Snížení prašnosti v areálu společnosti - LB MINERALS, s.r.o., provoz Skalná
Záměrem zadavatele je uzavření smlouvy na dodávku zametacího stroje.
Svozové vozidlo na svoz nádob komunálního odpadu s vyklápěčem
Předmětem plnění/dodání veřejné zakázky je pořízení 1 ks vozidla pro svoz komunálního odpadu (podvozek + nástavba) v rozsahu a podle: - SMLOUVY, - tabulky číslo 2 s názvem „Požadované parametry nabízeného vozidla“. Zadavatel předpokládá spolufinancování předmětu veřejné zakázky s dotačních prostředků.
RECYKLAČNÍ CENTRUM s.r.o. - Odprášení areálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Zajištění sání, čištění a vývozu lapolů a činností s tím souvisejících
Předmětem plnění je poskytnutí služeb spočívajících v sání, čištění a vývozu lapolů. Dodavatel dále zajistí vedení příslušných evidencí o nakládání s nebezpečnými odpady.
Dodávka vozidla pro sběr a svoz odpadů VI
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 kusu vozidla pro sběr a svoz odpadů dle specifikací uvedených v příloze č.1 kupní smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
Zajištění technických služeb v obci Řepín
Předmětem zakázky jsou služby pro obec Řepín a její obyvatele.
Běžná údržba silnic I. tř. v Královéhradeckém kraji
Rámcová dohoda na provádění běžné údržby na silnicích I. tříd v Královéhradeckém kraji na dobu 48 měsíců.
EDEN TRADE CZ, s. r. o. - pořízení technologie pro snížení prašnosti v areálu recyklace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného ...
Svozové vozidlo PRESS s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svozového vozidla PRESS s příslušenstvím. Předmět zakázky se skládá ze tří dílčích funkčních celků v rozsahu dle technické specifikace uvedené v příloze č. 1 této zadávací dokumentace: A/ Podvozek 6x2 pro nástavbu na svoz odpadu o objemu cca 20 m3 B/ Nástavba na svoz odpadu 20 m3 vč. statické ...
Dodávka vozidla pro sběr a svoz odpadu V.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vozidla pro sběr a svoz odpadů a jeho financování formou leasingu. Podrobná specifikace vozidla je uvedena v příloze č. 1 návrhu kupní smlouvy, který je přílohou č. 1 zadávací dokumentace
Poptávám dovoz vody do nádrží
Poptávám pro náš vznikající spolek, konkrétně pro komunitní zahradu na Praze 13, dovoz vody do nádrží. Zajímají nás informace ohledně dovozu na místo a hlavně ceník. Děkuji za informace!
Technické vybavenie pre triedenie komunálnych odpadov II
Predmetom zákazky je modernizácia zberného dvora a obstaranie materiálno-technického vybavenia resp. technického vybavenia zberového vozidla za účelom podpory triedeného zberu odpadu v meste Liptovský Hrádok. Predmetom zákazky je nákup zberového vozidla v počte 1 kus.
Modernizácia zberného dvora, obstaranie materiálno-technického vybavenia
Predmetom zákazky je modernizácia zberného dvora a obstaranie materiálno-technického vybavenia na podporu triedeného zberu v obci Sekule. Za daným účelom sa zákazka delí na dva logické celky. Uchádzačom sa umožňuje predložiť ponuku na jeden alebo oba logické celky.
Zberové vozidlo
Predmetom zákazky je modernizácia zberného dvora a obstaranie materiálno-technického vybavenia na podporu triedeného zberu v meste Nemšová. Časť č. 1 Zberové vozidlo (Logický celok č. 1) Časť č. 2 Skladový kontajner so záchytnou vaňou (Logický celok č. 2)
Zberné vozidlo
Predmetom zákazky je modernizácia zberného dvora a obstaranie materiálno-technického vybavenia na podporu triedeného zberu v meste Nová Baňa. Za daným účelom sa zákazka delí na dva logické celky. Uchádzačom sa umožňuje predložiť ponuku na jeden alebo oba logické celky.
Nákup podvozků nákladních automobilů včetně příslušenství II
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka následujících dílčích částí plnění: Středisko Sosnová: nosič výměnných nástaveb s pohonem 4x4, hákový nosič kontejnerů, čelní sněhový pluh, nástavba sypače pro aplikaci inertních materiálů, Středisko Liberec: nosič výměnných nástaveb s pohonem 6x6,třístranná sklápěcí korba na tříosý podvozek, čelní sněhový ...
Zimná údržba miestnych komunikácií III. a IV. triedy
Predmetom zákazky je poskytnutie služieb, ktoré zahŕňajú komplexný výkon zimnej údržby komunikácií III. a IV. triedy, ako i priľahlých chodníkov a parkovísk, schodov a prechodov a to pohotovosť, pluhovanie, chemický a inertný posyp, ručné a strojné odpratávanie snehu a ľadu v katastrálnom území Mestskej časti Bratislava - Dúbravka. Bližšia ...
Vozidlo na zber a odvoz odpadu s lineárnym lisovaním
Predmetom zákazky je dodávka tovaru: Vozidlo na zber a odvoz odpadu s lineárnym lisovaním formou leasingu (1ks). Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.
INSTALL CZ, s.r.o. - pořízení technologie pro snížení prašnosti v areálu recyklace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Dodávka chemické sypací nástavby
Dodávka 1 ks sypací nástavby pro posyp silnic chemickým materiálem pro cestmistrovství Bystřice nad Pernštejnem. Součástí předmětu veřejné zakázky je dále záruka na jakost nástavby po dobu minimálně 2 let.
Komunální nosič nářadí vč. příslušenství
Předmětem zakázky je dodávka univerzálního nosič nářadí pro komunální letní a zimní údržbu včetně příslušenství - předního mulčovacího ramene, čelně neseného mulčovače, čelně neseného sněhového pluhu, sypače a zametací nástavby.
Zvýšenie kapacít triedeného zberu odpadov v Liptovskom Mikuláši
Predmetom zákazky je dodávka nového, nepoužívaného, nerepasovaného zariadenia: Nakladač. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Pořízení 2 kusů zametacího čistícího vozu včetně nástaveb
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 2 kusů zametacího čistícího vozu včetně nástaveb na obě vozidla dle Technické specifikace, jež tvoří přílohu závazného návrhu kupní smlouvy.
Výkon zimnej a letnej údržby v objektoch Slovenskej pošty, a.s., na roky 2023 - 2024
Predmetom zákazky je poskytovanie zimnej a letnej údržby okolia objektov obstarávateľa za dodržania štandardov poskytovania služby uvedených v prílohách Rámcovej dohody (ďalej aj Zmluva). Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky, súťažných podkladov.
Dynamický nákupní systém - Manipulace se substráty a zeminami
Může se jednat o tyto manipulace: • nakládka na silniční vozidla, • uložení substrátu (figurace a hrnutí), • kolová doprava pro převozy sypkých substrátů dle požadavků objednatele, • recyklace stavebních sutin a úprava zrnitosti, • čištění veřejných komunikací, • stavební mechanismy.