PÁKISTÁN; Manikúrní a pedikúrní nástroje
Hledáme pro firmy, které obchodují / importují / distribuují manikúrní a pedikúrní nástroje, potřeby a produkty pro kosmetické salony, holičské nůžky, kleštičky na nehtovou kůžičku, nůžky, pinzety a manikúrní soupravy.
VIETNAM; Kleštičky na pedikúru
Jsme výrobce velmi kvalitních kleštiček na nehtovou kůžičku. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci se spolehlivým distributorem nebo také můžeme vyrábět pod značkou zákazníka.
PÁKISTÁN; Nástroje na pedikúru a manikúru
Mám zájem o kontaktní údaje českých odběratelů manikúrních a pedikúrních nástrojů.
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme výrobce všech druhů kosmetických nástrojů a příslušenství používaných ve světě krásy: holičské nůžky, profesionální nůžky na vlasy, nůžky na vlasy potažené titanem, profesionální ztenčovací nůžky, nůžky s plastovou rukojetí, zdobené a potištěné nůžky, nůžky pro domácnost a pro krejčí, nůžky na nehty a kůžičku, pinzety na obočí, pilníky na ...
PÁKISTÁN; Lékařské, kosmetické nástroje
Firma Z.Hashmat Associates je výrobcem a vývozcem chirurgických, stomatologických, veterinárních nástrojů, kleští, lékařských rukavic, břitev, loveckých, kuchyňských, řeznických a kapesních nožů, kosmetických nástrojů, manikúr, pedikúr, krejčovských nůžek, kleští, titanových nůžek, holičských nůžek všech druhů a veškerého dutého zboží běžně ...
PÁKISTÁN; Nástroje na třásně, pro kosmetiku
Jsme výrobce malých ručních zařízení na zhotovení ozdobných třásní na páskách, také nástrojů pro kosmetiku. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Manikúra, pedikúra, nůžky
Nabízíme manikúrní, pedikúrní nástroje a nůžky z nerezové oceli nejlepší kvality za konkurenceschopné ceny. Více na www.beautyhealthco.com Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Chirurgické a laboratorní nástroje
Jsme profesionální výrobci a exportéři chirurgických a laboratorních nástrojů, všech typů nůžek nejvyšší kvality, z nerezové oceli, T/C zlata a titanu. Více informací na www.cbsmed.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Zkrášlovací a střihací nástroje
Jsme výrobci zkrášlovacích nástrojů ( nůžek, pinzet, kleštiček) a malého ručního strojku QUILLING FRINGERS na zhotovení ozdobného papíru, papírových konfet apod. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Strojek na třásně, nůžky, pinzety
Jsme výrobce kvalitního strojku na zhotovování třásní na pásce a nástrojů, tj. nůžek, pinzet, jehel a plastových lahví. Také kosmetických nástrojů tj. kleštiček na nehtovou kůžičku, kleštiček na nehty, nástrojů k zatlačení kůžičky, pinzet, nůžek atd. Hledáme prominentní zákazníky pro naše skvělé výrobky za nejlepší ceny.
PÁKISTÁN; Nůžky, kosmetické předměty
Jsme výrobce velmi kvalitních nůžek a kosmetických předmětů. Jsme mistři ostří nůžek holičských, na domácí zvířata. Vždy používáme japonskou ocel. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Pokud nakoupíte přímo od nás, můžeme vám produkty poskytnout za místní ceny, které pro vás budou velmi výhodné. Navštivte naše internetové stránky: ...
PÁKISTÁN; Manikúrní a pedikúrní nástroje
Jsme výrobci, exportéři manikúrních, pedikúrních nástrojů. Hledáme velkoobchodníky, obchodní zástupce pro prodej našich výrobků.
PÁKISTÁN; Zkrášlovací nůžky
Jsme profesionální výrobci zkrášlovacích nůžek - holičské nůžky, prostřihávací, na kůžičku, kutikulární, nůžky do domácnosti, nůžky na obočí atd. Nabízíme kvalitní výrobky a příznivé ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Holičské nůžky
Jsme výrobci holičsských nůžek. Hledáme obchodní spolupráci s distributory.
PÁKISTÁN; Nůžky, pinzety
Dodáváme následující výrobky: profesionální kadeřnické nůžky, manikúrní nůžky, kleštičky, manikúrní a pedikúrní soupravy, pinzety. Více na www.beautik.eu Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
ČÍNA; Nůžky, nože, manikúrní sety
Jsme čínští výrobci stolního nádobí, nůžek, souprav nožů, zahradních nůžek, manikúrních setů. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky.
Poptávám hodinářský materiál
Poptávám hodinářský materiál a vybavení.
PÁKISTÁN; Lékařské nástroje, stříbrné nádobí
Vyrábíme a exportujeme chirurgické, zubní, manikúrní, pedikúrní a veterinární nástroje, jako i duté zboží - stříbrné stolní nádobí. Více na http://apollo-surgical.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Sportovní potřeby, krejčovské nůžky
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci / velkoobchodníky / obchodními zástupci pro sportovní potřeby a krejčovské nůžky.
Poptávám dodavatele masážních pomůcek
Poptáváme dodavatele nebo výrobce masážních podložek, polštářů,křesel. Poptáváme dodavatele nebo výrobce robotických vysavačů. Dlouhodobá spolupráce, odběr ve stovkách kusů.
GHANA; Hasicí a protipožární vybavení
Ghanská společnost v součinnosti s vládou vypsala tender na dodávku následujících výrobků: -požární hasicí přístroje -protipožární ochranné vybavení
PÁKISTÁN; Manikúrní nástroje
Poptáváme distributory manikúrních nástrojů.
PÁKISTÁN; Lékařské a manikúrní nástroje
Poptáváme české importéry chirurgických, zubních a manikúrních nástrojů.
PÁKISTÁN; Manikúrní, pedikúrní nástroje
Jsme výrobci všech druhů manikúrních a pedikúrních nástrojů - kleštičky na nehty, nůžky, pinzety, holicí náčiní, kadeřnické nůžky, trimovací nůžky na psy, kočky, kleště na drápky apod. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
ČÍNA; Zkrášlovací nástroje
Jsme čínští výrobci zkrášlovacích přístrojů - IPL, RF, Laser a zeštíhlovací stroje. Více na www.sincoheren.com Hledáme odběratele, importéry nebo obchodní zástupce pro naše výrobky.