PÁKISTÁN; Zkrášlovací nástroje
ARSAPAK INSTRUMENTS CO LTD je profesionální výrobce a exportér veškerých zkrášlovacích instrumentů pro manikúru, pedikúru, kadeřnické a holičské salony, nůžek, kleštiček na nehty, na řasy, pinzet a mnoho dalších. Nabízíme nejnižší ceny, výbornou kvalitu výrobků.
Poptávám vybavení pro pedikůru
Poptávám vybavení pro pedikůru.
INDIE; Lidské vlasy
Naše firma Lakshaa India Exports (P)Ltd. je indický exportér lidských vlasů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Navštivte prosím www.lakshaaindia.com
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme výrobcem a vývozcem velmi kvalitních kosmetických nástrojů se zvláštním zaměřením na kadeřnické nůžky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozními společnostmi, registrovanými zástupci nebo distributory, kteří mají zájem nakupovat kvalitní nůžky za rozumnou cenu.
PÁKISTÁN; Manikúrní, kadeřnické nástroje
Jsme předním výrobcem a vývozcem velmi kvalitních profesionálních manikúrních / pedikúrních souprav, nástrojů pro péči o nehty, osobních souprav, nůžek na kůžičku, pilníků na nehty, kleští na nehty, pilníků na nohy, kadeřnických nůžek, holítek na jedno použití atd. Navštivte prosím naše webové stránky www.aromatic-products.com Hledáme ...
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
Jsme výrobci a exportéři chirurgických, zubních nástrojů, zkrášlovacího náčiní pro manikúru a pedikúru. Více na www.walintl.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Zkrášlovací nástroje
Jsme výrobci a exportéři zkrášlovacího náčiní - manikúra, pedikúra, štípací kleště na nehty, kadeřnické nůžky, krejčovské nůžky. Více na www.aromatic-products.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Manikúrní nástroje, holičské nůžky
Jsme výrobce a vývozce manikúrních nástrojů a profesionálních holičských nůžek všeho druhu. Hledáme odběratele / dovozce tohoto zboží.
PÁKISTÁN; Manikúrní nástroje
Jsme výrobci a vývozci všech druhů nástrojů pro manikúru, nůžek všech druhů, kleštiček na nehty, pinzet atd. Navštivte prosím www.crsenter.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám zboží pro e-shop
Poptávka po dodavateli zboží do e-shopu (masážních olejů, zábalů, peelingů a dalšího vybavení ) - Popis poptávky (výrobku nebo služby): Zřizujeme eshop zabývajícím se prodejem na masážních olejů, zábalů, peelingů a dalšího zboží. A touto cestou poptáváme potencionální dodavatele výše uvedeného zboží. - Další informace k ...
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
SYED SURGICAL je výrobce a exportér všech typů zubních, manikúrních, pedikúrních, chirurgických nástrojů a příslušenství. Hledá importéry z celého světa.
PÁKISTÁN; Nůžky, břitvy, žiletky
Jsme přední výrobci a exportéři manikúrních, pedikúrních setů vysoké kvality, profesionálních nůžek pro kadeřníky, holicí břitvy, strojky s žiletkami na jedno použití, kožené obtahovací řemeny. Více na www.aromatic-products.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry, distributory, velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Manikúrní nástroje
Jsme profesionální výrobce a vývozce kvalitních nástrojů pro manikúru, pedikúru, kadeřnických nůžek, břitev vyráběných moderními automatickými stroji pod dohledem odborných pracovníků podle specifických požadavků našich zákazníků. Jsme schopni snadno dodat požadavané množství v požadovaném termínu. Navštivte prosím naše webové stránky ...
PÁKISTÁN; Manikúrní soupravy, kadeřnické nůžky
Jsme předním výrobcem a vývozcem velmi kvalitních profesionálních souprav pro manikúru / pedikúru, nástrojů pro péči o nehty, osobních sad a profesionálních kadeřnických nůžek a holičských břitev, kožených řemenů na břitvy. Navštivte prosím naše internetové stránky www.aromatic-products.com . Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Můžeme ...
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
HUMERA SANKYO CORP je výrobce a exportér chirurgických, zubních, veterinárních, manikúrních, pedikúrních, očních nástrojů a nůžek všech typů. Vlastníme certifikáty ISO-1S9001 /FDA (GMP)/CE MARK. Více na www.humcorp.com Hledáme obchodní spolupráci.
ŠPANĚLSKO; Výrobky pro kadeřníky
Jsme výrobci profesionálních výrobků pro kadeřníky a zkrášlovací centra. Hledáme distribuční partnery, velkoobchodníky v České republice.
ČÍNA; Vybavení kadeřnických salónů
Hledám obchodní spolupráci s distributory vybavení kadeřnického salonu - nábytek do salonu, holicí křeslo, kadeřnická křesla, prací a žehlicí stroj, pracovní stoličky, zrcadla, židle do čekárny, přepážka (recepce), vozíky, krášlicí stolek, krášlicí vozík, lůžko, dětské křeslo, dětský nábytek do salonu, manikúrní stolek, spa křeslo na pedikúru, ...
INDIE; Lidské vlasy
Jsme indická firma, která vyrábí a vyváží lidské vlasy znamenité kvality. Hledáme firmy, které by měly zájem nakupovat lidské vlasy.
PAKISTÁN; Lékařské nástroje
Naše firma HRTS INDUSTRIES je výrobcem a vývozcem všech druhů nerezových chirurgických, stomatologických, očních, manikurních, veterinárních nástrojů a nůžek, také kleští. Hledáme odběratele, dovozce a velkoobchodníky.
Poptávám realizací ČOV
Poptávám ČOV pro rod. domek v Herálci u Humpolce pro 2 - 4 osoby. Nabídněte včetně montáže a uvedení do provozu. Nabídková cena se bude skládat z ceny ČOV, montáž, uvedení do provozu, doprava a ostatní. Realizace 8/2009
PÁKISTÁN; Manikúrní, holičské nástroje
Jsme výrobce a vývozce manikurních nástrojů, také profesionálních holičských nůžek všech druhů. Naše výrobky jsou z japonské nerezové oceli J2, vysoké kvality 420, podle německých a japonských vzorů. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
Hledáme obchodní spolupráci s distributory chirurgických, zubních nástrojů a náčiní pro manikúru, pedikúru.
PÁKISTÁN; Nástroje pro manikúru
Vyrábíme nástroje pro manikúru a pedikúru a máme v úmyslu rozšířit své podnikání. Hledáme seriózní dovozce, kteří si uvědomují kvalitu .
PÁKISTÁN; Manikúrní nástroje
Vyrábíme manikúrní nástroje jako nůžky na nehty, štípací kleště, nůžky na vlasy. Více na webových stránkách http://www.omax.com.pk/omax/nail.htm Hledáme obchodní partnery.
PÁKISTÁN; Lékařské a zkrášlovací nástroje
Jsme výrobci a exportéři velmi kvalitních chirurgických, zubních a zkrášlovacích nástrojů. Na naše výrobky se můžete podívat na www.nomibrothers.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.