Dodávka 2ks kolových nakladačů pro Dobet, spol. s r.o.
Předmětem zakázky je dodávka nové, nepoužité technologie v tomto rozsahu: 2 ks kolových nakladačů. Specifikace nakladačů je uvedena v zadávací dokumentaci.
Technologie Bauvant s.r.o.
Předmětem plnění zakázky je dodávka 4 ks stavebních strojů : tandemového vibračního válce, pásového hydraulického rýpadla, šroubového kompresoru a kompaktního smykem řízeného nakladače. Zadavatel umožňuje dílčí plnění zakázky. Stroje a zařízení musí být nové bez předchozího užívání a splňovat specifikaci, která je uvedena v zadávací dokumentaci ...
Přístavba dílny s kolejovým jeřábem
Předmětem zakázky je realizace přístavby dílny a dodávka vestavěného kolejového jeřábu ve výrobních prostorách společností Farmtec a.s.
Autojeřáb
Předmětem plnění je dodávka 1 kusu továrně nového autojeřábu se jmenovitou nosností min. 20 000 kg, rok výroby min. 2017. Součástí dodávky je servisní činnost stroje.
Pořízení technologií do společnosti Stavební stroje a doprava, s.r.o.
Dodávka strojů dle specifikace v zadávací dokumentaci.
Pořízení kolového nakladače
Předmětem zakázky je dodávka kolového nakladače. Podrobná technická specifikace zařízení je uvedena v samostatné příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Vrtná souprava - ponorná čerpadla
Předmětem plnění je dodávka 1 kusu továrně nové vrtné soupravy na automobilovém podvozku, rok výroby 2017. Součástí dodávky je servisní činnost stroje.
Jednonosníkový mostový jeřáb o nosnosti 12,5 t
Jedná se o jednonosníkový jeřáb, kdy kladkostroj je uložen bokem. Most bude svařovaný s pochůznou lávkou. S příčníky je spojovaný pomocí lícovaných šroubů. Hlavní zdvih je kladkostrojem 12,5 t. Napájení jeřábu bude ze stávající troleje. Napájení kočky bude pomocí vlečky. Ovládání bude prostřednictvím dálkového rádia s možností nouzově ovládat ...
Kloubový nakladač
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu továrně nového kloubového čelního nakladače, rok výroby 2017. Součástí dodávky je servisní činnost stroje.
Dodávka pásového rypadla, hydraulických kladiv a podkopových lžic
Předmětem zakázky je dodávka pásového rypadla, hydraulických kladiv a podkopových lžic. Blíže viz Zadávací dokumentace.
Pásové rypadlo spolufinancované z IROP
dodávka 1 ks pásového rypadla
Dodávka a montáž mostového jeřábu
Předmětem zakázky je dodávka jednonosníkového mostového jeřábu s lanovým kladkostrojem. Součástí dodávky je zhotovení a montáž podélného napájení pro jeřáb, montáž jeřábu, dodávka a montáž jeřábové dráhy s vlastními sloupy, doprava celé zakázky k zadavateli a předání veškeré dokumentace k předmětné dodávce. Dodávka musí být provedena ve stupni ...
Stavební technika na údržbu komunikací Kraje Vysočina II. část
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks teleskopického kolového nakladače a dále předepsané servisní služby po dobu 5 let a pozáruční servis po dobu 8 let, včetně zaškolení 4 pracovníků zadavatele.
Stavební technika na údržbu komunikací Kraje Vysočina III. část
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks rypadlonakladačů (dále také jen „stroj“), a dále předepsané servisní služby po dobu 5 let a pozáruční servis po dobu 8 let, včetně zaškolení 4 pracovníků zadavatele.
Pořízení vrtné soupravy na housenicovém podvozku
Předmětem zakázky je pořízení vrtné soupravy s vrtným rozsahem alespoň do hloubky 10,0 m s mechanizovaným přidáváním vrtných tyčí na housenicovém podvozku. Součástí předmětu je také doprava, instalace a zaškolení obsluhy vrtné soupravy. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Technologie IMR
Předmětem plnění zakázky podle zadávací dokumentace (ZD) je dodávka 2 ks nových stavebních strojů : pásového rýpadla a drtící lžíce k rypadlu. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky. Stroje a zařízení musí být nové bez předchozího užívání a splňovat specifikaci, která je uvedena v Příloze ZD č.2 : Základní technické parametry strojů.
Dodávka 4 ks traktorbagrů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks traktorbagrů dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci
Mostové jeřáby 2
Dodání , montáž a uvedení do provozu 2 ks mostových jeřábů o nosnosti 50t a 5t včetně trolejového vedení a protisrážkového zařízení na společnou jeřábovou dráhu.
Kráčivá rypadla - 2 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 nových kráčivých rypadel s hydrostatickým pohonem 4x4, včetně příslušenství. Podrobné technické požadavky na každý stroj jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Pracovný stroj samohybný
Predmetom zákazky je kúpa ojazdeného pracovného stroja samohybného s teleskopickým manipulátorom.
Dodávka mobilního čelisťového drtiče a mobilního hrubotřídiče pro společnost Kalivoda DC s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka mobilního čelisťového drtiče a mobilního hrubotřídiče. Podrobnější specifikace zařízení a rozsah zakázky je uveden v příloze č. 3. zadávací dokumentace - Technická specifikace poptávaných zařízení.
Pořízení čelního kolového nakladače II.
Předmětem zakázky je pořízení čelního kolového nakladače II. Veškeré informace k zakázce (podmínky, technické parametry stroje, hodnotící kritéria a požadavky na splnění kvalifikace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na Profilu zadavatele https://silnice.profilzadavatele.cz/. Nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o ...
Stavební technika na údržbu komunikací Kraje Vysočina I. část
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks kolového nakladače s otočným teleskopickým výložníkem, a dále předepsané servisní služby po dobu 5 let a pozáruční servis po dobu 8 let, včetně zaškolení 4 pracovníků zadavatele.
Pořízení kolového nakladače
Předmětem zakázky je pořízení kolového nakladače. Veškeré informace k zakázce (podmínky, technické parametry stroje, hodnotící kritéria, požadavky na splnění kvalifikace) jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele: http://spro.profilzadavatele.cz/. Nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání ...
Dodávka podkopových bagrů
Předmětem zakázky je dodávky 2 ks podpokopových bagrů za podmínek a v technické specifikaci uvedené v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.