Servis tiskových linek JetStream
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexního servisního zabezpečení včetně servisní pohotovosti, servisních inspekcí a dodávky spotřebního materiálu pro dvě tiskové linky JetStream 1000. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 24 měsíců.
Nákup modernej technológie pre tlačiareň v Poprade
Nákup zariadenia pre modernizáciu výroby a tiež praktického vyučovania v rámci vzdelávacieho procesu, konkrétne sa jedná o tieto zariadenia s príslušenstvom: 1) farebná veľkoformátová UV atramentová tlačiareň 2) farebná tonerová tlačiareň 3) stolový rezací ploter Podrobná špecifikácia predmetu zákazky s určenými parametrami je súčasťou ...
Prenájom, servis a údržba tlačových zariadení pre Úrad Banskobystrického samosprávneho kraja
Predmetom zákazky je poskytnutie služieb prenájom, servis a údržba tlačových zariadení pre Úrad Banskobystrického samosprávneho kraja, ktoré sú špecifikované v prílohách SP. Súčasťou je dodávka spotrebného materiálu súvisiaceho s prenájmom zariadení s výnimkou napr. kancelárskeho papiera a spiniek pre konkrétne zariadenie. Súčasťou sú ďalšie ...
Dodání laminačního lisu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu laminačního lisu, včetně veškerého dalšího souvisejícího příslušenství a vybavení, vyrobeného podle platných směrnic a předpisů EU, vztahujících se k předmětu plnění. Technické a další požadavky jsou stanoveny v kupní smlouvě. Zadavatel si dále ve smyslu ustanovení § 100 odst. 1 ...
Veľkoformátová digitálna tlačiarenská linka so sušením a s finalizáciou pre tlač
Veľkoformátová digitálna tlačiarenská linka so sušením a s finalizáciou pre tlač plagátového, baliaceho a termotransferového papiera
3D Tlačiareň, ručný skener
Predmetom zákazky je dodávka inovatívnych technológií na výrobu zariadení pre zvyšovanie bezpečnosti cestnej dopravy. Zákazka je rozdelená na 2 časti. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo obidve časti predmetu zákazky a to v nasledujúcom členení: Časť 1. predmetu zákazky: 3D Tlačiareň, Ručný skener Časť 2. predmetu zákazky:Softvérové ...
Tlačiarenské technológie
Predmetom zákazky je dodávka tlačiarenskej techniky.Zákazka je rozdelená na 2 časti. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo obidve časti predmetu zákazky a to v nasledujúcom členení: Časť 1. predmetu zákazky: Tlačiarenské technológie Časť 2. predmetu zákazky: Technológie na spracovanie plastových materiálov Podrobné špecifikácie sú uvedené ...
Potlačový a laminovací stroj
Predmetom zákazky je nákup nových, nerepasovaných a nepoužívaných technologických zariadení: - potlačový stroj na fóliu (1 ks) - laminovací stroj (1 ks) - stroj na vyfukovanie bariérovej fólie koextruziou (1 ks) - stroj na vyfukovanie fólie koextruziou (1 ks) Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
3D tiskárna pro vícebarevný tisk s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka speciální 3D tiskárny pro vícebarevný tisk s příslušenstvím (zařízením) nutným pro dokončení vytisknutého modelu (např. odstranění podpor, leštění, zlepšení vlastností materiálu modelu). Pomocí použitých tiskových materiálů bude tisk probíhat z transparentních, barevných a pružných materiálů s možností přesného ...
UTB - Sublimační tiskárna III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sublimační tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Hardvér a stroje
Predmetom zákazky je nákup špecializovaných tlačových strojov pre vydavateľskú činnosť a stroja na laminovanie, spracovanie väzby, zavesovanie a nákup serveru a grafickej stanice. Podrobná špecifikácia je uvedená v Súťažných podkladoch.
Generální oprava tiskového stroje pro výrobu bankovek
Předmětem plnění této veřejné zakázky je závazek dodavatele jako zhotovitele provést generální opravu (dále jen „Dílo“) tiskového stroje Intagliocolor8, v.č. 633.035.01 (dále jen „zařízení“) v sídle objednatele, a to dle technické specifikace, která tvoří nedílnou součást návrhu smlouvy (příloha č. 2 ZD).
Inovácia výroby spoločnosti KREATIVA s.r.o. v najmenej rozvinutých regiónoch
Predmetom zákazky sú tlačiarne na priamu potlač textilu (6 ks). Presná technická špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v Súťažných podkladoch, v prílohe č. 1 Návrhu Kúpnej zmluvy.
Servis tiskových linek Canon CS 3500Z
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexního servisního zabezpečení včetně servisní pohotovosti a servisních inspekcí a dodávky spotřebního materiálu k tiskovým linkám Canon ColorStream 3500Z. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena smlouva s jedním dodavatelem.
UTB – Stereolitografická 3D tiskárna II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stereolitografické 3D tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Sublimační tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sublimační tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Stereolitografická 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stereolitografické 3D tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Personalizační zařízení pro výrobu cestovních dokladů formátu ID-3
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodání jednoho kus personalizačního zařízení pro výrobu cestovních dokladů formátu ID-3, včetně veškerého dalšího souvisejícího příslušenství a vybavení, vyrobeného podle platných směrnic a předpisů EU, vztahujících se k předmětu plnění. Součástí předmětu plnění této veřejné zakázky je dále provádění ...
Materiálová inkoustová tiskárna
Předmětem veřejné zakázky je dodávka materiálové inkoustové tiskárny určené k vytváření tenkých vrstev a plošných struktur z organických i anorganických vodivých, polovodivých a jinak funkčních inkoustů prostřednictvím piezoelektrického inkoustového tisku. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět ...
3D tiskárna pro tisk kompozitních materiálů
Předmětem dodávky je zařízení určené pro rychlou výrobu modelů z různých (semikrystalických, plněných i neplněných) polymerních materiálů. Zařízení musí umožnovat výrobu rozměrných a tvarově komplikovaných modelů bez nutnosti použití podpůrného materiálu. 3D tisk musí probíhat konstantní rychlostí tisku bez ohledu na tvar a počet tištěných modelů. ...
UTB – ART GALLERY – Tiskárny pro účely galerijního provozu IV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskáren včetně spotřebního zboží pro účely galerijního provozu pořizovaných pro potřeby projektu ART GALLERY UTB ve Zlíně realizovaného Fakultou multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Modernizace kontrolního a řídícího systému pro rotační tiskový stroj DRENT VISION U 1133
Předmětem plnění této veřejné zakázky je: a) systém řízení kontroly pro rotační tiskový stroj DRENT VISION U 1133 a b) systém řízení rotačního tiskového stroje DRENT VISION U 1133. Podrobnější popis předmětu plnění této veřejné zakázky, zejména technická specifikace zařízení, je uveden v příloze č. 1 a č. 2 zadávací dokumentace.
Pořízení 3D tiskárny pro tisk kompozitních materiálů vč. tiskového materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pracující s technologií SLS (Selective Laser Sintering) včetně příslušenství. Dále je předmětem zakázky dodávka tiskového materiálu dle aktuální potřeby zadavatele, a to max. do 31.12.2021, nebo do vyčerpání maximálního objemu.
UTB – Pronájem multifunkčních zařízení 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – 3D tiskárna pro ateliér design obuvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pro ateliér design obuvi pořizovaná pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.