Stredisko nízkoteplotnej recyklácie nie nebezpečných odpadov
Predmetom zákazky je dodanie strediska nízkoteplotnej recyklácie nebezpečných odpadov. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.
Rekonštrukcia administratívnej budovy v Kláštore pod Znievom
Predmetom zákazky je rekonštrukcia administratívnej budovy v Kláštore pod Znievom. Stavebné práce budú pozostávať z nasledovných činností: - zateplenie podlahy a obvodových stien budovy, - výmena vnútorných rozvodov elektrickej energie, svietidiel, vody a kanalizácie - inštalácia fotovoltaických panelov s hybridným systémom na akumuláciu ...
Zníženie energetickej náročnosti verejných budov v obci Ložín
Predmetom zákazky sú stavebné práce na znížení energetickej náročnosti verejných budov v obci Ložín pozostávajúce z nasledovných činností bližšie špecifikovaných v PD a vo výkaze výmer: Objekt materskej školy SO 01 - 1Zateplenie obvodového plášťa SO 01 - 2Zateplenie strechy SO 01 - 3Výmena výplňových konštrukcií SO 02Ostatné ...
Fotovoltaická elektrárna
Předmětem zakázky jsou stavební práce a dodávka fotovoltaické elektrárny 29,5 kWp pro zajištění energetických úspor objektu.
Zateplenie materskej školy - Vrbová nad Váhom
Predmetom zákazky je rekonštrukcia Materskej školy v obci Vrbová nad Váhom s cieľom zlepšenia energetickej hospodárnosti budovy. Ako zdroj tepla pre vykúrovanie bude slúžiť plynový kondenzačný kotol. Ďalším zdrojom tepla na ohrev vody a podporu vykurovania bide solárna energia získavaná pomocou vákuových sknečných kolektorov umiestnených na ...
Energetická úspora ve společnosti TRUHLÁŘSTVÍ FENCL s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je: • Dílčí část 1 – Dodávka kotle včetně instalace a nezbytných stavebních úprav • Dílčí část 2 – Dodávka a montáž fotovoltaického systému 30kW • Dílčí část 3 – Dodávka drtiče včetně montáže
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy Beskydské stavební a.s.
Stavební a montážní práce zahrnující výměnu oken, střešní krytiny, zateplení podstřešního prostoru, provedení fasádního nátěru a dodávku a montáž fotovoltaických panelů na střechu objektu.
Zníženie energetickej náročnosti budovy SOŠ Svit
Predmetom zákazky je Zníženie energetickej náročnosti budovy SOŠ Svit v členení: SO 01 Škola - DSO 01.1 Stavebné riešenie - DSO 01.2 Ústredné vykurovanie - DSO 01.3 Modernizácia vnútorného osvetlenia - DSO 01.4 Inštalácia fotoelektrických panelov Podrobná špecifikácia je uvedená vo výkaze výmer, ktorý je súčasťou súťažných podkladov.
Prestavba obecného úradu a KD - zníženie energetickej náročnosti verejnej budovy
Predmetom zákazky je prístavba bezbariérového vstupu do Obecného úradu, zníženie energetickej náročnosti budovy - dodatočné zateplenie obvodového plášťa a strechy, výmenu okenných výplní a dvier, ako aj elektroinštaláciu, ústredné vykurovanie, rekuperáciu a fotovoltický zdroj v budove obecného domu a kultúrneho domu, ktorá sa nachádza v ...
Zariadenie na termickú degradáciu zmesových plastových odpadov
Predmetom verejného obstarávania je dodávka 4 ks zariadení na zhodnocovanie zmesových plastových odpadov termickou degradáciou na druhotné paliva. Produkty zo zhodnocovania musia byť ďalej využiteľné. Syntetický plyn musí byť využiteľný ako palivo pre vlastný procesný ohrev, to znamená, že musí spĺňať stanovené emisné limity pri jeho spaľovaní. ...
Rozšírenie skládky na nie nebezpečný odpad
Predmetom verejného obstarávania je v súlade s § 3 ods. 3 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní v príslušnom gramatickom tvare) zákazka na uskutočnenie stavebných prác. Predmetom zákazky je uzavretie zmluvy o dielo v súlade s ...
