PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme výrobce a vývozce nástrojů dentálních, chirurgických, ORL, očních, kadeřnických, manikúrních, pedikúrních, veterinárních, dutého zboží a příslušenství. Náš závod se nachází v Sialkot v Pákistánu. Jsme držiteli certifikátů ISO -9002, FDA CGMP, budeme dodávat dobrou kvalitu za nejlepší ceny. Již máme mnoho zákazníků v řadě zemí. Máme zájem o ...
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
Jsme výrobci všech typů nástrojů - chirurgické, dentální, manikúrní, veterinární, speciální nůžky, pinzety, kleštičky na nehty apod. Více na www.sanderintl.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
Poptávám várnici vč. příslušenství
Poptávám várnici 40 litrů a příslušenství, Moravskoslezský kraj.
Poptávám sadu lávových kamenů
Poptávám sadu lávových kamenů
PÁKISTÁN; Nůžky, lékařské nástroje
Jsme přední výrobce a dodavatel holičských nůžek, manikúrních a pedikúrních položek, chirurgických a stomatologických nástrojů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.alaahadintl.com
LIBYE; Wahl a Moser
Poptávám značku Wahl a Moser
PÁKISTÁN; Lékařské a zkrášlovací nástroje
Jsme výrobci a exportéři chirurgických, zubních, kardiovaskulárních, ortopedických, veterinárních nástrojů. Dále zkrášlovacích nástrojů na manikúru a pedikúru, všech druhů holicích strojků a nůžek. Hledáme obchodní spolupráci s velkoobchodníky, distributory.
PÁKISTÁN; Sport. vybavení, lékařské nástroje
Jsme výrobci a exportéři sportovního zboží pro bojová umění, boxovacích rukavic, chirurgických instrumentů, zubních, očních nástrojů, veterinárních nástrojů, zkrášlovacího náčiní, kadeřnických nůžek. Zboží můžeme dodat v jakémkoliv množství. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, distributory.
PÁKISTÁN; Lékařské a zkrášlovací nástroje
Silakot v Pákistánu je celosvětově známé město výrobou všech typů nástrojů. Společnost CEO Sander international je zaměřena na prodej kompletního sortimentu chirurgických, zubních, zkrášlovacích (manikúra), veterinárních nástrojů. Obzvláště nůžky, pinzety, kleštičky na nehty, zubní kleště a nůžky všech typů. Jsme rovněž schopni vyrobit zboží dle ...
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
Jsme výrobci a mezinárodní exportéři širokého rozsahu chirurgických, zubních, gynekologických, ortopedických (TC/zlato), očních, anestetických, diagnostických, veterinárních, manikúrních a pedikúrních nástrojů. Vyrábíme nejjemnější nástroje vysoké kvality za konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Lékařské nástroje
Vyrábíme a vyvážíme široký rozsah chirurgických, zubních, gynekologických, ortopedických (TC/zlato), očních, anestetických, diagnostických, veterinárních nástrojů a nástrojů pro manikúru/pedikúru. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky, distributory.
Poptávám glazuru
Sháním glazuru - Nail Cure. Nemůžu ji delší dobu sehnat.
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
Jsme výrobci chirurgických, zubních nástrojů, kleští, veterinárních nástrojů, manikúrních, pedikúrních nástrojů a nemocničního dutého zboží. Výrobky jsou nejvyšší kvality z nerezové oceli. HUMERA SANKYO CORP pracuje podle mezinárodních standardů a vlastní certifikáty ISO-1S9001 /FDA (GMP)/CE označení. Pro více informací navštivte naši webovou ...
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
Jsme výrobci a exportéři chirurgických, zubních nástrojů vysoké i standardní kvality, manikúrních a TC nástrojů. Více na WWW.tariqnsons.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme výrobce a vývozce vlasových a kosmetických nástrojů včetně nůžek, manikúr, pedikúr, kleštiček na nehty a příslušenství. Navštivte prosím naše webové stránky www.walintl.com. Vyvážíme již do řady zemí a máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Mléko v prášku, ocelový odpad
Jsme bangladéšská obchodní firma, máme zájem o navázání obchodních vztahů s distributory mléka v prášku, strojního zařízení a ocelového odpadu.
PÁKISTÁN; Péče o nehty
Jsme výrobci zboží pro péči o nehty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.baqirsons.com
PÁKISTÁN; Lékařské nástroje
Jsme výrobci a vývozci kvalitních chirurgických, stomatologických a manikúrních nástrojů, dutého skla a nůžek a kleští všeho druhu, pro diagnosticku, gynekologii, ORL, ortodoncii, urologii, oftalmologii, operace kostí atd. Naše výrobky si můžete prohlédnout na internetových stránkách www.gobblesurgical.com . Máme certifikáty ISO, CE a GMP. Máme ...
PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme výrobci a exportéři chirurgických nástrojů, zkrášlovacích, zubních, veterinárních nástrojů, nástrojů pro manikúru, pedikúru. Více na www.hhsintl.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
ČÍNA; Kosmetické přístroje
Jsme výrobce kosmetického vybavení a naše výrobky zahrnují IPL, Elight, RF a laserové odstranění tetování. Máme CE, lékařské Ce pro naše výrobky. Hledáme distributory a obchodní zástupce.
Poptávám relaxační přístroj Oxifat plus New
Sháníme kontakt na prodejce italského přístroje Oxifat plus New
PÁKISTÁN; Lékařské nástroje
Jsme přední výrobci, exportéři všech druhů lékařských nástrojů - chirurgických, zubních, manikúrních, pedikúrních nástrojů atd. Více na www.steelmetalcrafts.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Zubní a manikúrní nástroje
Jsme profesionální výrobci a exportéři zubních, ortodontických, manikúrních a pedikúrních nástrojů. Vyrábíme podle norem ISO 9001:2000 & CE. Garantujeme kvalitu, konkurenceschopné ceny a promptní doručení objednávek. Více na www.savetek.biz Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme profesionální výrobce a vývozce kosmetických nástrojů, vlasových nástavců a tělového piercingu s certifikáty ISO, CE, TUV atd. Jsme v seznamu dodavatelů Revlon, díky čemuž dodáváme velmi kvalitní výrobky. Naše ceny jsou založeny na množství, což znamená, že čím více nakoupíte, tím lepší je cena. Díky kvalitě, širokému výběru výrobků a ...
PÁKISTÁN; Nástroje pro manikúru a pedikúru
Firma PERCEIVE INTERNATIONAL je profesionální výrobce a vývozce všech druhů manikúrních a pedikúrních ručních nástrojů, jako štípací kleštičky na nehty a kůžičku, pinzety, pilníky a nůžky všeho druhu. Máme nízké ceny, zašleme ceník. Jsme zkušení a využíváme nejnovější techniku k výrobě velmi kvalitních produktů. Navštivte naše webové stránky ...