INDIE; Frézovací hlava
Poptávám univerzální frézovací hlavu a nastavovací hlavu pro svůj starý soustruh JUARISTI HBM. Poptávám tyto položky od výrobců z EU.
Poptáváme spolupráci v oblasti kovovýroby
Dobrý den, v rámci rozšiřování našich služeb ve zprostředkování výrobních zakázek poptáváme kvalitní výrobní společnosti z celé ČR zabývající se kovovýrobou a prodejem kovových materiálů a polotovarů. Hledáme především firmy zabývající se obráběním, lisováním kovů, svařováním, lakováním, povrchovými úpravami kovů, prodejem hutního materiálu, ...
LITVA; Obráběcí nástroje na kovy
Poptáváme české výrobce obráběcích nástrojů na kovy a držáky nástrojů.
ESTONSKO; Svařování ocelových konstrukcí
Eurocom-Service, Estonia www.eurocom-service.com nabízí spolupráci, uzavření poddodavatelské smlouvy v oblasti svařování ocelových konstrukcí, kontejnerů, přívěsů.
Poptávám vypalování otvorů do polotovaru
Pálení rondelů o průměru 150 mm z materiálu o tloušťce 8 mm, popř. vypalovaní otvorů dle výkresu do tohoto polotovaru, v nabídce oddělit cenu práce a cenu materiálu, materiál S235JRG2, roční objem cca 40.000 kusů.
Poptáváme zakázkovovu kovovýrobu
Výroba 120 ks podložka z konstrukční oceli. Termín dodání:do 5.8.2010 na adresu objednatele
Hledáme dodavatele pro trh v Saudské Arábii
Hledáme vhodné výrobky/firmy pro trh Saudské Arábie/Quataru/UAE/Ománu a Kuvajtu. Máme zájem o zastupování firem na tomto teritoriu hlavně v oblasti strojírenství a stavebnictví. Máme vybudovanou, registrovanou a fungující firmu v Saudské Arábii (Dammam). Máme schválení pro dodávky klíčovým ropným firmám v regionu (Saudi Aramco, Sabic, ADNOC, ...
Poptávám rotační frézu
Dobrý den,potávám u Vás možnost dodání rotační frézy coromant s kuželovým čelem,špičatý kužel délka 80mm (nevím zda tyto frézy nemají u Vás č.ozn.8351606-3) děkuji s pozdravem Rošková T.
Stavebnictví, strojírenství, kovodělné práce
Hledáme obchodní spolupráci s exportními, importními firmami v oborech stavebnictví, kovodělné práce, strojní zpracování, transport - v regionu Vysočina.
GHANA; Přístřešky, deštníky, clony, pohárky
Máme zájem o navázání technické a seriózní obchodní spolupráce s kovovýrobní firmou v ČR. Pracujeme ve stejném oboru, např. přístřešky, deštníky, sluneční clony, pohárky do auta, ochrany proti vloupání a mnoho dalšího.
TURECKO; Turbogenerátor
Poptávám nízkootáčkový větrný turbogenerátor 200w až 5kw
Poptávám frézy
Rád bych zjistil, za jakou cenu lze koupit frézy na řezání ocelových trubek 042032, 042070, 042044, 042072 a 042020 od firmy +GF+ Georg Fischer. S díky a pozdravem Vojtěch Vasko.
Poptávám výrobu dílů
Poptávám výrobu dílů - součástí dílenských skříní. 101 police – 83ks – kompletní výroba včetně materiálu a lakování 200 vodící kolejnice – 36ks - kompletní výroba včetně materiálu, svařování a zinkování 202 dveře pravé 11ks (dle výkresu) 7 ks – celková výška o 100mm méně tzn.624mm – kompletní výroba včetně materiálu a zinkování 201 dveře ...
PÁKISTÁN; Ingoty a železniční ráfky kol
Poptáváme výrobce pozinkovaných, měděných ingotů a železničních ráfků kol.
Hledáme ke koupi strojírenskou firmu
Naše firma má zájem o menší strojírenskou firmu, S.r.o. resp. A.s. jednoho majitele, který uvažuje vzhledem k současné ekonomické situaci s ukončením podnikání. Jedná se nám o oplocený areál se 2 menšími halami, jednou výrobní, jednou skladovací , součástí jedné haly by měla být administrativní část se sociálním zázemím. Skladovací hala může být ...
Poptáváme zakázkovou výrobu součástek
Poptáváme kompletní výrobu rotačních součástek.Cenu požadujeme včetně materiálu,konzervace,balení a dopravy.Nabídky posílejte nejpozději do pátku 27.3.2009.Výkresy zašleme na požádání.
Poptávám zakázkovovu kovovýrobu
Hledám výrobce kovových polokroužků v šíři od 2 - 5cm, barva stříbrná.
Poptávám výrobu stojanu
Výroba stojanu pro tabuli z hutního materiálu + barvení (bílá). V případě zájmu mne kontaktujte.
Poptávám výrobu strojních součástí
Poptávám kompletní výrobu strojních součástí dle výkresové dokumentace. 30 000 - 40 000ks/měsíc. Výkovky zajistím a dodám. Výkres zašlu na požádání.
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Poptávám výrobu držáku sluneční clony u brýlí. Materiál - kov. Na vyžádání zašlu foto.
Poptávám odběratele strojního zařízení
Poptávám odkup těchto strojních zařízení levně.Bruska dvoukotoučová BSV 2345 Bruska dvokotoučová BS2345, Bodová svářečka KST 150 rv.1954, Bodová svářečka KST r.v.1986, Zkružovačka Fréza na roštěpené nýty.
Poptáváme kovoobrábění na CNC
Poptáváme kovoobráběčské práce na CNC stroje,vrtačky,frézky,NC stroje a soustruhy. Děkuji za nabídky
Poptávám výrobu formy na odlévání pryže
Hledáme nástrojaře,který by vyrobil formu k odlévání pryže.
Poptáváme kovovýrobu vodním paprskem
Poptávám výrobu kovových dílů pomocí vodního paprsku. Jedná se o nárazovou práci malých sérií a jednotlivých kusů. Vhodné jako výplň mezer v sériové výrobě. Preferuji Liberecký kraj a okolí (není podmínkou ).
Zpracovatel kovů hledá spolupráci
20071212023; Maďarská firma, specializovaná na zpracování kovů, sekání, lisování, svařování, nabízí volnou kapacitu jako subdodavatel. Firma vyrábí, navrhuje kovové vybavení, části metalurgického zařízení a montuje, zřizuje stodoly na kukuřici, sušárny, vzduchotechnické systémy. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze ...