Zariadenie na výrobu brožúr väzby V1
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia dvoch logických celkov. Predmet zákazky sa člení na dve časti: časť 1. logický celok - Zariadenie na výrobu brožúr väzby V1 časť 2. logický celok - Lepička knižných chrbtov technológiou PUR Predmet zákazky sa člení na dve samostatné časti (logické celky), pričom uchádzač môže predložiť cenovú ...
Výrobné prostriedky na prácu s textilom
Obstaranie tlačiarenských a vyšívacích textilných technológií, kamerových a IT zariadení na výkon podnikateľskej činnosti v oblasti kreatívneho rozšírenia vlastnej dizajnovej značky.
Digitálny tlačový stroj
Predmetom zákazky je dodávka Digitálneho tlačového stroja. Predmet zákazky sa nedelí na časti. Uchádzač predloží ponuku na celý predmet zákazky. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v kapitole B. Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.
Nákup digitálneho tlačového stroja pre spoločnosť QCL s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka digitálneho tlačového stroja. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v kapitole B.1 Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.
Obstaranie technologickej infraštruktúry firmy Alexander Vereš
Predmet zákazky pozostáva zo siedmich logických celkov: Logický celok č. 1: Veľkoformátová UV LED tlačiareň - 1 ks, Logický celok č. 2: Laserové gravírovacie zariadenie - 1 ks, Logický celok č. 3: Tlačiareň na priamu potlač textilu - 1 ks, Logický celok č. 4: Rezačka dosiek - 1 ks, Logický celok č. 5: Rezací ploter - 1 ks, Logický celok č. ...
Obstaranie technologickej infraštruktúry spoločnosti Focus Pro, s. r. o.
Predmet zákazky predstavuje jeden logický celok: Logický celok č. 1: Multispektrálne snímacie zariadenie s tlačovým výstupom na rôzne médiá - 1 ks
Tiskové řešení
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění tiskového řešení spočívajícího v pronájmu multifunkčních tiskových zařízení včetně technické podpory, poskytnutí profylaxe, doplňkových konzultačních služeb a školení IT administrátorů.
Ofsetový archový tiskový stroj formátu B2
Dodávka pětibarevného ofsetového archového tiskového stroje formátu B2
Profesionálna tlačiareň na priamu potlač textilu
Profesionálna tlačiareň na priamu potlač textilu.Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.
Podpora tvorby pracovných miest v kultúrnom priemysle prostredníctvom rozvoja kreatívneho talentu
Rezačka papiera pre prípravu hárkov pred tlačou ako aj na orezávanie finálnej produkcie a Lepička knižných chrbtov technológiou PUR
Vydavateľské zariadenie
Predmetom zákazky je dodanie, inštalácia a zaškolenie obsluhy k dvom samostatným technológiám - logickým celkom.
Zariadenia na tlačiarenskú výrobu - časť 1
Obstaráva sa súbor zariadení: Produkčná tlačiareň s príslušenstvom pre profesionálnu tlač plnofarebných kníh - 1ks, Poloautomatický stroj na lepenie knižného bloku - 1ks, Poloautomatický stroj na výrobu tvrdých knižných dosiek - 1ks, Poloautomatický stroj na zavesenie knižného bloku do tvrdých knižných dosiek - 1ks, Laminovací stroj na ...
In-line dvoubarevný flexotiskový stroj
Předmět zakázky tvoří dodávka 1 ks In-line dvoubarevného flexotiskového stroje, určeného k potiskování LDPE folií (rozpouštědlovými barvami) pro balení ovoce a zeleniny, který bude instalován do 1. nadzemního patra stávající koextruzní vyfukovací linky Reifenhäuser Kiefel Evolution. Předmět zakázky (respektive jeho součásti) musí být nový, dosud ...
Veľkoformátový plotter/fréza
Predmetom zákazky je dodanie, inštalácia technológie dvoch samostatných logických celkov a zaškolenie obsluhy.
Archový ofsetový tiskový stroj o 5 tiskových jednotkách
Ofsetový pětibarvový tiskový stroj je určený k potisku papíru, kartonu, plastových a transparentních materiálů. Určení stroje je k potisku archů, které jsou následně knihařsky zpracovávány do konečných výrobků.
Rozšíření technologií společnosti D.M.F. a.s.
Zadavatel, společnost D.M.F a.s., vyhlašuje výběrové řízení na dodávku s názvem „Rozšíření technologií společnosti D.M.F a.s Předmětem VŘ je nákup: 1) Laserové zařízení pro výrobu flexotiskových desek 2) Vymývací zařízení 3) Gravírovací zařízení
Podpora kreatívneho priemyslu v spoločnosti DANIELSON
Predmetom zákazky sú dve produkčné zostavy, ktoré musia vykonávať funkcie v jednoprechodovom procese IN-LINE t.j. bez potreby zaradenia externých procesov. Technická špecifikácia zariadenia je súčasťou súťažných podkladov.
Archový ofsetový tiskový stroj
Předmětem zakázky je pořízení nového archového ofsetového tiskového stroje (dále jen stroj, dodávka či technologie). Poptáváno je zařízení, které nebylo nikdy zavedeno v majetku, nebylo účetně odepisováno a jedná se o nový, nepoužitý stroj.
Pořízení technologie pro solventní tisk
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění - 2 ks zařízení pro solventní či ekosolventní druh tisku. Technická specifikace zařízení je uvedena v zadávací dokumentaci. Součástí dodávky bude instalace a montáž zařízení včetně zaškolení obsluhy.
Pořízení technologie pro potisk sublimací a latexem
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění - 1 ks zařízení pro potisk sublimací Technická specifikace zařízení je uvedena v zadávací dokumentaci. Součástí dodávky bude instalace a montáž zařízení včetně zaškolení obsluhy.
UV Veľkoformátová tlačiareň
Predmetom zákazky je dodanie: Logický celok (časť) č.1: UV veľkoformátová tlačiareň Logický celok (časť) č.2: Veľkoformátový ploter, fréza Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
ÚV tlačiareň
Predmetom zákazky je dodanie nasledovných tovarov, a to ÚV tlačiarne a rezacích pracovísk. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.
Logický celok 1 - 3D tlačiareň
Logický celok 1 - 3D tlačiareň Technológia 3D tlače : Fused Deposition Modelling (FDM) / Freeform fabrication (FFF) tavením nanášané modelovanie Tlačová hlava: Dvojitá tryska so zdvíhacím mechanizmom a ľahko vymeniteľné tlačové jadrá. Konštrukční objem max.: Ľavá tryska: 215 x 215 x 300 mm Pravá tryska: 215 x 215 x 300 mm Dvojitý materiál: ...
Linka na väzbu
Predmetom zákazky je dodávka, inštalácia a uvedenie do prevádzky troch samostatných logických celkov - technologických zariadení: 1. Potlačový stroj na textil 2. Osvitový stroj 3. Linka na väzbu Podrobne v súťažných podkladoch.
Dodávka kníhviazačskej technológie
Predmetom zákazky je dodávka kníhviazačskej technológie. Podrobný opis predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.