu
Hledáme výrobce soustružených dílů na vícevřetenových strojích s volnými kapacitami. Nabízíme spolupráci a zakázky - (velkoobjemové od 50tis měsíčně do cca 3mil za rok) zidkova.jana@praezisionsdrehteile.cz
Poptávám broušení ozubených hřebenů
Poptávám broušení ozubených hřebenů dle výkresové dokumentace v dávkách od 40 - 100 ks.
Zpracování hliníku
Poptávám firmu, která se zabývá zpracováním hliníku - desky, řezání, tvarování, sváření.
PÁKISTÁN; Náhradní díly Rieter
Hledáme obchodní spolupráci s výrobci náhradních dílů Rieter.
Poptáváme CNC obrábění
Poptáváme vaše volné kapacity pro CNC obrábění přesných kubických dílců z litiny a oceli o rozměrech do 500 x 500 x 500 mm v malých sériích (cca 50 ks) o celkovém objemu až 1000 normohodin. Příklady obrobků - viz http://components.webnode.cz
Poptávám zakroužení trubky
Poptávám zakroužení trubky z Fe plechu cca 1,5mm tl, rozměr cca 73cm délky a průměr cca 230mm, 1ks, svařeno podél (šev). Přesné rozměry s náčrtem bych dodal.
Poptávám kovový plotový sloupek
Kovový sloupek plotový 2m se 3 přichytkami na pletivo a čepičkou cca 30 ks.Děkuji za cenovou nabídku. Růžička J.
Poptávám ohýbání plechů
Poptávám ohýbání plechů na hydr. lisu, sváření nerezu
Poptáváme ocelové výpalky
Poptáváme ocel, korozivzdorná (přírodní voda), střední namáhání (850 Mp), materiál není namáhán tepelně, ekvialent ČSN 1.4301, resp. ASTM A 240 TP apod. rozměr : 750 x 180 x 80 (přířez, resp, výpalek) počet kusů : 9
Hledám výrobce plechových radiátorů
Poptávám výrobce plechové článkové radiátory po pěti článcích délka 230mm, šířka 200mm, rozteč trubek 500mm
VIETNAM; Kostrukce skleníku
Poptávám konstrukci skleníku na pěstování rostlin.
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Výroba dílu dle přiložené dokumentace. Jedná se o zakroužené trubky z děrovavého plechu tl. 0,75 mm, po zakroužení jsou spojeny bodováním. Materiál buď DX51D pozink nebo nerez 1.4301 (V2A) Počet kusů (kompletů) - cca 20 tis. ročně. Každý komplet se skládá z jednoho vnitřního + vnějšího síta
Hledáme dodavatele pro trh v Saudské Arábii
Hledáme vhodné výrobky/firmy pro trh Saudské Arábie/Quataru/UAE/Ománu a Kuvajtu. Máme zájem o zastupování firem na tomto teritoriu hlavně v oblasti strojírenství a stavebnictví. Máme vybudovanou, registrovanou a fungující firmu v Saudské Arábii (Dammam). Máme schválení pro dodávky klíčovým ropným firmám v regionu (Saudi Aramco, Sabic, ADNOC, ...
Poptávám výrobu z potravinářské nerezi
Potřebuji průměr 500x3 délka 450 - 1kus, průměr 110x3 délka 450 - 10kusů, vše v kvalitě poravinářské nerezi. Prosím cenu a podmínky nákupu.
Poptáváme kroužení trubek
Poptáváme kroužení trubek průměru 219 mm (tl. stěny 8 mm). Potřebovali bychom vyrobit 2 kusy délky 4500 mm s rádiusem kroužení cca. 12 070 mm a 2 kusy téže délky s rádiusem kroužení cca. 13 250 mm. Kroužení trubek lze zhotovit z materiálu dodavatele nebo též je možno trubky strojařeské firmě dodat.
Poptávám broušení otvorů a čel
broušení otvorů a čel na ložiskové desce popis operací upřesním na vyžádáni výkres v příloze, spěchá (do 18.12.2009)
Stavebnictví, strojírenství, kovodělné práce
Hledáme obchodní spolupráci s exportními, importními firmami v oborech stavebnictví, kovodělné práce, strojní zpracování, transport - v regionu Vysočina.
Poptáváme osvětlovací stožáry
Dobrý den, prosím, můžete mi sdělit ceny osvětlovacích stožárů JŽ 12 a JŽ 14 - žárový zinek a dobu dodání? Děkuji a přeji pěkný den.
NĚMECKO; Historické kování
Hledáme výrobce, který napodobuje historická kování a vyrábí zámky na truhly.
NĚMECKO; Stoly z oceli
Potřebujeme stoly z ušlechtilé oceli (hlazené a kartáčované) ve velmi dobré kvalitě. Stolní desky jsou většinou z temperovaného skla.
Poptávám plechovou skříň
Poptáváme plechovou skříň vnější rozměry: 2000x1200x600 (vxšxh) Barva: bílá nebo šedá Vnitřní výbava: 4 stavitelné police.
Poptávám zhotovení výběhu pro psa
Poptávám výběh pro psa cca 10 m2 - kovová případně pozinkovaná konstrukce
Poptávám kalkulaci zastřešení bazénu
Potřebuji pro zákazníka obratem cenu obl.zastřešení bazénu 7 x 4 m ve standartním provedení montáž v Otrokovicích.
Poptávám vrtání otvorů do hliníku
Poptávám vrtání otvorů s velkou přesností v AL rámech o rozměrech 1700x2000mm.Rámy jsou prohlé na délku do velkého rádiusu. Výkresovopu dokumentaci zašlu po predchozí domluvě. Doporučená výroba na 5D AXE. Produkce 40ks 2010, 80Ks 2011 .