PÁKISTÁN; Manikúrní, pedikúrní nástroje
Jsme výrobce a obchodník s nástroji hlavně pro manikúru a pedikúru. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Lékařské, veterinární, zkrášlovací nástroje
Jsme výrobci a exportéři všech druhů chirurgických, stomatologických, manikúrních, veterinárních a příbuzných nástrojů. Poskytujeme nástroje nejlepší možné kvality za velmi konkurenční ceny. Navštivte prosím naše webové stránky: www.paknorwayimpex.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Chirurgické, kosmetické nástroje
Jsme přední výrobce a exportér chirurgických a kosmetických nástrojů z čisté nerezové oceli, které zahrnují nůžky, pinzety, manikúrní a stomatologické nástroje. Web: www.4abrothers.eu Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Veterinární, manikúrní, lékařské nástroje
Jsme výrobce a dodavatel chirurgických, stomatologických, veterinárních, manikúrních nástrojů, dutého zboží. Hledáme importéry, odběratele, distributory na evropském trhu. Další podrobnosti najdete na adrese www.towergroupind.com
PÁKISTÁN; Lékařské, manikúrní nástroje
Naše firma MANIFEST INTERNATIONAL je výrobce a exportér stomatologických, chirurgických, veterinárních a manikúrních nástrojů. Náš sortiment je velmi úspěšný na trzích celého světa. Zaměřujeme se na poskytování velmi kvalitních výrobků za příznivé ceny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s distributory.
PÁKISTÁN; Lékařské, veterinární, zkrášlovací nástroje
Rádi bychom představili bohatý sortiment chirurgických, stomatologických, veterinárních, manikúrních, pedikúrních nástrojů s bezpodmínečnou zárukou. Jsou vyráběny vysoce kvalifikovanými a zkušenými řemeslníky podle norem, z nejkvalitnější nerezové oceli. Vyrábíme také na zakázku podobné nástroje podle vzorků a nákresů. Máme zájem o navázání ...
PÁKISTÁN; Zkrášlovací nástroje
Jsme výrobce a exportér všech druhů kosmetických nástrojů a kadeřnických nůžek. Vyrábíme téměř všechny druhy kosmetických nástrojů a nyní jsme zahrnuli do sortimentu unikátní náramek z japonské nerezové oceli vhodný pro muže i dívky. Máme tento jedinečný,ručně dělaný výrobek v mnoha barvách. Dále vyrábíme dárkovou krabičku obsahující dvoje nůžky ...
PÁKISTÁN; Strojek na třásně, manikúrní nástroje
Jsme výrobce malých spolehlivých ručních strojků, které dělají třásně na papírové pásce. Tato páska s třásněmi se používá ke zdobení květin, pohlednic, dárků apod. Také vyrábíme nástroje jako nůžky, pinzety, jehly atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Strojek na třásně, manikúrní nástroje
Jsme výrobce malých spolehlivých ručních strojků, které dělají třásně na papírové pásce. Tato páska s třásněmi se používá ke zdobení květin, pohlednic, dárků apod. Také vyrábíme nástroje jako nůžky, pinzety, jehly atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
PÁKISTÁN; Lékařské, kosmetické, klenotnické nástroje
Vyrábíme a vyvážíme kvalitní chirurgické, stomatologické, oční, kosmetické a klenotnické nástroje. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Můžeme nabídnout konkurenceschopné ceny produktů.
PÁKISTÁN; Lékařské, veterinární, zkrášlovací nástroje
Naše firma Khokhar International je výrobce a vývozce kompletního sortimentu stomatologických, chirurgických, veterinárních nástrojů, ortodontických kleští a nástrojů pro manikúru a pedikúru. Jsme držiteli mezinárodního certifikátu ISO-9001-2000 a značky CE cGMP. Máme centrálu v Moskvě (Rusko) a máme zkušenosti z evropského trhu. Máme vlastní ...
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme výrobce všech druhů kvalitních kosmetických nástrojů podle japonských norem. Naším hlavním produktem jsou nůžky a kleště na nehty, odstraňovače špíny za nehty, pinzety a nůžky. www.baqirsons.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Zkrášlovací nástroje, nástroje na šperky
Vyrábíme všechny druhy kleštiček na kůžičku, kleštiček na nehty, nůžek, pinzet, skalpelů a kleští pro výrobu šperků a hodinek z nerezové oceli a kobaltové oceli (inox) podle požadavků zákazníků. Můžete navštívit naše webové stránky www.j-ors.com. Jsme také schopni vyrábět požadované výrobky s tiskem vašeho loga na výrobky a obaly. Máme zájem o ...
