Provádění vybraných činností zimní údržby v Liberci 2022
Předmětem veřejné zakázky je provádění vybraných činností zimní údržby v Liberci a v jeho městských částech, v souladu s podmínkami a požadavky uvedenými v této zadávací dokumentaci, tj zmírňování nebo odstraňování závad ve sjízdnosti a schůdnosti vzniklých zimními povětrnostními podmínkami na vozovkách III. tříd města Liberec, a to pluhování nebo ...
Odprášení areálu betonárny Vojkovice společnosti Skanska Transbeton, s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
SONO PLUS, s.r.o. - Odprášení areálu společnosti SONO PLUS, s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Poskytování služeb údržby a opravy komunikací pro Město Mnichovo Hradiště
Předmětem veřejné zakázky je zajištění čištění, zimní údržby, letní údržby a oprav komunikací, chodníků a ostatních venkovních zpevněných ploch, sběr odpadu z odpadkových košů, úklid autobusových čekáren ve městě Mnichovo Hradiště a v místních částech na dobu neurčitou.
Viacúčelové zametacie a čistiace vozidlo
Predmetnom zákazky je kúpa viacúčelového zametacieho a čistiaceho vozidla vrátane manuálu, technickej dokumentácie, dopravy, poistenia, uvedenia do prevádzky a zaškolenia obsluhy, spolu s nadstavbami: Výmenná zametacia nadstavba s odsávaním Výmenná polievacia nadstavba s prednou umývacou lištou Bližšie informácie sú uvedené v súťažných ...
Zberové vozidlo na zber BRO
Predmetom zákazky je dodávka rôzneho druhu strojov a zariadení pre zvýšenie kapacity triedeného zberu komunálneho odpadu v meste Detva.
Zberové vozidlo
Predmetom zákazky je modernizácia zberného dvora a obstaranie materiálno-technického vybavenia na podporu triedeného zberu v meste Nemšová. Časť č. 1 Zberové vozidlo (Logický celok č. 1) Časť č. 2 Prenosná nájazdová automobilová váha (Logický celok č. 2) Časť č. 3 Skladový kontajner so záchytnou vaňou (Logický celok č. 3)
Zametací vozidlo s nástavbou
Předmětem veřejné zakázky je nákup nového zametacího vozidla včetně nástavby dle specifikace (technických parametrů a minimální výbavy) uvedené v příloze č. 3 zadávací dokumentace - „technická specifikace“, která je nedílnou součástí zadávacích podmínek.
Zajištění letní a zimní údržby komunikací na území statutárního města Brna
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb spočívajících v poskytnutí pracovníků a mechanismů včetně využití posádek za účelem zajištění provozních potřeb zadavatele při provádění letní a zimní údržby a oprav komunikací a ostatních dopravních ploch ve statutárním městě Brně a v dalších oblastech Jihomoravského kraje při použití mechanismů ...
Technické vybavenie pre triedenie komunálnych odpadov
Predmetom zákazky je modernizácia zberného dvora a obstaranie materiálno-technického vybavenia resp. technického vybavenia zberového vozidla za účelom podpory triedeného zberu odpadu v meste Liptovský Hrádok. Predmetom zákazky je nákup zberového vozidla v počte 1 kus.
Zberné vozidlo
Predmetom zákazky je modernizácia zberného dvora a obstaranie materiálno-technického vybavenia na podporu triedeného zberu v meste Nová Baňa. Za daným účelom sa zákazka delí na dva logické celky. Uchádzačom sa umožňuje predložiť ponuku na jeden alebo oba logické celky.
