NĚMECKO; Pedikúrní nástroje
Poptávám z Česka nástroje pro péči o nohy (pedikúrní nástroje) z ušlechtilé oceli.
ČÍNA; Produkty pro kosmetické salóny
Poptáváme české odběratele kosmetických kartáčů, zrcadel, produktů na prodloužení řas, produktů pro manikúru atd.
PÁKISTÁN; Stomatologické nástroje
Jsme výrobcem a dodavatelem chirurgických, stomatologických, veterinárních, manikúrních nástrojů a dutého zboží. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s dovozci, odběrateli, distributory na evropském trhu. Pro podrobné informace navštivte www.towergroupind.com
PÁKISTÁN; Chirurgické nástroje
HASEEB INDUSTRIES je profesionální firma navrhující a vyrábějící chirurgické nástroje z velmi kvalitního materiálu. Mezi naše výrobky patří všechny typy nůžek, kleštičky na nehty, zubní nástroje a zkrášlovací nástroje. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Manikúrní a pedikúrní nástroje
Jsme výrobci a exportéři velmi kvalitních nůžek, kleštiček, manikúrních i pedikúrních nástrojů a mnoho dalších položek zhotovených z nerezové oceli. Více na www.magbroint.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme profesionální výrobci a vývozci chirurgických, stomatologických, veterinárních a kosmetických nástrojů dle norem a požadavků EU. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme výrobci a exportéři chirurgických, zubních nástrojů, titanových nástrojů, zkrášlovacích nástrojů a dutých nádob. Více na www.adidentomed.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry, velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Nůžky, jehly, pinzety
Jsme výrobci kvalitního přístroje QUILLING FRINGERS (sříhání ozdobných proužků papíru s třásněmi na dárková balení) a nástrojů jako nůžky, pinzety, jehly, šroubovacích plastových lahví s ocelovým jehlovým aplikátorem. Hledáme odběratele našich výrobků.
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Vyrábíme kosmetické nástroje již 10 let a během této doby jsme si získali dobrou pověst mezi zákazníky. Vyrábíme holičské nůžky, ztenčovací nůžky, nůžky na nehty, nůžky na nehtovou kůžičku, nůžky pro domácnost, pinzety na obočí, manikúry, pedikúry. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Chirurgické zubní nástroje
Jsme výrobci a exportéři veškerých chirurgických, zubních a zkrášlovacích nástrojů. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Nůžky, jehly, pinzety
Jsme výrobci kvalitního přístroje QUILLING FRINGERS (sříhání ozdobných proužků papíru na dárková balení) a nástrojů jako nůžky, pinzety, jehly, šroubovacích plastových lahlví s ocelovým jehlovým aplikátorem. Hledáme odběratele našich výrobků.
PÁKISTÁN; Nůžky, kosmetické a chirurgické nástroje
Jsme výrobci a vývozci všech druhů manikúrních, pedikúrních a chirurgických nástrojů, nůžek všech druhů, kleštiček na nehty. Na vyžádání zašleme vzorky k posouzení kvality. Máme zájem o navázání vzájemně výhodných obchodních vztahů. www.tajamalsons.com
PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme výrobce a vývozce všech druhů kvalitních chirurgických nástrojů jako jsou stomatologické nástroje, oční nástroje a kosmetické nástroje. Díky naší nejlepší kvalitě a cenám máme vynikající pověst na místním i globálním trhu. Pracujeme podle mezinárodního standardu kvality. Máme vlastní vzorky a návrhy, ale raději pracujeme podle požadavků ...
PÁKISTÁN; Kadeřnické a kosmetické nástroje
Firma I.S.INTERNATIONAL CO. je výrobcem profesionálních nůžek na vlasy / kadeřnických nůžek, kosmetických nástrojů, nástrojů pro manikúru a pedikúru, pro péči o nehty. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s distributory, velkoobchodníky, maloobchodníky, odběrateli, dovozci, dodavateli zařízení salonů, kadeřnictví a nehtových salonů. Rovněž ...
PÁKISTÁN; Nástroje na manikúru a pedikúru
Upozorňujeme na novinky v našem online katalogu http://www.beautik.eu zkrášlovacích manikúrních a pedikúrních nástrojů. V případě zájmu nás kontaktujte.
INDIE; Lékařské a kosmetické nástroje
Hledáme odběratele chirurgických nůžek, TC GOLD nástrojů pro chirurgii, jehelců, kleští, svorek, gynekologických nástrojů, očních, ortopedických nástrojů. Také stomatologických, kosmetických, manikúrních a pedikúrních nástrojů, nůžek na vlasy. Nabízíme dobrou kvalitu za dobré ceny.
PÁKISTÁN; Nástroje pro manikúru
Jsme výrobci a vývozci nástroje QUILLING FRINGERS a náčiní (nůžky, pinzety, jehly) a zkrášlovacích nástrojů pro manikúru, pedikúru. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Nůžky, kleště, svorky
Naše firma Multiplex Traders je výrobcem a dodavatelem holičských nůžek, tvarovacích nůžek, rybářských nůžek, kleštiček na nehty a kůžičku, titanových škrabek, nůžek, svorek, velkých kleští a mikro kleští atd. www.multiplex-trd.com Hledáme velkoobchodníky a distributory ke spolupráci.
PÁKISTÁN; Manikúrní, pedikúrní nástroje
Jsme přední výroci a exportéři velmi kvalitních manikúrních, pedikúrních nástrojů, kadeřnických nůžek, holicí břitvy, kožené řemeny na broušení břitvy. Více na www.aromatic-products.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Zkrášlovací nástroje
Jsme výrobci a exportéři zkrášlovacích nástrojů. Vyrábíme širokou škálu instrumentů i na zakázku. Více na www.surgicaint.com Hledáme odběratele, zákazníky.
PÁKISTÁN; Kadeřnické nůžky
Hledáme distributory a prodejce kadeřnických nůžek.
PÁKISTÁN; Nástroje pro kosmetiku
Jsme výrobce nástrojů pro kosmetickou péči již 10 let a během této doby jsme získali dobrou pověst mezi našimi zákazníky. Vyrábíme kadeřnické nůžky, manikúrní nůžky, nůžky pro domácnost, pinzety na obočí, manikúrní a pedikúrní nástroje. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN;Strojky na výrobu třásní
Jsme výrobce spolehlivých a kvalitních malých ručních strojků na výrobu ozdobných třásní na papírové pásce široké 3/8" a nástrojů (nůžky, pinzety, jehly, štěrbinové a plastové nádobky s ocelovým jehlovým aplikátorem atd. Hledáme prominentní zákazníky.
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Hledáme distributory, velkoobchodníky, salony krásy jako odběratele našich kosmetických nástrojů, holičských nůžek, manikúrních a pedikúrních souprav. Přijatelné ceny a vysoká kvalita. Prosím navštivte naše internetové stránky http//www.hrenterprizes.com.
ČÍNA; Paruky
Qingdao K Brothers Hair Products Corporation je světoznámý dodavatel nejhezčích paruk z lidských vlasů, ze syntetických vlasů, prodloužených vlasů a pánských příčesků. V oboru pracujeme více než 10 let. Máme bohaté výrobní i obchodní zkušenosti. Garantujeme zboží nejlepší kvality. Hledáme dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli.