Poptávám strunovou hlavu na křovinořez
Poptávám novou strunovou hlavu na křovinořez Mc Culloch ELITE 4100, ( výstup z hlavy - šroub M10 x 1,5 mm - levý závit ).
Poptávám opravu mulčovače
Poptávám opravu a seřízení mulčovače Vari Hurricane F-530.2.
Poptávám náhradní díl k sekačce
Poptávám náhradní díl k bubnové samochodné sekačce KULTI BSK96, jedná se o plastový kryt na buden. Popřípadě výrobce této sekačky.
Multifunkční pracovní stroj s příslušenstvím – 2 ks
Dodávka 2 kusů nových, nepoužitých, kvalitních a úplných multifunkčních strojů s příslušenstvím dle požadavků kupujícího, stanovených technickými specifikacemi předmětu dodávky, a to včetně dopravy na místo předání a záručního servisu na předmět dodávky. Specifikace viz zadávací dokumentace.
Poptávám náhradní díly k zahradní technice
Dobrý den, poptávám náhradní díl k zahradní sekačce HLT150SP, pružinu k pojezdu a strunovou hlavu SOLO Profi M10x1,5. Děkuji. S pozdravem Suchánková
Poptávám zahradní kolečko
Poptávám zahradní kolečko.
Poptávám náhradní díl k motoru Terra
Poptávám na motor značky Terra spojovací pružnou spojku se spodním dílem sekačky.Jsou dvě po obou stranách dole u spojovacího dílu.Sponky se utahují přes péra nahoru.
Poptávám náhradní díl k rotační sekačce
Dobrý den, poptávám náhradní díl k rotační sekačce typ R484 TR a to skříňku pro pojezd, popřípadě samostatné ozubené kolečko do této skříňky. Předem děkuji za odpověď.
Poptáváme dodavatele pro specializované e-shopy
Hledáme dodavatele pro specializované eshopy: zemědělství, zahrada, les, auto, topení. Preferujeme výrobce, dovozce. Zkušenosti v oboru již od roku 1997.
Poptávám opravu benzinové sekačky na trávu
Poptávám opravu benzínové sekačky v bližším okolí bydliště Hrušovany nad Jevišovkou. Děkuji Beránková
Poptávám zapůjčení nůžek na živý plot
Dobrý den, poptávám zapůjčení nůžek na živý plot v HK. Nejlépe s benzinovým pohonem. Děkuji. Petr Caska, Hradec Králové
Obstaranie technológie na separovaný zber odpadu
Predmetom zákazky je nákup technológie a to konkrétne: Kolesový traktor1 ks Čelný kolesový nakladač1 ks Vertikálny lis1 ks Priekopové rameno s mulčovacím adaptérom1 ks Štiepkovač drevnej hmoty 1 ks Hákový nosič kontajnerov1 ks Kovový kontajner 10 m3 - otvorený 10 ks EKO kontajner na nebezpečný odpad ( sklad) 1 ks Kompostéry 400 ...
Poptávám náhradní díl k nůžkám na větve
Dobrý den, poptávám k pákovým nůžkám na větve značky Fiskars náhradní součástku - nůž. Bohužel nemám přesné označení nůžek.
Poptávám zahradní hadici
Poptávám cca 70 m zahradní hadice 3/4", dvouvrstvou nebo třívrstvou. V jakých je délkách, jaký je cenový rozdíl a je rozdíl v životnosti? Děkuji za odpověď.
Poptávám servis pokosové pily
Dobrý den, poptávám pozáruční servis k výrobku elektrická pokosová pila 210mm 1050W typ E0061 NOELL.CZ. U daného výrobku došlo k vylomení zubu na ozubeném hnacím kolečku pilového kotouče d=35,35mm, díl č. 34 v průvodním kusovníku výrobku. Hnací pastorek k ozubenému kolu se zdá v pořádku. Předem děkuji za vyřízení. S pozdravem ing. ...
Sběrný dvůr-Centrum pro odpady Hostivice – technologická část
Projekt „Sběrný dvůr-Centrum pro odpady Hostivice – technologická část“ plánuje dodávku strojů a zařízení: štěpkovač, automobilová váha, skartovací lis, briketovací lis, linka na drcení a třídění, tříkomorový lis, drtič pomaloběžný, nosič kontejnerů s vlekem na přepravu kontejnerů,kontejner 12 m3, kontejner 9 m3, kontejner 6 m3, kontejner ...
Poptávám elektrickou řetězovou pilu
Dobrý den, mám zájem o elektrickou řetězovou pilu HECHT 2216, můžete mi udělat cenovou nabídku? Děkuji.
Poptávám zapůjčení štěpkovače větví
Poptávám zapůjčení štěpkovače větví.
Diaľkovo riadená svahová kosačka s navijakom
Predmetom zákazky je nákup diaľkovo riadenej svahovej kosačky s navijakom pre udržiavanie zelených plôch ťažko prístupných lokalít, extrémne strmých svahov, rozmočených povrchov a údržby skládky v Myslave.
Poptávám opravu zahradního traktoru zn. Viking
Dobrý den, poptávám servis a opravy zahradních traktůrků značky Viking. Děkuji za odpověď Janíček.
Poptávám zapůjčení zahradního vertikutátoru
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte k zapůjčení zahradní vertikutátor? Za jakou cenu jej půjčujete? Potřebovala bych jej na 1 den. Děkuji.
Poptávám elektrickou řetězovou pilu Makita
Dobrý den, poptávám elektr. řetěz. pilu zn. MAKITA UC 3530A. Prosím o cenu a termín. Děkuji.
Poptávám náhradní díly na zahradní traktor
Dobrý den, poptávám náhradní díly na zahradní traktůrek V-RTH 155/92T VARIOLUX, potřebuji řemenice na pohon. Díky Šuma
Poptávám zahradní techniku
Poptávám náhradní díly: Zahradní drtič Bio Tec 2200 Nůž 2ks, č. náhr.dílu 384985 Strunová sekačka RT 3003 Da cívka 1ks, č.13005000 kryt 1ks, č.12105066
Poptávám záruční opravu sekačky Hecht 1842
Dobrý den. 15.1. jsem koupil sekačku HECHT1842 v internet. obchodě Mikosoft Praha s.r.o. Po sestavení jsem zjistil, že nedrží rukojet sekačky zaaretovaná v poloze pro sekání. Poptávám záruční opravu teto sekačky.