Nákup strojno–technologického vybavenia – Kompostovisko Marcelová
Predmet zákazky sa člení na nasledujúce časti: Logický celok č. 1 - Stroje a zariadenia na kompostovanie 1) Prekopávač kompostu - 1 ks 2) Zariadenie na mechanickú úpravu BRO - 1 ks 3) Štiepkovač drevnej hmoty - 1 ks Logický celok č. 2 - Váhy 1) Nájazdová nápravová váha - 1 ks 2) Nápravová váha - 1 ks
FRM Letní údržba 2021 - nákup sekaček
Nákup techniky - kolových a pásových sekaček - pro letní údržbu pozemků podél dálnice
Zberové vozidlo na smeti
Predmetom zákazky je nákup zberového vozidla na smeti financovaného prostredníctvom finančného lízingu. Požiadavky na zberové vozidlo na smeti : Zberové vozidlo na smeti s lineárnym systémom lisovania do 19 t a s rokom výroby nie starším ako 2021 a zároveň počet najazdených kilometrov nepresiahne 20 000 km . Požiadavky na finančný lízing : ...
Zajištění letní a zimní údržby na silnicích v oblasti Bílovec na rok 2022-2024
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na zajištění letní a zimní údržby v oblasti Bílovecka, vč. dodávky materiálu a zajištění bezpečnosti silničního provozu na těchto komunikacích.
Zimní údržba a blokové čištění pozemních komunikací ve správě MČ Praha 12
Předmětem plnění veřejné zakázky je zimní údržba a blokové čištění pozemních komunikací v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka kombinované sypací nástavby pro nosič Tatra 815 6x6 - středisko Polná
Dodávka 1 ks sypací nástavby s dělenou korbou pro posyp chemickým a inertním materiálem (dále nástavba) pro středisko Polná.
Komplexná údržba verejnej zelene, detských ihrísk a pieskovísk a letná údržba miestnych komunikácií
Predmetom zákazky je poskytnutie služieb komplexnej údržby verejnej zelene, detských ihrísk a pieskovísk a letná údržba miestnych komunikácií. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.
Zimná údržba spevnených plôch a údržbové práce na trávnatých plochách
Predmetom zákazky je poskytnutie služieb týkajúcich sa údržby trávnatých porastov, kríkov a stromov, udržiavanie čistoty, poriadku a schodnosti prístupových komunikácií, spevnených plôch (asfaltových, betónových alebo dláždených povrchov) v správe MDV SR. Zároveň zabezpečenie zimnej pohotovosti, odpratávanie snehu, ľadu a posyp posypovým ...
Svozová vozidla 2023
Jedná se o dodávku dvou stejných nových svozových vozidel na svoz komunálního odpadu s lineárním stlačováním o celkové hmotnosti 26.000 kg s univerzálním vyklápěčem a s úpravou pro svoz bioodpadu. Svozová vozidla jsou určena pro každodenní využití v podmínkách společnosti SmP - Odpady a.s. Vozidla se mimo jiné budou pohybovat po nezpevněných ...
Tlakový/sací vůz
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka jednoho nového kusu tlakového/sacího vozu pro čištění kanalizací, čerpání odpadů z jímek neodkanalizovaných míst a čerpání zaplavených kolektorů a šachet v areálu letiště Praha, včetně zajištění servisních prací a dodávek náhradních dílů.
Dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti
Předmětem zakázky je dodávka nových 1ks podvozku, 1ks nástavby včetně poskytování záručního servisu.
Poptávám dodávku vody do bazénu
Dobrý den, poptávám dodávku vody do bazénu - 3900l v zahrádkářské kolonii s příjezdovou cestou. Prosím také o kalkulaci. Děkuji za odpověď Císař
Svozové vozidlo na komunální odpad
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svozového vozidla tj. podvozku a nástavby s lineárním stlačováním včetně vyklápěče nádob a vážícího a identifikačního systému, které bude sloužit pro svoz komunálního odpadu. Vozidlo musí být nové, nepoužité a plně funkční.
Poptávám dovoz vody do bazénu
Poptávám dovoz vody do bazénu. Dobrý den rád bych se touto cestou zeptal na možnost využití Vámi poskytované služby naplnění bazénu, potřeboval bych naplnit vodou bazén do kterého se vejde celkem 5,5m3 vody a nachází se na pozemku u domu Praha 9, 190 00 Hrdlořezy, pochopitelně by mě zajímala cena dodávky pro porovnání teplé i studené vody. ...