Vybudovanie zberného dvora v obci Čirč – technologické vybavenie
Predmetom obstarávania je dodávka techniky pre zberný dvor v obci Čirč v rámci projektu Vybudovanie zberného dvora v obci Čirč, kód projektu v ITMS2014+: 310010BVR4, ktorý bude financovaný z Operačného programu Kvalita životného prostredia. Dodávané technologické vybavenie musí byť v súlade s opisom a požiadavkami uvedenými v prílohách súťažných ...
Vretenová kosačka pre MFK
Zákazka pozostáva z obstarania tovaru vretenovej kosačky MALAK 1840 resp. ekvivalentu. Predmetom zákazky je obstaranie vretenovú kosačku v počte 1 ks pre MFK Stará Ľubovňa, určenú na kosenie verejných priestranstiev malej a väčšej plochy, futbalových ihrísk. Zámerom verejného obstarávateľa je obstarať benzínovú kosačku s tromi vretenami bez ...
Servis dopravných technologických zariadení typu Boschung
Predmetom zákazky je služba, ktorá obsahuje záväzok zhotoviteľa vykonávať pre objednávateľa technický servis, údržbu a opravy na dopravných technologických zariadeniach typu BOSCHUNG, prostredníctvom ktorých sa zabezpečuje podpora výkonu zimnej údržby, s výnimkou odstránenia tých vád, na ktoré sa vzťahuje záruka v zmysle zmlúv, ktoré má ...
Dodávka vozidiel na údržbu ciest a snehových pluhov pre SC ŽSK
Nákup tovaru na splátky a dodanie tovaru na predmet "Dodávka vozidiel na údržbu ciest a snehových pluhov pre SC ŽSK".
Zariadenie na zhodnocovanie BRKO - Mikroregión 11 PLUS: zberové vozidlo
Predmetom zákazky je Zberové vozidlo 14 m3 s umývačkou nádob. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Údržby cestnej zelene, údržba komunikácií a nakladania s odpadmi, Bratislava IV
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb, ktoré sa týkajú zabezpečovania letnej údržby cestnej zelene, zimnej údržby komunikácií a nakladania s odpadmi na územní verejného obstarávateľa. Podrobný opis predmetu zákazky je dostupný v súťažných podkladoch a v ich prílohách.
VT Náhradné diely na zametaciu nadstavbu FAUN VIAJET 6R/LX, r. v. 2011, v.č. 3463012
Náhradné diely na zametaciu nadstavbu FAUN VIAJET s dovozom
(70) Zametacie kartáče na MB, JCB - oblasť Poprad
-Kartáč rotačný na zametač FAUN-VIAJET 450 drôt nový 4ks -zametacia metla L2130x600 Dr+P repas, JCB4ks
Ekologizace provozu AGRA Brtnice, a.s._Panská Lhota
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka nakladače a zametače. Vítězný dodavatel/účastník zadávacího řízení jako prodávající se zavazuje zadavateli jako kupujícímu dodat nové doposud nepoužité zboží. Nakladač a zametač musí být po technické stránce vzájemně kompatibilní, resp. musí být možné je vzájemně spojit.
AGRA Brtnice, a.s. úsporné opatření provozovna Uhřínovice
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka traktoru a zametače. Vítězný dodavatel/účastník zadávacího řízení jako prodávající se zavazuje zadavateli jako kupujícímu dodat nové doposud nepoužité zboží. Traktor a zametač musí být po technické stránce vzájemně kompatibilní, resp. musí být možné je vzájemně spojit.
Kompaktor pro hutnění komunálního odpadu
Předmětem této zakázky je dodávka 1 ks nového kompaktoru pro hutnění komunálního odpadu. Minimální technické parametry předmětu plnění veřejné zakázky jsou uvedeny v technické specifikaci předmětu plnění, která tvoří Přílohu č.1 kupní smlouvy a je nedílnou součástí zadávací dokumentace.
Vozidlo na letnú a zimnú údržbu komunikácií
Predmetom zákazky je dodanie nasledovného tovaru: Vozidlo na letnú a zimnú údržbu komunikácií - 1 kus. Jedná sa o komunálne vozidlo na umývanie a čistenie plôch a komunikácií, nové vozidlo v prevedení "univerzálny nosič pracovných nadstavieb". Podrobnejšie v súťažných podkladoch.
