Poptáváme vnitřní lamelovou čistící rohož
Poptáváme cenovou nabídku na vnitřní lamelovou čistící rohož pro naši akci - Rekonstrukce kanceláří Háj u Duchcova. Jedná se o gumovou rohož 940x1500, včetně hliníkového zapuštěného rámu. V PD se odkazují na typ Martall SW2.
Čisticí stroje, Švýcarsko
Máme zájem o asi 6 ks čistících strojů BBW 2000. Můžete nám poslat nabídku s cenou a dodací lhůtou? Přátelské pozdravy Florian Badrutt
Poptávám opravu vysokotlakého čističe BOSCH
Poptávám opravu vysokotlakého čističe BOSCH 35-12 +. Netěsní mi spoj mezi pistolí a vysokotlakou hadicí. Prasklý těsnící kroužek.
Dodávka mycích linek II
Zadavatel rozdělil předmět plnění na dvě samostatné části. Předmětem veřejné zakázky je dodávka mycích linek včetně stavebních prací a souvisejících služeb dle požadavků stanovených zadavatelem v zadávacích podmínkách. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace k ...
Poptávám servis bateriového vysavače značky Electrolux
Poptávám servis bateriového vysavače značky Electrolux Energorapido 2in1, rok výroby asi 2010, typ CT120NI, PNC 900 165 569. 12 v.
Umývačka odpadových nádob
Predmetom zákazky je technické, technologické vybavenie a dovybavenie Zberného dvora odpadov v Banskej Štiavnici pre zhodnocovanie bioodpadu a stavebného odpadu.
Poptávám filtr k vysavači Turbo Bomber
Poptávám dodavatele HEPA filtru k čistícímu systému TURBO BOMBER II.
Čistiace a hygienické potreby
Predmetom zákazky je zabezpečenie čistiacich a hygienických potrieb pre Záchrannú službu Košice, vrátane súvisiacich služieb spojených s dopravou na miesto dodania, naložením a vyložením do skladu na mieste dodania.
Poptávám průmyslový vysavač
Poptávám průmyslový vysavač, nový nebo použitý, na vysávání stavebního a dílenského prachu. Sací výkon od 260 V, mokré a suché.
Poptávám kartáče na čištění kotle
Poptávám kartáče na čištění kotle ústředního topeni.
Pořízení mobilního průmyslového vysavače
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nového hybridního mobilního průmyslového vysavače na podvozku nákladního automobilu, který umožňuje sací provoz nástavby na elektromotor 400 V, i na motorový náhon pro pravidelný úklid v prostorách elektrárny.
Poptáváme dodávku kartáčů
Poptáváme 10 ks kartáčů viz. příloha, délka je 83 cm, chlupy jsou dlouhé 5 cm a umělá hmota má na šířku 4 cm.
Dynamický nákupní systém na vybavení prádelen
Jihomoravský kraj zavádí dle ustanovení § 138 a následujících zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, dynamický nákupní systém na dodávku vybraného vybavení prádelen pro své příspěvkové organizace.
Poptávám drobné opravy zateplené omítky
Poptávám omytí, drobné opravy a obnovení nátěru zateplené omítky RD (r. 2000) a zahradního domku v Liberci a to předostně ve 2. čtvrtletí 2018. Celková plocha cca 500 m2, střední výška omítky včetně soklu RD 7 m, u zahradního domku 3 m, lešení nutné, přístup po veřejné komunikaci, možnost parkování i uskladnění materiálu. Dohoda o jiných dodávkách ...
Dodávka 1 ks jednodvéřového mycího a dezinfekčního automatu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění 1 ks mycího a dezinfekčního automatu. Nabízený přístroj musí splnit minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci.
Dodávky drogistického a úklidového zboží
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky drogistického a úklidového zboží, dále viz Zadávací dokumentace.
Poptávám kartáč na čištění komínu
Pro vyčistění komínu (vnitřní rozměr 420 x 420 mm) bych potřeboval kartáč typu "sluníčko" právě čtvercového tvaru na zavěšení na lanko. Závaží a ostatní, jsem schopen si zajistit sám. Děkuji.
FN Plzeň, dodávka a montáž finišovací linky na zpracování tvarového prádla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž kompletní plně automatické finišovací linky pro zpracování veškerého sortimentu nemocničního tvarového prádla (kalhoty, haleny, pláště, dámské šaty, operační pláště, apod.). Požadovaným cílem realizace veřejné zakázky je nahrazení původního finišeru z roku 1993 moderní linkou na zpracování tvarového ...
FN Hradec Králové – Myčky nástrojů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 kusů nových myček nástrojů vč. zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Dodávka čistící stanice
Předmětem výběrového řízení je dodávka čistící stanice určené k čištění měděných komponent včetně, balení, dopravy, instalace, zprovoznění, servisu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
PN Brno – Dodávka pracích strojů a kabinetové žehlící soupravy
Předmětem veřejné zakázky bude dodávka a instalace 4 ks nových a nepoužitých praček a jedné nové a nepoužité kabinetové žehlící soupavy, složené z tělového kabinetu, rukávového kabinetu, límcového a manžetového žehlícího lisu a automatického skládacího stolu. Součástí předmětu plnění jsou také všechny související práce včetně demontáže ...
Dodání letištních širokozáběrových shrnovačů ofukovačů
Předmětem Veřejné zakázky je zajištění postupných dodávek letištních širokozáběrových shrnovačů ofukovačů (dále jen „ofukovače“), včetně zajištění servisních prací a dodávek náhradních dílů, a to minimálně po dobu 10 let od dodání každého jednotlivého stroje a to za podmínek, které jsou stanovené ve vzorech smluv a jejich přílohách. Bližší ...
Zajištění odstraňování graffiti v Městské části Praha 3
Realizace programu „ANTIGRAFFITI“ na území Prahy 3. Cílem tohoto programu je náprava následků vandalismu, k němuž dochází ze strany třetích osob ve formě poškozování nemovitých věcí tzv. graffiti, tedy nanášením barev, často ve formě spreje nebo fixy na nemovité věci bez souhlasu majitele nemovité věci. V rámci plnění předmětu veřejné zakázky bude ...
Poptávám servis vysavače
Poptávám opravu vysavače.
Poptávám příslušenství k tlakové myčce
Poptávám čistič ploch - čistění zámkové dlažby k tlakové myčce Karcher 2.14.