Zariadenie výdajne stravy
Predmetom tejto zákazky je dodávka (kúpa) zariadenia výdajne stravy vrátane dopravy, montáže a zaškolenia obsluhy. Podrobný opis predmetu zákazky a jeho technická špecifikácia je uvedená v prílohe č. 1 výzvy na prekladanie ponúk. Predmet zákazky nie je rozdelený na časti.
Vybavenie cukrárne
Predmetom zákazky je obstaranie materiálno technického zariadenia pre Strednú odbornú školu technickú a agropotravinársku v Rimavskej Sobote, ktorým je nákup skupiny tovarov - Gastro vybavenie v zmysle príloh SP pre jednotlivé časti predmetu zákazky. Predmet zákazky je rozdelený na štyri samostatné časti: - Časť predmetu zákazky č. 1: Vybavenie ...
Vybavenie kuchyne ZŠ Cádrova
Predmetom zákazky je vybavenie kuchyne Základnej školy s materskou školou Cádrova Bratislava a záväzok dodávateľa dodať špecifikované tovary spôsobom, v čase, v kvalite a podľa podmienok uvedených v súťažných podkladoch.
Materiálno - technické vybavenie pre pekárenský a cukrárenský výcvik
Predmetom zákazky je obstaranie materiálno technického vybavenia pre pekárenský a cukrárenský výcvikĎalšie podrobnejšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch.
Modernizace školní kuchyně v ZŠ UNESCO  - objekt Hradební č.p. 189, Uherské Hradiště
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž a zprovoznění technologického zařízení stravovacího provozu (gastroprovoz) včetně souvisejícího zařízení a nábytku pro školní kuchyni ZŠ UNESCO, Hradební č.p.189, 686 01 Uherské Hradiště. Podrobné požadavky zadavatele na dodávku a další podmínky jsou uvedeny v obchodních podmínkách a jejich přílohách, ...
Poptávám výrobu nerezového nábytku do kavárny
Dobrý den, poptávám výrobu nerezového stolu, polic, dřezu a skříněk do naší kavárny ve Vršovicích. Děkuji
Materiálno – technické zabezpečenie odboru Kuchár
Predmetom zákazky je materiálovo technické zabezpečenie odboru KUCHÁR za účelom skvalitnenia praktického vyučovania. Zahŕňa dodávku nábytku, vybavenia priestorov pre odbor KUCHÁR: Regále, umývacie stoly, umývačku riadu, mrazničky, chladiace stoly, konvektomaty s podstavcami, elektrické fritézy, pracovné dosky podstavce pre varné prvky, elektrické ...
Vybavenie SOŠ Kežmarok – Gastro zariadenie
Predmetom obstarávania je nákup gastro zariadenia do učebných priestorov Strednej odbornej školy agropotravinárskej a technickej v Kežmarku pre potreby odborného vyučovania. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.
Vybavenie kuchyne pre ZŠ Stupava
Predmetom zákazky je dodávka tovaru technického vybavenia kuchyne Základnej školy kpt. Jána Nálepku v Stupave. Podrobný opis predmetu zákazky tvorí Prílohu B.1 Podrobný opis predmetu zákazky a cenová tabuľka súťažných podkladov.
Zakázka č. ZD/18/422 Rekonstrukce a přístavba gastro provozu pavilonu L Oblastní nemocnice Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletní gastrotechnologie do stravovacího zařízení L nemocnice Náchod, a dodávka 2 ks varných kotlů do stravovacího zařízení T nemocnice Rychnov nad Kněžnou, vše v souladu s technickými parametry obsaženými v příloze č. 1. Součástí plnění je i poskytnutí souvisejících služeb, včetně dohodnutých záručních ...
Dodávka gastro vybavení
Pořízení gastro vybavení do provozu školní jídelny a vývařovny
UTB - Přístroj pro bleskové mražení potravin
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stolního potravinářského zařízení, které umožňuje bleskové mražení kapalných potravin (např. omáčky, polévky) a potravin krémových (např. pyré) pomocí mrazící desky. Zařízení musí umožnit vytvoření polozmrzlé potraviny s duální strukturou, tj. stabilním a křupavým povrchem i chladným krémovitým či ...
Zakúpenie 6ks varných plynových kotllov
Nákup 6ks varných plynových kotlov na základe priloženej technickej špecifikácie.
Ř VLRZ - Nákup gastro zařízení 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka gastro zařízení pro různá zařízení VLRZ, p. o.
FN Motol - Vybavení, inventář a nádobí pro gastronomii II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka vybavení, inventáře a nádobí pro gastronomii, dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Specifikace - cenová tabulka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Vybavenie kuchýň projektov TTSK
predmetom zákazky je vybavenie kuchýň projektov TTSK
Multifunkčná panvica s podstavcom a príslušenstvom
Predmetom zákazky je dodanie 1 ks multifunkčná panvica s podstavcom a príslušenstvom vrátane dovozu na adresu verejného obstarávateľa, vyloženie tovaru, inštalácia tovaru, zaškolenie personálu. Bližší opis predmetu zákazky je zverejnený v príslušnej zákazke v profile verejného obstarávateľa.
Stavebné práce
Časť A - Stavebné práce Časť B - Technológia kuchyne - nerezový nábytok Časť C - Technológia kuchyne - chladenie Časť D - Technológia kuchyne - stroje na prípravu jedál Časť E - Technológia kuchyne - varná, umývacia a výdajná technika Časť F - Technológia kuchyne - inventár
Konvektomat s príslušenstvom
Predmetom zákazky je dodanie 1 ks elektrického konvektomatu s príslušenstvom vrátane dovozu na adresu verejného obstarávateľa, vyloženie tovaru, inštalácia tovaru, zaškolenie personálu. Bližší opis predmetu zákazky je zverejnený v príslušnej zákazke v profile verejného obstarávateľa.
Vybavení stravovacího provozu znovuvyhlášení části 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 3 ks šokového zchlazovače a zmrazovače pro Pardubickou a Litomyšlskou nemocnici v souladu s technickými podmínkami a ostatními požadavky uvedenými v této zadávací dokumentaci.
Vybavení stravovacího provozu znovuvyhlášení části 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace multifunkčních varných kotlů pro Svitavskou nemocnici v souladu s technickými podmínkami a ostatními požadavky uvedenými v této zadávací dokumentaci.
Domov IRIS - rekonstrukce stravovacího provozu, vybavení
Poskytnutí dodávek, prací a služeb nezbytných k vybavení stravovacího provozu (kuchyně) ve stávajícím objektu Domova Iris na ul. Rybářská 1223/13, Mariánské Hory, Ostrava v rámci stavby "Domov Iris - rekonstrukce stravovacího provozu" v k.ú.Mariánské Hory, obec Ostrava.
ZŠ Bruntál, Jesenická 10 - Rekonstrukce kuchyně - Gastrotechnologie
Předmětem veřejné zakázky „ZŠ Bruntál, Jesenická 10 - Rekonstrukce kuchyně - Gastrotechnologie“ je obnova stávající gastro technologie školní kuchyně v rozsahu varny - bez navazujících provozních místností. Předmětem veřejné zakázky je pouze nové, nepoužité vybavení. Předmětem plnění bude také: - doprava na místo plnění, - montáž/instalace ...
VKZ pre Ministerstvo obrany SR, Hospodárska správa
Kuchynské stroje a zariadenia určené k zabezpečeniu stravovania príslušníkov OS SR a zamestnancov MO SR .
Zariadenie kuchyne
Predmetom zákazky je dodanie zariadení do kuchyne. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.