ETIOPIE; Stroj na pytle
Poptávám stroj na výrobu jutových pytlů. Stroj by měl mít výrobní kapacitu 5 milionů pytlů ročně (každý pytel by měl mít objem 100 kg obilí).
PÁKISTÁN; Šicí jehly, holicí strojky, tenisové míčky
Poptáváme: 1. jehly pro ruční šití č. 1/5 2. jehly pro strojové šití 3. žiletkové holicí strojky pro muže a ženy 4. tenisové míčky nízké, střední a vysoké kvality.
Poptávám opravu kufříkového šicího stroje
Hledám opravnu kufříkových šicích strojů. V Jílovém u Prahy a okolí
PÁKISTÁN; Tryskové stavy Toyoda
Jsme přední importér / exportér nových i použitých textilních i jiných strojů a dílů. Poptáváme Toyoda tryskové stavy 610. Prosíme o zaslání podrobností s obrázkem / cenou.
PÁKISTÁN; Použité textilní stroje
Jsme přední importér / exportér nových a použitých textilních strojů a dílů i jiných nových a použitých strojů a dílů, pravidelně obchodujeme po celém světě a máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Poptáváme následující použité textilní stroje: 1. Murata auto mach coner 120 vřeten model 1990 plus. (poptáváme 3 stroje) 2. ...
PÁKISTÁN; Použité textilní stroje, řezačky, navíjecí a balicí stroje
Jsme přední importér / exportér nových a použitých textilních strojů a dílů i jiných nových a použitých strojů a dílů, pravidelně obchodujeme po celém světě a máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Poptáváme 5 použitých strojů pro opřádání kovovým vláknem. Prosíme o nabídku nejlepší ceny a obrázek / technické specifikace. Dále ...
PÁKISTÁN; Pletací stroje
Poptávám S/H automatické ploché pletací stroje.
PÁKISTÁN; Dopřádací stroj Howa
Jsme přední importér / exportér nových a použitých textilních strojů a dílů i jiných nových a použitých strojů a dílů, pravidelně obchodujeme po celém světě a máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Poptáváme použitý prstencový dopřádací stroj značky Howa. Prosíme o zaslání kompletní specifikace s obrázkem a cenou.
PÁKISTÁN; Textilní stroje
Jsme přední importér / exportér nových a použitých textilních strojů a dílů i jiných nových a použitých strojů a dílů, pravidelně obchodujeme po celém světě a máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Poptáváme klasický dvojitě opřádací stroj na výrobu jádrové příze Lycra 140d, 75 24 1 X2 Sz Rw Draft 4.2.
GHANA; Váhy, šicí stroje
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s českými výrobci, exportéry, poskytovateli služeb v oblasti: 1. váhy všech druhů 2. šicí stroje všech druhů
Poptávám opravu šicího stroje Veritas
Poptávám firmu,která opravuje šicí stroje Veritas,nebo má náhradní díl a sice řemeničku k šicímu stroji Veritas,děkuji.V Novém Jičíně nebo v blízkém okolí,děkuji za odpověď.
INDIE; Pletací stroje, vyšívací stroje
Hledáme prodejce použitých okrouhlých pletacích strojů. Také importéry vyšívacích strojů značky ZSK.
PÁKISTÁN; Šňůry, nitěnkový drát
Hledáme v ČR výrobce zdvižné šňůry, nitěnkového drátu atd. pro žakárové (tkaní textilií) zařízení.
Poptávám opravu šicího stroje
Hledám opravnu šicích strojů Veritas v Praze. Děkuji
Poptávám návod na šicí stroj
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Mám starší typ šicího stroje "Lada"-kufříkový.typ 132. Bylo by možné někde zjistit informace o vkládání člunku a navíjení člunku, popř. nějaký starší návod na použití. Děkuji Vám za pomoc.
Poptávám pletací stroj
Poptávám pletací stroj na výrobu ponožek ANGE v provedení 3/4"168 jehel i jiné
GAMBIE; Stroje
Poptávám stroj, který může vyrábět všechny druhy textilu. Dále poptávám stroje na výrobu obuvi všech druhů. Chtěl bych znát ceny těchto strojů.
ETIOPIE; Výrobní linka
Hledáme výrobce kompletní linky na výrobu sisalových jutových pytlů.
Poptávám opravu šicího stroje
Oprava šicího stoje VERONICA 303. kufříkový.
JAR; Stroje, obuv, oděvy
Jsme jihoafrická registrovaná společnost, zabýváme se marketingem, dodávkami produktů, public relation, prodejem, logistikou, distribucí. Hledáme výrobce strojů, výrobce obuvi, výrobce oblečení.
GHANA; Obuvnická zařízení, kůže
Zabývám se výrobou obuvi v Ghaně. Poptávám: 1. kůži na boty a sandály 2. stroje na výrobu obuvi 3. obuvnická kopyta.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Stroj Uniplet
Poptáváme použitý stroj UNIPLET Ange 5c.
Poptávám pletací stroj zn. Simac
Poptávám ruční poloautomatický pletací stroj indické výroby SIMAC 2000 DX
BENIN; Second hand obuv, oděvy, krejčovské vybavení
Poptáváme použité oblečení, použitou obuv pro muže, ženy a děti, krejčovské vybavení.
THAJSKO; Stroje
Hledáme dodavatele strojů.