BANGLADÉŠ; Solární a větrné technologie
Poptáváme technologie solárních, větrných zařízení a zařízení na bioplyn včetně výcviku techniků v Bangladéši. Jsme schopni poskytnout celé území, investice a levnou pracovní sílu. Dále požadujeme malé hydročerpadlo a zavodňovací čerpadlo pro zemědělství včetně technologie. Rovněž hledáme vzájemnou spolupráci v hydro-elektro projektech.
ETIOPIE; Plastové skleníky, závlahové systémy
Jsme obchodní společnost z Etiopie, zabýváme se importem, exportem a obchodváním v reklamě. Poptáváme dodavatele plastových skleníků, závlahového zařízení, čerpadel, generátorů, trubek a armatur a propagačních materiálů.
BANGLADÉŠ; Mléko v prášku, ocelový odpad
Jsme bangladéšská obchodní firma, máme zájem o navázání obchodních vztahů s distributory mléka v prášku, strojního zařízení a ocelového odpadu.
ANGLIE; Nemocniční, zemědělské, stavební vybavení
Poptáváme nemocniční vybavení, zařízení na úpravu vody, míchací zařízení na asfalt, zemědělské a zavlažovací zařízení, telekomunikační vybavení a špičkovou moderní techologii, hlavní čističky a filtrace vzduchu, stavební stroje pro velké zatížení a ženijní zemní stroje, obráběcí kovové nástroje, hydraulické vybavení a hydraulická čerpadla, ...
Poptávám zahradnické potřeby
Sháním samozalévací truhlík.
Hledáme distributory zařízení na vodu
Librex group s.a.l. je celosvětový distributor strojů Waterex přeměňující vzduch na čistou pitnou vodu. Hledáme distributory, kteří by prezentovali a prodávali naše revoluční výrobky. Více na www.waterexsystem.com a www.librexgroup.com Máme k dispozici jak malá domovní zařízení produkující až 20 l denně, tak průmyslová zařízení na 5000 l za ...
Poptáváme koupi kropicího vozu
Dobrý den. Poptávám kropicí nákladní automobil na skrápění prašných cest v kamenolomu. Obsah cisterny na vodu by měl být cca 7 000 - 10 000 l. Může být nový i ojetý.