Technológia na výrobu ovocného alkoholického nápoja
Predmetom zákazky je nákup, dodávka, inštalácia, skúšobná prevádzka a zaškolenie obsluhy technológie na výrobu ovocného alkoholického nápoja. Technológia bude pozostávať z nasledovných zariadení: Nerezová nádrž stojatá - 8 ks Čerpadlo na víno pojazdné - 2 ks Vákuový filter - 1 ks Jednovretenové čerpadlo - 1 ks Tangenciálny filter - 1 ...
Technológia na výrobu kvasených nápojov Serchio s.r.o.
Technológia na výrobu kvasených nápojov. Technické parametre jednotlivých častí logického celku sú špecifikované v Prílohe č.1 (je súčasťou súťažných podkladov): varný kotol, riadenie varného kotla, vírivá kaď, horúcovodné hospodárstvo, dozrievajúci tank, studenovodné hospodárstvo, mlyn na slad, automatické zariadenie na chmelenie, stáčacia linka ...
Nákup technológie pre ZPD - Zeleninársko potravinárske družstvo
Predmetom zákazky je nákup technológie (plniacej linky) pre Zeleninársko potravinárske družstvo Podrobné vymedzenie predmetu zadávania zákazky je uvedené v Súťažných podkladoch.
Chladiarensko-mraziarenský komplex
Predmetom zákazky je dodanie technológií pre chladiarensko-mraziarenský komplex. Opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v časti Opis predmetu zákazky.
Obstaranie inovatívnej technológie v spoločnosti PROTO spol. s r.o.
Ide o dodanie logického celku č. 1: Technologická linka na výrobu piva. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Technológia pre výrobu vína a muštu z hrozna
Predmetom zákazky je dodávka technológie na výrobu vína a muštu z hrozna v rámci výzvy s kódom OPVaI-MH/DP/2017/3.3.1-08 Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, technické parametre a požiadavky na špecifikáciu pre jednotlivé stroje a zariadenia sú predmetom opisu zákazky tvoriace prílohu č.1 súťažných podkladov.
Rozvoj spoločnosti W4, s.r.o. rozšírením o výrobu remeselných nápojov
Predmetom obstarávania je ucelená technológia pivovaru. Presná špecifikácia obstarávaných zariadení a ich technických parametrov je definovaná v Prílohe č. 1 súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky.
Rozšírenie technológie pivovaru v spoločnosti ECOLUTION s.r.o. za účelom vzniku nových produktov
Predmetom zákazky je dodávka technologického vybavenia pre pivovar. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávka technológie na výrobu ovocných štiav
Predmetom zákazky je dodávka technológie na výrobu ovocných štiav. Predmet zákazky je rozdelený na dve časti a to na I. časť predmetu zákazky - Linka na výrobu ovocných štiav a II. časť predmetu zákazky - Automatická vyfukovačka PET fliaš. Bližšie informácie o predmete zákazky sú uvedené v bodoch II.2.4) Opis obstarávanie jednotlivých častí ...
Poptávám dodávku linky na výrobu krmných směsí
Poptávám dodávku linky na výrobu krmných směsí.
Obstaranie zariadení do potravinárskej výroby
Predmetom zákazky je obstaranie zariadení do potravinárskej výroby. Zákazka sa delí na 4 časti: 1. Kartónovací stroj 2. Horizontálny baliaci stroj 3. Priebežná kontrolná váha (2ks) 4. Poloautomatický ovinovací stroj Technické špecifikácie jednotlivých zariadení sú súčasťou súťažných podkladov.
SOŠ a SOU Polička – dodávka vybavení technologiemi pro výuku oboru řezník-uzenář
Dodávka vybavení technologiemi pro výuku oboru řezník-uzenář.
Strojné vybavenie linky na spracovanie kukurice
Komplet zariadení na vstupný príjem, roztriedenie, odlistenie kukuričného klasu, oddelenie zŕn od klasu a spracovanie kukuričného odpadu na ďalšie využitie. Každé zariadenie musí byť vyrobené s ohľadom na stávajúci priestor, na mieru a nainštalované.
