Nákladní automobily - nosiče výměnných nástaveb pro SÚSPK
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů kompletů nákladních automobilů kategorie N3G s nástavbami pro letní a zimní údržbu komunikací se sněhovými radlicemi dle požadavků zadavatele a rozpisu technických parametrů jednotlivých automobilů uvedených v příloze č. 3 ZD a dle dále uvedené specifikace včetně souvisejících dokladů.
Náhradné diely MB s dopravou
ND v opise - typ vozidla : MB, typ nadstavby : Zametacia FAUN, rok výroby 2011 vin: WDB9320721L565883
Zariadenie na zhodnocovanie BRKO - Mikroregión 11 PLUS: Zberové vozidlo
Predmetom zákazky je Zberové vozidlo 14 m3 s umývačkou nádob. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Triedený zber KO v obci Spišské Bystré
Predmetom zákazky je dodanie techniky a zariadení na spracovanie odpadu v rámci projektu Triedený zber KO v obci Spišské Bystré.
ABEX Substráty a.s. pořízení technologie pro snížení prašnosti
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
VAK Trutnov - Nákup vozu pro čištění kanalizace
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka speciálního vozidla na čištění kanalizace s kombinovanou nástavbou.
Skanska Transbeton, s.r.o. - pořízení technologie pro snížení prašnosti v areálu betonárny Třinec
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Speciální vozidla silniční údržby Br, Ka a Op
Předmětem dodávky jsou 4 ks speciálních vozidel silniční údržby dle specifikací uvedených v příloze této zadávací dokumentace.
Mobilní zametací a vysávací stroj zpevněných ploch
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Bude se jednat o kolový nosič s celoročně použitelným zametacím strojem se skrápěním a odsáváním. Bližší vymezení předmětu Veřejné zakázky, včetně technických podmínek v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedeno v Technické ...
AGROSUMAK a.s. - Snížení prašnosti v areálu Suchdol nad Odrou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
WEKUS spol. s .r.o.- Snížení prašnosti v areálu Málkov
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Pořízení svozového vozidla - DOKAS Dobříš, s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks svozového vozidla. Předmět plnění veřejné zakázky je podrobně specifikován v příloze č. 1 závazného návrhu smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace (dále též jen „Smlouva“).
AGRO Hoštka a.s.  - Snížení prašnosti - Dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Verejnoprospešné služby pre mesto Spišská Nová Ves
Predmetom zákazky je poskytnutie komplexných služby súvisiacej so zabezpečením verejnoprospešných služieb pre územie mesta Spišská Nová Ves, tak v zimnom ako i letnom období. Podrobné vymedzenie predmetu obstarávania je v časti B1. Opis predmetu zákazky, súťažných podkladov.
Zimní a letní údržba určených zpevněných a nezpevněných ploch letiště Praha/Ruzyně
Předmětem Veřejné zakázky je závazek vybraného dodavatele zajistit služby spočívající v celoročním provádění údržby na určených zpevněných i nezpevněných venkovních plochách letiště Praha/Ruzyně. Celoroční údržba ploch zahrnuje: a) zimní údržbu komunikací a ploch, b) pravidelné agrotechnické činnosti, c) úklidové a pomocné práce vně a uvnitř ...
Univerzální nosiče výměnných nástaveb - příslušenství
Dodávka Univerzálních nosičů výměnných nástaveb a příslušenství, v celkovém počtu 6 kusů strojů, dále předepsané servisní služby podvozku 4x4 po dobu 5 let, předepsané servisní služby nástaveb po dobu 2 let, zaškolení zaměstnanců zadavatele a zaškolení zaměstnanců zadavatele v posledním roce daných záruk a to v rozsahu nutném pro běžnou pozáruční ...
Brity
Predmetom zákazky je dodávka nových, nepoužitých britov na snehové radlice .
Komunálne vozidlo na umývanie plôch a komunikácií
Predmetom obstarávania je Komunálne vozidlo na umývanie plôch a komunikácií pre projekt Nákup komunálneho vozidla na čistenie a umývanie. Predmet zmluvy (tovar) bude spolufinancovaný z prostriedkov Environmentálneho fondu. Podrobná špecifikácia a rozsah je uvedený v súťažných podkladoch.
Dodávka multifunkčního svozového vozidla pro podzemní kontejnery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svozového vozidla tj. podvozku a nástavby s vyklápěčem nádob a hydraulickým nakládacím jeřábem. Jedná se o multifunkční zařízení, které bude sloužit pro svoz komunálního odpadu.
Eliminace prašnosti v areálu Waste solutions s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je mobilní skrápěcí, odprašovací a samosběrný stroj, vybavený soustavou kartáčů se skrápěním a odsáváním. Jedná se o kolový nosič s celoročně použitelným zametacím strojem se skrápěním a odsáváním. Technické parametry dodávky jsou stanoveny v Příloze č. 6, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace. CPV ...
Dodávka kolového nakladače s rychloupínacím závěsem  a zametací technologie
Předmětem zakázky je dodávka kolového nakladače s rychloupínacím závěsem a zametací technologie. Předmět zakázky je přesně vymezen a popsán v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.
PREFA ŽATEC s.r.o. - Snížení prašnosti v areálu Žatec
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného ...
Pořízení 1 ks specializovaného vozidla s nástavbami
Předmětem zakázky je dodávka nových 1ks podvozku, 1ks nástavby na jednostranný samosběrný zametač, 1ks nástavby nosič kontejnerů a 1ks nástavby mycí a čistící vysokotlaká cisterna včetně poskytování záručního servisu.
Ladislav Macek - Hospodaření s vodou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího stroje. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Dodávka nového zametacího vozu
Předmětem této zakázky je dodávka 1 ks nového zametacího vozu s hydrostatickým pojezdem a pravostranným zametacím agregátem. Minimální technické parametry předmětu plnění veřejné zakázky jsou uvedeny v technické specifikaci, která tvoří Přílohu č.1 kupní smlouvy a je nedílnou součástí zadávací dokumentace.