Tanvald - nové komunální vozidlo s nástavbami
Předmětem veřejné zakázky je pořízení kompletu vozidla se sypačem, pluhem a vysavačovou zametací nástavbou pro TSM města Tanvald, dle specifikace (technických parametrů a minimální výbavy) uvedené v příloze č. 3 zadávací dokumentace - „technická specifikace“, která je nedílnou součástí zadávacích podmínek. Dále proškolení obsluhy, odzkoušení ...
Systém sběru bioodpadů Šestajovice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky plastových nádob a svozového automobilu pro projekt „Systém sběru bioodpadů Šestajovice“ registrační číslo projektu: CZ.05.01.05/05/22_004/0000153. Celý předmět veřejné zakázky je uveden v kapitolách 4.1. - 4.2 Zadávací dokumentace. Tyto kapitoly popisují nejmenší nedělitelné části veřejné zakázky. ...
Poptávám bazénové vody
Poptávám po Vás CN na závoz bazénové vody do lokality ÚJV Řež a.s. v objemu 50 m3.
Zimní a letní údržba pozemních komunikací, cest v zeleni
Předmětem veřejné zakázky jsou služby úklidu a údržby komunikací a ploch na území Prahy 15, které jsou ve vlastnictví hlavního města Prahy, svěřené MČ Praha 15 a s tím spojené dodávky. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v jednotlivých přílohách zadávací dokumentace.
AGROSUMAK a.s. - Snížení prašnosti v areálu Suchdol nad Odrou - nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení zařízení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného ...
Úžitkové vozidlo s príslušenstvom pre odpadové hospodárstvo Obce Hamuliakovo
Predmetom obstarávania je dodanie úžitkového vozidla s nadstavbou na účel zabezpečenia aktivity: Triedený zber komunálnych odpadov pre projekt s názvom Vybudovanie zberného dvora v Hamuliakove.
Kosenie verejnej zelene a stým súvisiace služby v meste Revúca 2023
kosenie verejnej zelene, dočisťovanie plôch, použitie techniky na zber, nakladanie a odvoz zelene vo výmere 357776 m2 v intraviláne mesta Revúca a m.č. Revúčka a ďalšie v zmysle opisu zákazky.
Dodávka automobilové techniky pro údržbu komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks nákladních automobilů 4 x 4 jako nosičů výměnných nástaveb pro údržbu komunikací, 3 ks sypacích nástaveb, 3 ks sněhových radlic, 3 ks trojstranných sklápěcích koreb, vše nové, nepoužívané, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Poskytování služeb údržby zeleně pro Město Mnichovo Hradiště II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění kontinuální průběžné péče o veřejnou zeleň ve městě Mnichovo Hradiště a v místních částech na dobu neurčitou.
Hydr. Hadice, klinové remene, guma - vozidlá LÚC
Predmetom zákazky je dodanie náhradných dielov na vozidlá letnej údržby ciest -Ložiskový domček, klinové remene, hydraulické hadice, guma -Viď opis prílohu č.1 opis predmetu zákazky
AGRO Hoštka a.s.  - Snížení prašnosti - Dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Nákup komunálneho vozidla na umývanie a čistenie/umývanie plôch a komunikácií
Predmetom zákazky je nákup komunálneho vozidla s funkciou umývania, čistenia, odsávania a vysokotlakového čistenia, určeného na umývanie a čistenie/umývanie plôch a komunikácií, vrátane technických dokladov, osvedčení o evidencii vozidla a povinného príslušenstva v zmysle technickej špecifikácie a podmienok uvedených v tejto výzve a jej prílohách.
Zabezpečenie služieb v odpadovom hospodárstve v meste Martin
Predmetom zákazky je: 1. zber a odvoz komunálnych odpadov vrátane súvisiacich činností 2. čistenie miestnych ciest, chodníkov a verejných plôch 3. starostlivosť, údržba a budovanie verejnej zelene 4. starostlivosť, údržba, budovanie a rekonštrukcia mobiliáru mesta Martin 5. zabezpečenie čistenia šácht uličných vpustí, vsakov a iných ...