Inovácia výrobných procesov obstaraním mliekárenských technológií
Predmetom zákazky je dodávka a montáž mliekarenských technológií vrátane zaškolenia na ich obsluhovanie. Zákazka sa delí na 5 častí, ide o samostatné logické celky, viď nižšie.
Linka na výrobu sušených zeleninových chipsů
Předmětem zakázky je dodávka výrobní linky na výrobu sušených zeleninových chipsů. Veřejná zakázka je v souladu s par. 101 zákona č. 134/2016 Sb. (Zákon o zadávání veřejných zakázek) rozdělena na 4 části. 1. část: škrabka brambor a kořenové zeleniny, předpokládaná hodnota 50 tis. Kč bez DPH 2. část: kontinuální sušárna, předpokládaná ...
Implementácia inovatívnych výrobných postupov v prevádzke Pivovar Karpat
Predmetom obstarávania je ucelená technológia na varenie sladinového nápoja a kvasenie a ležanie nápoja Cider vrátane ingeenieringu. Predmetom technológie sú vzájomne pospájané jednotlivé druhy nádob a technológií tak, aby boli logicky zahrnuté v systéme, ktorý zodpovedá jednotlivým fázam výrobného cyklu obidvoch nápojov tak, aby ...
Zavádzanie nových produktov spoločnosti Jajnekem, s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: Výrobná linka na výrobu piva (1 ks); Vrátane dopravy, osadenia, zapojenia a skúšobnej prevádzky.
Služby poradců a expertů pro zařízení určená do potravinářských provozů
1. Služby poradců a expertů v oblasti vývoje a výroby kompletní nové elektroinstalace ke zmáselňovači s vyšším výkonem a účinným chladicím systémem pro využití v teplých klimatických oblastech. 2. Služby poradců a expertů v oblasti složitějších konstrukčních řešení v rámci jednotlivých technologických uzlů zmáselňovače s vyšším výkonem a ...
Linka na výrobu a plnenie ovocných sirupov
Predmetom zákazky je linka na výrobu a plnenie ovocných sirupov a nápojov, ktorá bude slúžiť na prípravu surovín na výrobu sirupu a nápoja, varenie základu na sirup a limonádu, maceráciu, uskladnenie pred plnením a finalizáciu výroby plnenie a balenie inovatívnych produktov. Zákazka zahŕňa uzatvorenie zmluvy, na základe ktorej bude verejnému ...
Technologické vybavenie na výrobu a expedíciu piva
Cieľom verejného obstarávateľa je obstaranie technologického zariadenia, ktoré spoločnosti umožní kontinuálnu výrobu miestneho piva a pivných špeciálov.
Technologická linka na výrobu inovatívnych potravinových produktov zdravej výživy
Predmetom zákazky je nákup technologickej linky určenej pre kompletný proces výroby, od spracovania prvotnej suroviny až po hotový výrobok a to sušené ingrediencie do potravín na komplexnej báze zmiešanej zmesi bylín, sušenej zeleniny, ovocia atď. Podrobný opis dodania predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch. Zákazka nie je rozdelená na ...
Nákup strojov
Predmetom zákazky je nákup tovaru na zavedenie výroby potravinárskych polotovarov spoločnosti MONA - Family Food, s.r.o. Konkrétne ide o : 1, Robot univerzálny: 1ks 2, Škrabka zemiakov nerezová: 1 ks 3, Parná komora: 4 ks 4, Konvektomat č. 1: 1 ks 5, Konvektomat č. 2: 1 ks 6, Chladiaca skriňa na uskladnenie vajíčok a droždia: 1 ks 7, ...
Technológia na spracovanie mäsa
Predmetom zákazky je dodanie technológie na spracovanie mäsa. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.
Vývoj a výroba veľkoobjemových irigačných roztokov
Dodanie a inštalácia technologického vybavenia v rámci realizácie projektu: VÝVOJ A VÝROBA VEĽKOOBJEMOVÝCH IRIGAČNÝCH ROZTOKOV"
Kontinuálna linka na výrobu šumivých vín
Predmetom je dodávka technologickej linky na prípravu sýteného vína. Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky sú presne uvedené a definované v súťažných podkladoch.