Pořízení HW pro vybudování Centrální tiskové a obálkovací v Olomouci pro VoZP ČR
Předmětem této veřejné zakázky je pořízení HW komponent pro „Centrální tiskovou a obálkovací linku“ (dále jen CTOL) na pobočce VoZP v Olomouci pro tisk, automatizované obálkování a frankování zásilek předávaných k doručení České poště. Maximální zatížení CTOL musí být dimenzováno na zpracování špiček - min. 20 000 zásilek za den. Roční počet ...
Laserová monochromatická produkčná tlačiareň s triedením
Predmetom je dodávka techniky pre výrobu fotoalbumov a fotokníh. Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.
Technické vybavenie grafického pracoviska - zariadenia pre zachytenie obrazu a zvuku
Predmetom zákazky je zvýšenie konkurencieschopnosti novej spoločnosti UNIZDRAV Finance, s. r. o. Predmet zákazky je detailne opísaný v časti C. súťažných podkladov.
Systém na aditívnu výrobu - MassNectar s.r.o.
Predmetom zákazky je jeden logický celok: Logický celok č. 1: Systém na aditívnu výrobu Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch v časti B.1 Opis predmetu zákazky.
Tlačiarenské centrum PRINTERIA, s.r.o.
Predmetom zákazky je Tlačiarenské centrum PRINTERIA, s.r.o. tvoriace jeden logický celok, ktorý pozostáva zo siedmich na seba nadväzujúcich a navzájom kompatibilných technológií: - tlačový stroj, - RIP, - Inline V2 Väzba + 3 Orez, - Stacker, - Inline V1 vazba, - Čelný orez, - 2-orez. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch v ...
Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti Nicota s.r.o. zavedením inovatívneho produktu
inovácia procesu výroby 3D scanner 3d tlačiareň 1 3d tlačiareň 2 Obrábací stroj - sústruh Obrábací stroj - fréza CNC ohýbačka trubiek Zvárací stroj Pieskovacia kabína injektorová Merací stroj - rameno CNC obrábacie centrum Deliaci stroj - automatická pásová píla
Tlačiareň na priamu potlač textilu
Predmetom obstarávania je nákup strojových zariadení
2-farebný tlačový stroj
Predmetom zákazky je dodávka nového 2-farebného tlačového strojaj (1 ks) vrátane dopravy, inštalácie a skúšobnej prevádzky. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávka UV veľkoformátovej tlačiarne s príslušenstvom
Predmetom obstarávania je dodávka UV Veľkoformátovej tlačiarne s príslušenstvom ako jeden logický celok vrátane dovozu na miesto určenia, montáže, uvedenie do prevádzky. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v príslušných súťažných podkladoch.
Linka na potlač fólie a papiera
Flexografická linka na potlač fólie a papiera - 1 súprava
Dokončovací stroj určený k realizaci dokončovacích operací z digitálního tisku
Předmětem výběrového řízení je dodávka, vyložení, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy "Dokončovací stroj určený k realizaci dokončovacích operací z digitálního tisku".
Dodávka digitální UV tiskárny
Předmětem výběrového řízení je dodávka UV tiskárny včetně příslušenství, balení, dopravy, zprovoznění, instalace, zkušebního provozu, zajištění servisu a zaškolení obsluhy v provozovně zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
3D skener
Predmetom zákazky je dodávka 3D skenera, 3D tlačiarene a Fotoaparátu, a to v rámci projektu s názvom Inováciou služieb a produktov spoločnosti EUROPALT plus, spol. s r.o. k mobilizácii kreatívneho potenciálu v regióne. Predmet zákazky sa delí na časti: časť 1. 3D skener časť 2. 3D tlačiareň časť 3. Fotoaparát Uchádzač môže predložiť ...
Dodávky spotřebního materiálu pro tiskárny
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro tiskárny zadavatele.
Profesionálna tlačiareň na priamu potlač textilu pre BPV SERVIS SLOVAKIA s.r.o.
Profesionálna tlačiareň na priamu potlač textilu 1ks. Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.
Obstaranie tlačiarenského zariadenia s cieľom poskytovania inovatívnych služieb
Predmetom zákazky je dodávka digitálneho tlačového zariadenia vrátane softvéru. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Inováciou k rozširovaniu výrobnej činnosti spoločnosti ENDLESS s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka potlačového stroja na potlač fólií. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí kapitolu B. Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.
Centrum odborné přípravy polygrafických oborů v SŠPTP Velké Poříčí - Dodávka technického vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologií pro digitální přípravu tiskových forem (CTP) a poskytnutí souvisejících služeb. Konkrétně se jedná o následující technologie: Hardware - osvitová jednotka Software – workflow pro CTP.
Centrum odborné přípravy polygrafických oborů v SŠPTP Velké Poříčí - Dodávka technického vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologií pro řezání a gravírování laserem a poskytnutí souvisejících služeb. Požadovány jsou následující parametry: Technologie řezání a gravírování laserem - Základní rozměrové a výkonové údaje o Pracovní plocha min.1200x900mm o Zdvih pracovního stolu 250 mm o Výkon: min. 100W o Rychlost řezu 100 ...
Centrum odborné přípravy polygrafických oborů v SŠPTP Velké Poříčí - Dodávka technického vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkoformátové laminace pro centrum odborné přípravy a poskytnutí souvisejících služeb. Požadované parametry: Velkoformátová laminace o Určeno pro laminování materiálu o šíři do 160 cm o Rychlost laminace 3 m/min o Průchod materiálu 0 až 40 mm o Regulace teploty válce o Tloušťka materiálu 0 až 40 ...
Centrum odborné přípravy polygrafických oborů v SŠPTP Velké Poříčí - Dodávka technického vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologií pro dokončovací zpracování tiskovin a poskytnutí souvisejících služeb. Konkrétně se jedná o následující technologie: Řezací stroj Skládací stroj Knižní vazba V1 Knižní vazba V2 Knižní vazba V8 Vrtačka papíru Laminace B3 Podrobnější popis požadovaných parametrů je uveden v Zadávacích ...
Poskytování servisní a materiálové podpory  tiskových řešení
Zakázkou dojde k pokrytí tiskových potřeb a servisu tiskových zařízení na Ministerstvu kultury.
Nákup technológie pre výrobu plastových dielov
Predmetom zákazky je dodanie IT komponentov a technológií na výrobu plastových dielov technológiou 3D tlače FDM. Zákazka sa delí na dve časti. Podrobná technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.
Inovácia výroby a výrobného postupu v spoločnosti KREATIVA s.r.o.
Predmetom zákazky je obstaranie inovatínych technológií a softvéru. Presná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.