Obec Dunovice – odstranění arsenu z pitné vody
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zařízení na odstranění arsenu z pitné vody v Dunovicích (místní část obce Cehnice, okres Strakonice). Instalované zařízení musí splňovat všechny podmínky a požadavky na pitnou vodu vyplývající z příslušné legislativy.
Dodávka nového pomaloběžného drtiče
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového pomaloběžného drtiče. Pomaloběžný drtič musí být nový, vyráběný sériově továrním způsobem. Stroj nesmí být tzv. demo nebo repasovaný. Dále viz zadávací dokumentace.
Rekonstrukce servisní haly Nicotrans
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce a související dodávky konkrétně výměna oken, zateplení budovy, opláštění budovy a dodávka a instalace fotovoltaické elektrárny.
Solární ohřev TUV s přitápěním
ohřev TUV pomocí solární elektřiny
Malá semimobilní bioplynová stanice
Dodávka technologického celku malé semimobilní bioplynové stanice a homogenizačního zařízení dle projektové dokumentace tvořící přílohu 1. Jedná se o dodávku technologického zařízení plnící funkci stavby jako stanovený výrobek. Dodavatel předá prohlášení shody.
Snížení emisí výtopny na biomasu v Kašperských Horách
Předmětem plnění veřejné zakázky je osazení vypírky spalin a nezbytného příslušenství do stávající kotelny na pozemku st. 211/1 ve městě Kašperské Hory. Vypírka bude instalována v prostoru mezi stávajícími komíny a stěnou skladu biomasy. Projekt dále řeší osazení spalinových výměníků, instalaci nových kouřovodů, ocelové konstrukce.
Rozvaděče Vsetín s.r.o. - snížení energetické náročnosti
Snížení energetické náročnosti výrobní a administrativní budovy společnosti. Stavební práce zahrnují zateplení obálky budovy, výměnu osvětlení za LED svítidla a instalaci fotovoltaické elektrárny. Podrobný popis popsaných aktivit je obsažen v přiložené projektové dokumentaci a vymezen výkazem výměr.
Dodávka a instalace fotovoltaického systému
Předmětem výběrového řízení je dodávka a instalace fotovoltaického systému o výkonu 22,4 kWp, který je umístěn na ploché střeše administrativního objektu v Žabni č.p.203. Podrobná specifikace předmětu zakázky je uvedena v Zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Energetické úspory v objektu č.p. 75, Třebestovice
Předmětem zakázky jsou stavební práce v rámci projektu Energetické úspory v objektu č.p. 75, Třebestovice, tj.: - zateplení obvodového pláště vč. výměny výplní otvorů - zateplení střechy a stropu - zateplení podlahy - realizace nového zdroje tepla a otopné soustavy - realizace solárního systému pro ohřev TV - výměna osvětlení
Dodávka a montáž elektroinstalace a FVE - Kroměříž – 29,9 kWp
Předmětem zakázky je dodávka a montáž elektroinstalace a FVE. Maximální možný instalovaný výkon fotovoltaického systému je 29,9 kWp. Všechny díly FVE musí být nové – nepoužité.
Úspory energie - Jihoexpres Agro - Lišov
Zakázka je rozdělena na 2 části: část 1: - zateplení střechy, - instalace osvětlení, - instalace nového zdroje vytápění. část 2: - instalace fotovoltaického systému.
Úspory energie - Jihoexpres Agro - Lišov
Zakázka je rozdělena na 2 části: část 1: - zateplení střechy, - instalace osvětlení, - instalace nového zdroje vytápění. část 2: - instalace fotovoltaického systému.
Zberný dvor - Trstená
Vybudovanie zberného dvora vmeste Trstená.
Ekologizace teplárny Trmice
Předmětem zakázky je dodání a montáž kompletního systému pro snížení emisí NOx, SO2 a Hg ve spalinách vstupujících do komína K2. Součástí je provedení souvisejících demontážních a montážních činností v oblasti strojní, stavební, elektro a MaR, úspěšné provedení požadovaných vyzkoušení, zkušebního provozu včetně garančních měření/testů a prokázání ...