COV LK strojírenství a robotiky - SPŠT Jablonec nad Nisou, p. o. - kontrola a měření
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení učebny „Kontrola a měření“ (dále jen „KOM“). Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 zákona rozdělena na následující dvě části: Část 1 - zkušební stroje Část 2 - laboratorní vybavení KOM
SPR pro biochemii s příslušenstvím - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Objednateli zařízení pro analýzu interakcí biomakromolekul na principu "surface plasmon resonance" (SPR) s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Sekvenační kity a laboratorní materiál pro Servisní laboratoř funkční genomiky a bioinformatiky
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázka rozdělenou na dvě částí na opakující se dodávky laboratorního spotřebního materiálu, a to zejména sekvenačních kitů plně kompatibilních s platformami Illumina NextSeq 500/550 a NextSeq 2000, kitů a čipů pro přípravu knihoven pro single-cell sekvenování plně kompatibilních s 10x Genomics Chromium Controller, ...
Biochemický automatický přístroj a upgrade analytické linky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka biochemického automatického přístroje a upgrade analytické linky pro oddělení klinické biochemie a diagnostiky Pardubické nemocnice. Součástí předmětu plnění jsou dodávky spotřebního materiálu po dobu 8 let.
Technologické zariadenia
Predmetom zákazky je obstaranie Technologických zariadení v nasledovnom rozsahu: - Laboratórny lyofilizátor - Zariadenie na monitorovanie rýchlosti sušenia
Kryostat
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka kryostatu pro Dermatovenerologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Umývačka podložných mís
Predmetom zákazky je nákup nového, nerepasovaného a nepoužívaného laboratórneho zariadenia: -umývačka podložných mís [5 ks z toho 2 opcia] Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Přístrojové vybavení pro VVetÚ
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení schopností zdravotnických-veterinárních jednotek Agentury vojenského zdravotnictví pro provádění státního veterinárního dozoru u resortu Ministerstva obrany, provádět diagnostickou a léčebnou péči u zvířat vojenské správy, provádět laboratorní diagnostiku zoonóz, rozbory potravin, krmiv, pitné vody a ...
Sekvenátor pro next-generation sequencing, základní
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky: „Sekvenátor pro next - generation sequencing, základní“ pro pracoviště Laboratoř molekulární biologie a genetiky Nemocnice České Budějovice a.s.
Laboratorní digestoře pro Oblastní nemocnici Jičín
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu celkem tří laboratorních digestoří s odtahem pro nové prostory novostavby pavilonu „A“ Oblastní nemocnice Jičín. Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s ...
Podtlakový izolátor a laminární boxy pro Oblastní nemocnici Jičín
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu jednoho podtlakového izolátoru s laminárním prouděním a dvou laminárních laboratorních boxů s odtahem včetně podstavců, to vše pro nové prostory novostavby pavilonu „A“ Oblastní nemocnice Jičín („ONJ“). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného ...
Dodávka laboratorní techniky pro ON Náchod nemocnice Rychnov nad Kněžnou  část 5
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy pipetovacích automatů včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka laboratorní techniky pro ON Náchod  nemocnice Rychnov nad Kněžnou  část 1 Centrifugy
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy centrifugy chlazené včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka laboratorní techniky pro ON Náchod  nemocnice Rychnov nad Kněžnou - část 2
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: laboratorní lednice, chladící a mrazící boxy včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka laboratorní techniky pro ON Náchod  nemocnice Rychnov nad Kněžnou - část 3
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 1 kus myčky laboratorního skla včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek
Dodávka laboratorní techniky pro ON Náchod  nemocnice Rychnov nad Kněžnou  část 4: PCR zařízení
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: PCR zařízení včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Systém pro preparativní flash chromatografii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro preparativní flash chromatografii dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Analytický a semipreparativní HPLC systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka analytického a semipreparativního HPLC systémudle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Chromatografický systém pro purifikaci proteinů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka chromatografického systému pro purifikaci proteinů dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Kapalinový chromatograf v semipreparativním provedení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kapalinového chromatografu v semipreparativním provedení dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Systém pro SEC
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Objednatelisystém pro SEC (Size-exclusion chromatography) s víceúhlovým detektorem rozptylu světla (MALS), RI detektorem, UV detektorem a s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Hmotnostní spektrometr- MALDI
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 1 ks hmotnostní spektrometr - MALDI vč. příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
FPLC pro biochemii s příslušenstvím - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka FPLC pro biochemii s příslušenstvím (3 ks) dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Materiálno – technické vybavenie: Laboratórne prístroje
Predmetom zákazky je Obstaranie Materiálno technického vybavenia: Laboratória - prístroje, pre Strednú odbornú školu gastronómie a hotelových služieb v rámci projektu Rekonštrukcia a investičná podpora COVP Farského 9 podporených zo štrukturálnych fondov EÚ Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020 (ďalej len "IROP 2014 - 2020"), kód ...
Strategický výskum v oblasti SMART monitoringu, liečby a preventívnej ochrany pred koronavírusom
Predmetom zákazky je dodávka tovaru: Röntgenový práškový difrakčný systém v rámci projektu Strategický výskum v oblasti SMART monitoringu, liečby a preventívnej ochrany pred koronavírusom (SARS-CoV-2), číslo projektu 313011ASS8 a to vrátane dopravy, osadenia, zapojenia a nastavenia. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.