Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
ČÍNA; Baterie
Jsme čínští výrobci baterií do laptopů, kamer, mobilních telefonů a jiných elektronických výrobků. Kapacita baterií je od 1200mAh do 7800mAh. Naše výrobky održely mezinárodní certifikace CE, FCC, UL, EMC, CQC, ROHS. Více na http://www.nb-battery.com.cn Hledáme odběratele.
ČÍNA; Elektronika
Jsme čínští výrobci baterií do laptopů, kamer, mobilních telefonů. Kapacita Li-ion baterií je od 1200mAh do 7800mAh. Naše výrobky jsou certifikovány CE, FCC, UL, EMC, CQC, ROHS. Web: http://hhbattery.en.alibaba.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám digitální fotoaparát Canon
Poptávám digitální fotoaparát Canon SX1 IS black.
ČÍNA; Elektronika
Jsme významnou firmou ve spotřební elektronice: digitální fotorámečky, mp3/mp4/mp5 přehrávače, přenosné DVD přehrávače, USB flash disky, E-čtečky, IPOD příslušenství, paměťové karty, dětské monitory apod. Zvláště digitální fotorámečky od 1.1'' do 15''. Více informací na http://www.xxina.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
ČÍNA; Solární nabíječky, baterie do notebooků
Jsme výrobce solárních nabíječek, baterií Power Bank a do notebooků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Naše webové stránky www.szsolar365.com nebo www.pandasun.com.
ČÍNA; Solární nabíječky, baterie do notebooků
Jsme výrobce solárních nabíječek, nabíječek Power Bank a baterií do notebooků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Naše webové stránky www.szsolar365.com nebo www.pandasun.com
Poptávám opravu fotoaparátu
Poptávám opravu fotoaparátu Nikon COOLPIX 4600 - kryt baterií.
GHANA; Elektronika
Chci prodávat počítače,telefony a notebooky v Ghaně. Hledám dodavatele.
ŘECKO; Fotografické vybavení
Jsme distributoři fotografického vybavení v Řecku a máme zájem dovážet filmy a papíry Kodak a Fuji. Nabídněte laskavě dostupné produkty s cenami a platebními podmínkami.
BANGLADÉŠ; GSM karty
Poptávám 300 GSM uměleckých karet obě strany bílé a více GSM (gram na čtvereční metr) lepenky.
BULHARSKO; Kapalný fotopolymer
Poptáváme seznam výrobců kapalného fotopolymeru.
ČÍNA; Počítačové paměti, ODM/OEM
Jsme profesionální výrobci počítačových pamětí - usb flash drive. Dodáváme služby ODM/OEM. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám videosvětlo
Hledám nějaké videosvětlo. Nejlépe diodové s regulací jasu.
Poptávám opravu fotoaparátu
Poptávám opravu fotoaparátu Casio Exilim EX-S770. Místo Praha.
ČÍNA; Stroj na nanášení fólií
E-beam optický potahovač http://www.pvd-metallizer.com Toto zařízení je speciálně navržený stroj s vakuovou komorou z nerezové oceli, pro nanášení různých vícevrstvých průhledných nebo neprůhledných fólií, zrcadlových fólií, duhových fólií na pryskyřičné brýle, čočky, přesné díly na laboratorní přístroje nebo jiné materiály pro průmyslové nebo ...
MAROKO; Sony DSC W300
Poptáváme SONY DCS W300 (100 kusů). Originální značka Sony s zárukou. Zboží bude dodáno do Maroka, ale platba bude provedena z Francie.
UGANDA; Elektronika
Jsme importéři a dodavatelé elektroniky pro místní trh a maloobchodní i velkoobchodní prodej. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s firmami, které mohou dodávat laptopy, centrální procesory a RAM.
ČÍNA; Flexibilní LED displeje
Máme zájem o spolupráci s distributory flexibilních LED displejů. Výrobek patentované technologie, první na světě. 90% úspora hmotnosti, 90% úspora nákladů na instalaci projektu, 90% úspora času instalace, rychlá instalace, rychlá demolice. Typické použití: venkovní obrazovky, reklamní displeje, koncerty, hotely, jeviště.
Poptávám fotografické služby na svatbě
Hledám kvalitního fotografa na svatbu 21.8.2009, Jihlavsko.
HONGKONG; Reklamní zrcadlo
Jsme čínská firma vyrábějící fotografické vybavení. Máme na prodej nový výrobek, reklamní zrcadlo - nová koncepce a výrobek, který může vytvořit trh, jenž dříve neexistoval. Více informací na našich webových stránkách www.tipsticker.com. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám digitální fotoaparát
Poptávám dig.fotoaparát Panasonic FZ8 černý.
Poptávám digitální fotoaparát
Poptávám digitální fotoaparát Samsung S1060. Prosím o cenové nabídky.
ČÍNA; LED displeje
Čínská firma Shenzhen Sansun vyrábí LED displeje. Firma s vysoce moderní technikou vlastní certifikáty ISO90001 & ISO 140001. Nabízí vnitřní i venkovní barevné LED displeje: vnitřní - 1 Indoor: 3mm 4mm 6mm 8mm 10mm 12mm venkovní - 10mm 12mm 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm 25mm V případě zájmu nás kontaktujte.
ČÍNA; LED displeje
Můžeme nabídnout LED osvětlení a LED displeje za konkurenceschopné ceny a vysokou kvalitu výrobků.