Nákladní automobily pro svoz odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového nákladního automobilu N2 pro svoz směsného komunálního, biologicky rozložitelného a objemného odpadu s lisovací nástavbou a vyklápěčem odpadových nádob a 1 kusu nového nákladního automobilu N3 s hákovým nosičem kontejnerů a hydraulickým nakládacím jeřábem pro svoz odpadových kontejnerů se spodním ...
Nákup silničního zametacího stroje
Předmětem plnění je dodávka 1 ks jednoúčelového silničního zametacího stroje, který bude určen pro čištění všech typů komunikací a všech typů znečištění. Stroj bude vybaven zametacím agregátem pro metení a odsávání na pravé straně.
Komunálna technika
Predmetom zákazky je dodávka 1 ks Zametacieho cestného vozidla strednej veľkosti, nie staršie ako rok 2017. Podrobný popis predmetu zákazky je uvedený vo Výzve na predkladanie ponúk.
Zberové vozidlo BRKO
Predmetom zákazky je dodanie zberového vozidla na biologicky rozložiteľný komunálny odpad v počte 1 kus.
Zariadenie na aeróbny rozklad
Dodávka techniky pre zberný dvor v meste Nová Dubnica v rámci projektu Zhodnocovanie biologicky rozložiteľných komunálnych odpadov v meste Nová Dubnica, kód projektu v ITMS2014+: 310011AFX2, ktorý bude financovaný z Operačný program Kvalita životného prostredia, Prioritná os č. 310010 - 1. Udržateľné využívanie prírodných zdrojov prostredníctvom ...
Vozidlá na zber, zvoz a prepravu odpadu
Predmetom zákazky je nákup 2 ks vozidiel na zber, zvoz a prepravu odpadu v Meste Komárno.
Snížení prašnosti v areálu společnosti - LB MINERALS, s.r.o., provoz Skalná
Záměrem zadavatele je uzavření smlouvy na dodávku zametacího stroje.
Zimní údržba areálů ČEZ
Poskytování služeb zimní údržby dle požadavků a v jednotlivých lokalitách zadavatele.
Dodávka svozových vozidel 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pěti nových vozidel pro svoz komunálního odpadu dletechnické specifikace
Dodávka traktorové techniky pro údržbu komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks kolového traktoru 95 kW s ramenovou sekačkou, 1 ks kolového traktoru 95kW s ramenovou sekačkou a čelní přetáčecí radlicí a 2 ks kolových traktorů 95kW s ramenovou sekačkou a čelní podsvodidlovou sekačkou, vše nové, nepoužívané, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č. 1 ...
Pořízení technologie mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch
5.4. Předmětem zakázky je dodávka technologii mobilní zametací a vysávací stroj zpevněných ploch. 5.5. Podrobná specifikace a požadované technické parametry a další požadavky jsou uvedeny v technické specifikaci poptávané technologie, která tvoří přílohu č. 3 zadávací dokumentace. Stroj musí být nový, nepoužitý.
Kombinované kanalizační vozidlo s recyklací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kombinovaného kanalizačního vozidla s recyklací. Vozidlo musí splňovat podmínky pro vozidla určené pro provoz na pozemních komunikacích. Dodané vozidlo s nástavbou musí být způsobilé k zápisu do registru silničních vozidel jako vozidlo zvláštního určení. Předmět veřejné zakázky zahrnuje též zaškolení ...
Komunální vůz Neveklov
Předmětem zakázky je dodání nového komunálního vozu - nosiče nástaveb dle specifikace včetně sypače
Rámcová dohoda - kosení travních porostů okres Vyškov, Hodonín, Břeclav
Zajištění kosení travních porostů na silničních pozemcích v okolí silnic v okolí silnic I. třídy na území Jihomoravského kraje v okresu Vyškov, Hodonín, Břeclav.
Rámcová dohoda - kosení travních porostů okres Znojmo, Břeclav
Zajištění kosení travních porostů na silničních pozemcích v okolí silnic v okolí silnic I. třídy na území Jihomoravského kraje v okresu Znojmo, Břeclav.
Čistenie miestnych ciest, chodníkov a spevnených plôch verejných priestranstiev, ich zimná údržba
Predmetom zákazky je čistenie miestnych ciest, chodníkov a spevnených plôch verejných priestranstiev, ich zimná údržba a výsyp uličných košov umiestnených na verejných priestranstvách na území mesta Hlohovec do 31.03.2025 v nasledovnom rozsahu: -bežné čistenie -čistenie silne znečistených úsekov -polievanie, kropenie ciest -odstránenie ...
Sil. I. tříd Pardubického kraje, okres PCE + CR, běžná údržba
Běžná údržba zahrnuje práce, jejichž potřeba byla zjištěna v rámci běžných prohlídek silnic a mostů. Jedná se zejména o následující práce: čištění vozovek, údržba dopravního značení, dopravních zařízení a dalšího příslušenství včetně jejich čištění, odstraňování závad na svislém dopravním značení, údržbu krajnic a příkopů nebo mostů.
Vozidla pro silniční údržbu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zboží - vozidel pro silniční údržbu A 1 ks jednoúčelový oboustranný zametací stroj B 1 ks nosič výměnných nástaveb pro zimní údržbu komunikací zadavatel požaduje použitelnost a kompatibilitu s následujícími pracovními výměnnými nástavbami: nástavba automatického sypače pro aplikaci ...
Sil. I. tříd Pardubického kraje, okres SY + ÚO, běžná údržba
Běžná údržba zahrnuje práce, jejichž potřeba byla zjištěna v rámci běžných prohlídek silnic a mostů. Jedná se zejména o následující práce: čištění vozovek, údržba dopravního značení, dopravních zařízení a dalšího příslušenství včetně jejich čištění, odstraňování závad na svislém dopravním značení, údržbu krajnic a příkopů nebo mostů.
Vozidla pro silniční údržbu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zboží - vozidel pro silniční údržbu A 1 ks jednoúčelový oboustranný zametací stroj B 1 ks nosič výměnných nástaveb pro zimní údržbu komunikací zadavatel požaduje použitelnost a kompatibilitu s následujícími pracovními výměnnými nástavbami: nástavba automatického sypače pro aplikaci ...
Nákup komunálneho vozidla na umývanie a čistenie/umývanie plôch a komunikácií
Predmetom zákazky je nákup komunálneho vozidla s funkciou umývania, čistenia, odsávania a vysokotlakového čistenia, určeného na umývanie a čistenie/umývanie plôch a komunikácií, vrátane technických dokladov, osvedčení o evidencii vozidla a povinného príslušenstva v zmysle technickej špecifikácie a podmienok uvedených vo výzve a jej prílohách.
Zberové vozidlo s rotačnou nadstavbou na zber biologického odpadu
Predmetom zákazky je dodávka špeciálneho zberového vozidla s rotačnou nadstavbou na zber biologického odpadu. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.
Odprášení areálu TROJEK a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Náhradné diely na  vozidlá PO079EC,Kosačka FIEDLER  FSMK 1250R pre SÚC PSK,oblasť Prešov
Náhradné diely na vozidlá PO079EC,Kosačka FIEDLER FSMK 1250R pre SÚC PSK,oblasť Prešov
Dodávka vozidla pro sběr a svoz odpadu I
Předmětem zakázky je dodání 1 kusu vozidla pro sběr a svoz odpadů dle specifikací uvedených v příloze č.1 kupní smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických parametrů je uvedeno v příloze č. 1 kupní smlouvě a příloze č. 1 k této kupní smlouvě.