PÁKISTÁN; Lékařské nástroje
MANIFEST INTERNATIONAL je výrobce a vývozce stomatologických, chirurgických, veterinárních a manikúrních nástrojů. Zaměřujeme se na poskytování velmi kvalitních výrobků za příznivé ceny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s distributory.
PÁKISTÁN; Kosmetické a chirurgické nástroje
Jsme výrobce a vývozce kosmetických a chirurgických nástrojů v Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli tohoto zboží.
INDIE; Lékařské, zkrášlovací nástroje
Naše firma SRR SURGICAL je výrobce a vývozce chirurgických, stomatologických, elektrochirurgických, veterinárních, kosmetických nástrojů, nástrojů na jedno použití a nůžek všeho druhu od roku 1986. Máme zásobu výrobků pro rychlé a urgentní objednávky. Naše společnost je držitelem certifikátů ISO, CE a FDA. Rádi bychom navázali obchodní ...
PÁKISTÁN; Lékařské nástroje
Inspexs & Company je výrobce chirurgických, stomatologických a manikúrních nástrojů a všech druhů nůžek. Produkty jsou k dispozici ve všech atraktivních povrchových úpravách, lesklý povrch, saténovaný povrch, pozlacené a barevná povrchová úprava. Hledáme distributory, dovozce, zástupce na provizi a velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Chirurgické nástroje
Firma Himalaya je přední výrobce a exportér chirurgických, zubních nástrojů, nůžek a manikúrních nástrojů od roku 1960. Pravidelně distribuujeme naše výrobky do USA, Jižní Ameriky, Evropy a na Dálný Východ. Pro více informací navštivte www.himalaya-trading.com Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s importéry, distributory.
Dodávka nerezového bazénu, technologie bazénu, sauny, sanária, vytápění a vzduchotechniky
Dodávka nerezového bazénu, technologie bazénu, sauny, sanária, vytápění a vzduchotechniky pro potřeby rozšíření nabídky volnočasových aktivit Hotelu U Sládka
ČÍNA; Kosmetické štětce
Jsme výrobce kosmetických štětců v Číně. Vyrábíme štětce jak z přírodních chlupů, tak 100% syntetické (Nylon). Štětce na pudr, kabuki štětce, štětce na tvářenku, různé štětce na oční stíny / linky, štětce na korektor, štětečky na rty, vějířové štětce pro aplikaci masky, soupravy štětců atd. navštivte prosím naše webové stránky: ...
PÁKISTÁN; Veterinární nástroje
Jsme výrobci a exportéři všech druhů chirurgických, zubních, manikúrních, veterinárních nástrojů. Více na www.paknorwayimpex.com Poskytujeme nejlepší kvalitu výrobků a nabízíme konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, zákazníky ze zdravotnického sektoru.
PÁKISTÁN; Nůžky
Jsme výrobci a exportéři vysoce kvalitních nůžek všech typů, mikronůžek, lékařských, chirurgických nástrojů z kvaltiní nerezové oceli. Všechny nástroje prochází přísnou kontrolou. Více informací na website www.raz-enterprises.com Hledáme importéry.
PÁKISTÁN; Lékařské a kosmetické nástroje
Jsme výrobce a vývozce všech druhů chirurgických, stomatologických a kosmetických nástrojů od roku 1980. Máme kompletní výrobní jednotku a dobře zavedenou síť distributorů po celém světě. Naše společnost získala certifikáty ISO 9001:2000, ISO 13485, označení CE, schválení cGMP. Navštivte prosím naše webové stránky www.panthersurgical.com. Rádi ...
PÁKISTÁN; Kosmetické nástroje
Jsme výrobce kosmetického zboží jako nůžky, pinzety, kleštičky na kůžičku atd. Hledáme prominentní odběratele našich skvělých výrobků.
PÁKISTÁN; Kosmetické a lékařské nástroje
Vyrábíme velmi kvalitní jednorázové chirurgické, kosmetické, stomatologické a plastové výrobky. Hledáme partnery, distributory a obchodní zástupce.