Poptávám pánské zateplené kalhoty
Poptávám pánske zelené zateplené kalhoty, pás 127cm (může byt 130cm, nešustivý materiál).
Startovací elektrické akumulátory pro vojenská vozidla AČR
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky startovacích akumulátorových baterii pro zabezpečení provozu perspektivní pozemní vojenské techniky AČR (T-72 M4CZ, T - 815, T - 810, P-V3S, Dingo, Iveco, Pandur, Land Rover, UAZ) dle objednávek.
Startovací elektrické akumulátory pro bojovou vojenskou techniku AČR T-72 a BVP
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky startovacích akumulátorových baterii pro zabezpečení provozu perspektivní bojové pozemní techniky AČR (T-72, BVP) dle objednávek.
Střelecký simulátor pro Hradní stráž - 2016
Pořízení 1ks střeleckého simulátoru.
Obranné systémy a vybavení, Bangladéš
Máme zájem zastupovat českou výrobní společnost jako výhradní distributor v Bangladéši následujících výrobků: zbraně a vybavení, komunikační a radarové zařízení, brýle pro noční vidění, přilby s osvětlením, neprůstřelné vesty, víceúčelové nože, improvizované výbušné zařízení, transparentní štíty apod.
15-179 Soupravy materiální základny humanitární pomoci
Materiální základny budou sloužit pro případ mimořádných událostí a krizových situací, které vyžadují provedení záchranných a likvidačních prací v rámci opatření nouzového přežití obyvatelstva, prováděných s cílem minimalizovat negativní dopady těchto událostí a situací na zdraví a životy obyvatel, a dále pro podporu činnosti záchranných týmů
Servisné opravy a profylaktická údržba LPIS - energetických systémov
Jedná sa o vykonávanie nálezových servisných opráv a pravidelnej profylaktickej údržby LPIS - vykonávanie nálezových servisných opráv LPIS technológie náhradných zdrojov elektrickej energie (NZ DA), napájacích modulárnych systémov a UPS - HW a SW komponenty.
Náboj 9x19 mm na roky 2016 a 2017
Záměrem zadavatele je uzavření smlouvy na dodávku nábojů 9x19 mm. Předpokládaný počet, technický popis a technické požadavky jsou podrobně popsány v zadávací dokumentaci č.j. PPR-24988-6/ČJ-2015-990640.
Nafukovacie záchranné stany
Predmetom zákazky je nákup nafukovacích záchranných stanov (typ A a typ B) určených na plnenie úloh pri zásahu v prípade povodní a iných živelných udalostí, pre krátkodobé i dlhodobé ubytovanie osôb, uskladnenie materiálu, ako triediace stanovisko pri hromadných nešťastiach a podobne vrátane voliteľného príslušenstva uvedeného v prílohe č. 1 ...
Taktické přenosné meteo stanice - 1. část
Zabezpečit schopnosti hydrometeorologického zabezpečení činnosti jednotek AČR předurčených pro NATO a EU v polních podmínkách a jednotek NATO na území ČR v době plnění úkolů Host National Support.
Generální oprava – zařízení záchytné ZLS BAK-12
Provedení generální opravy 2 souprav (skládající se ze 2 ks absorbéru energie BAK-12, 1 ks záchytného lana a vodících kladek) záchytných zařízení letounů typu ZLS BAK-12 za účelem obnovení původních technických vlastností.
Opravy a udržování - stanice vzduchové VZ-20/350 PV3S
Provedení středních oprav s prodloužením životnosti techniky o pět let u 6 kusů stanic vzduchových VZ-20/350 na PV3S.
Opravy a udržování ohřívačů vzduchu TO-5 a GR-130
Provedení středních oprav s prodloužením životnosti techniky o pět let u 7 kusů ohřívačů vzduchu TO-5 PV3S a 2 kusů ohřívačů vzduchu GR-130.
Nákladní auto, tankové díly, Indie
Poptáváme nákladní auto SCANIA a tankové díly na T-72 pro indické vojsko.
Zásobníky pro polní kuchyni, Německo
Poptávám zásobníky na guláš pro polní kuchyni. Viz obrázek, nebo něco podobného.
Sonary - speciální technika pro práci pod vodní hladinou - č. 2
Předmětem veřejné zakázky je nákup 1 soupravy sonaru.
Pozáručné opravy a údržba techniky
Predmetom zákazky je vykonávanie pozáručných opráv a údržby techniky.
Náboje 40 x 46
Záměrem zadavatele je uzavření smlouvy na dodávku nábojů 40 x 46 ve třech vymezených částech, které budou dodány do 30.11.2015. Technický popis a technické požadavky jsou podrobně popsány v zadávací dokumentaci, č.j. PPR-2707-8/ČJ-2015-990640.
Generální oprava - zařízení záchytné ZLS BAK-12
Provádění generální opravy pozemních záchytných zařízení letounů na letišti Armády ČR.
Vojenská vozidla, zbraně, munice, Bangladéš
Jsme renomovaná obchodní společnost zabývající se importem a dodávkami. Dodáváme různá vojenská vozidla, zbraně a munici, vybavení pro obranu a bezpečnostní vybavení naší armádě, námořnictvu, letectvu, policii, státním bezpečnostním silám, pohraniční stráži Bangladéše, jednotkám rychlého nasazení, pobřežní stráži Bangladéše a některým dalším ...
Nafukovacie záchranné stany
Predmetom zákazky je nákup nafukovacích záchranných stanov (typ A a typ B) určených na plnenie úloh pri zásahu v prípade povodní a iných živelných udalostí, pre krátkodobé i dlhodobé ubytovanie osôb, uskladnenie materiálu, ako triediace stanovisko pri hromadných nešťastiach a podobne vrátane voliteľného príslušenstva uvedeného v prílohe č. 1 ...
Poptávám ženijní soupravu
Dobrý den, koupím ženijní soupravu SPP 75 nebo SPP 11. Děkuji.
Mobilní RTG souprava pro kontrolu předmětů při ochraně chráněných osob
-základní jednotka s přenosovým bezdrátovým (WiFi) systémem, zobrazovací jednotkou a laptopem, v mobilním provedení v pevném přepravním obalu (např. v kufru s kolečky), - pulzní X-ray zdroj se zobrazováním na vysoké energetické úrovni, - digitální zobrazovací jednotku s barevným rozlišením organických a anorganických látek - duální modul pro ...
Poptávám technické vybavení pro skautský tábor
Poptávám vojenskou polní umývárnu, dále zásobovací stan cca 4x2 m a hangár cca 6x6 m pro využití na skautském táboře. Děkuji.
Poptávám vojenskou soupravu SPP 75
Potřebuji koupit vojenskou soupravu SPP 75. Koupím i neúplnou.