REACT EU 100 Hemokultivační přístroj
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks hemokultivačního přístroje vč. příslušenství pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Automatické analyzátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks automatických analyzátorů pro Svitavskou, Litomyšlskou a Pardubickou nemocnici. Součástí předmětu plnění jsou dodávky spotřebního materiálu po dobu 4 let.
Centrifugy znovuvyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks centrifug pro hematologicko-transfuzní oddělení Svitavské nemocnice.
Močový analyzátor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka močového analyzátoru pro oddělení klinické mikrobiologie Pardubické nemocnice. Součástí předmětu plnění jsou dodávky spotřebního materiálu po dobu 8 let.
Termální cycler
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka termálního cycleru do Pardubické nemocnice.
Membránová jednotka a jednotka na úpravu vody
Předmětem veřejné zakázky je dodávka membránové jednotky a jednotky na úpravu vody. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Optický kompaktní konfokální mikroskop pro charakterizaci nanostruktur pro kvantové technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mikroskopu, který umožňuje zobrazování v konfokálním režimu, fluorescenční mikroskopii v širokém poli a pozorování v režimu procházejícího světla a který dokáže tyto režimy kombinovat. Mikroskop musí být vybaven dostatečným počtem excitačních zdrojů pokrývajících širokou část viditelného spektra. Mikroskop bude ...
Doplňkové laboratorní vybavení pro monitoring organických mikropolutantů v povrchových vodách
Dodávka chromatografické sestavy sestávající z ultraúčinného kapalinového chromatografu (UHPLC), plynového chromatografu (GC), vysoce citlivého tandemového hmotnostního spektrometru (MS/MS) na principu trojitého kvadrupólu a tandemového hmotnostního spektrometru s vysokým hmotnostním rozlišením včetně nezbytného hardwarového a softwarového ...
Reagenčné diagnostické súpravy a diagnostický spotrebný materiál pre novorodenecký skríning
Reagenčné diagnostické súpravy a diagnostický spotrebný materiál pre novorodenecký skríning. Vyžaduje sa kompatibilita diagnostických súprav s prístrojom používaným na pracovisku a zároveň pre ktorý sú určené, a to Automatický analyzátor GSP 2021 (od výrobcu Perkin Elmer). Analyzátor funguje na fluorescenčnom enzymatickom princípe, tzv. ...
ReactEU-100 - Hmotnostní spektrometr
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Hmotnostní spektrometr“ zahrnuje dodávku hmotnostního spektrometru pro identifikaci mikroorganismů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
Agregometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks Agregometru pro Oddělení klinické hematologie Pardubické nemocnice.
Pořízení automatických osmometrů pro ONN a NRK
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 2 části, je dodávka dvou automatických osmometrů včetně 6letého pozáručního servisu pro laboratoře v Nemocnici Rychnov nad Kněžnou a Nemocnic Náchod, vše blíže popsané v technické specifikaci uvedené v příloze č. 2.1. a 2.2. - Splnění technických podmínek. Zadavatel požaduje přístroj ...
Vybavení pro akreditovanou laboratoř výstroje - nákup (2023) II
Předmětem veřejné zakázky je nákup laboratorního zařízení pro Pracoviště zkušebnictví - Zkušební laboratoř výstroje k provádění laboratorních zkoušek v rámci akreditované zkušební laboratoře: Referenční pračka - 1 ks, Referenční sušička s otáčivým bubnem - 1 ks, Hydraulický vysekávací stroj s výkyvným ramenem - 1 ks.
Kombinovaný pH meter/ konduktometer na stanovenie pH a vodivosti v zrážkových vodách
Predmetom zákazky je dodanie kombinovaných pH metrov/ konduktometrov na stanovenie pH a vodivosti v zrážkových vodách v celkovom počte 5 ks (2 ks stolový pH meter a 3 ks prenosný pH meter).
Dodávky diagnostik včetně zápůjčky analyzátoru II
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky reagencií a dalšího navazujícího spotřebního materiálu pro diagnostiku a monitorování antiinfekční imunity, vybraných cytokinů, hormonů a vitamínů metodami s vysokou citlivostí měření, včetně bezplatné zápůjčky analyzátoru. Předmět plnění veřejné zakázky je blíže specifikovaný v přilohách ZD.
Kapalinový chromatograf s hmotnostním detektorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kapalinového chromatografu s hmotnostním detektorem, vč. zařízení pro předúpravu vzorků, a přípravu ultračisté vody vč. generátoru dusíku.
Systém pro SEC
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Objednatelisystém pro SEC (Size-exclusion chromatography) s víceúhlovým detektorem rozptylu světla (MALS), RI detektorem, UV detektorem a s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Imunohistochemický automat
Předmětem této podlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Imunohistochemický automat“ pro pracoviště imunohistochemická laboratoř patologie Nemocnice České Budějovice a.s
REACT EU 98 - Nemocnice TGM Hodonín - VZ 6 - Krevní analyzátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks krevních analyzátorů (Analyzátor č. 1 - hlavní a Analyzátor č. 2 - záložní) včetně middleware SW a dále dodávky reagencií a kontrolního materiálu pro krevní analyzátory po dobu 8 let od nabytí účinnosti smlouvy a zajištění pozáručního servisu dodaného přístrojového vybavení (2 ks krevních analyzátorů ...
Modul pro biodegradace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednotky pro měření anaerobní biodegradability. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Elektroforéza proteinů OKB včetně výpůjčky analyzátorů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, spotřebního, provozního a veškerého dalšího materiálu a současně výpůjčka 2 analyzátorů pro gelovou elektroforézu vč. příslušenství pro vyšetření proteinů pro laboratoř na pracovišti Oddělení klinické biochemie Fakultní nemocnice Olomouc
SPR pro biochemii s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Objednateli zařízení pro analýzu interakcí biomakromolekul na principu "surface plasmon resonance" (SPR) s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Vysokorozlišující hmotnostní spektrometr s kapalinovým chromatografem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vysokorozlišujícího hmotnostního spektrometru s kapalinovým chromatografem dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
REACT EU 100 - Mikrotomy
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka mikrotomů pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Dodávka aferetických souprav na odběr krevních složek a bezúplatná výpůjčka celkem 18 kusů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu aferetických souprav na odběr jednotlivých krevních složek a bezúplatná výpůjčka celkem 18 kusů separátorů krevních složek pro potřeby Oddělení hematologie a krevní transfuze Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, v souladu se zadávacími ...