REACT-EU 98 - Mobilní skiagrafické RTG přístroje včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání 2 ks mobilních skiagrafických RTG přístrojů pro potřeby RDG oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice o.z., 3 ks mobilních skiagrafických RTG přístrojů pro potřeby RDG oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Poptávám třískové obrábění kovů
Hledáme firmy s kapacitou třískového obrábění kovů.
Poptávám povrchovou úpravu kovů
Hledáme firmu, která má zkušenosti s povrchovou úpravou kovů proti otěru, abrazi a kavitaci.
Nákup 2 ks víceúčelových vozidel 4x4 s max. hmotností 16-18 t se sypací nástavbou, sněhovou radlicí
Předmětem plnění této veřejné zakázky nákup 2 ks víceúčelových vozidel 4x4 s max. hmotností 16-18 t se sypací nástavbou, sněhovou radlicí a dvouramennou sekačkou pro každé z vozidel. Požadavky zadavatele jsou podrobně vymezeny v Příloze č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace uveřejněné na profilu zadavatele.
Infrastruktura ZŠ Chomutov - odborné učebny - specializovaný nábytek
Předmětem plnění je dodat a provést montáž specializovaného nábytku pro 19 nových odborných učeben v 9 objektech 8 základních škol v Chomutově. Dodávky souvisí se stavebními úpravami v objektech a jejich postupnou realizací.
Optický emisní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem ve spojení s laserovou ablací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje Optický emisní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem ve spojení s laserovou ablací - LA-ICP-OES, to vše dle minimální technické specifikace popsané v Příloze č.1 zadávací dokumentace.
Digitální podnik HUDYsport a.s.
Předmět je tvořen několika částmi v podobě dodávky, resp. pořízení a implementace pokročilých nevýrobních digitálních technologií, software, hardware. Zakázka je vnitřně rozdělena do sedmi (7) částí předmětu plnění, a to následovně: Část I. - Systém půjčovny Část II. - Intranet a správa sítě Část III. - Hardware Část IV. - Software Část V. - ...
Optický emisní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem ve spojení s laserovou ablací
Nadlimitní veřejná zakázka na dodání zařízení s názvem Optický emisní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem ve spojení s laserovou ablací LA ICP OES.
Vybavení odborných učeben v Základní škole v ulici  J.A. Komenského 474 v Mostě
Předmětem veřejné zakázky je vybavení rekonstruovaných učeben a zajištění konektivity v potřebné kvalitě a kapacitě v každém přípojném místě na základní škole J.A. Komenského v Mostě. Učebny fyziky, chemie, přírodopisu a jazyková učebna budou vybaveny nábytkem, stínící technikou a přístrojovým vybavením v souladu s jejich předmětovým zaměřením. V ...
Upgrade systému elektronové spektroskopie SPECS XPS-AES 2021/0078
Upgrade systému elektronové spektroskopie SPECS XPS-AES
Skiagrafický RTG přístroj včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodávka 1 ks skiagrafického RTG přístroje pro potřeby RDG oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., pracoviště Rumburk, spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Skiaskopicko-skiagrafická sklopná stěna včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodávka 1 ks skiaskopicko-skiagrafické sklopné stěny pro potřeby RDG oddělení, Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Litoměřice, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
REACT-EU 98 - Počítačové tomografy včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
3 ks počítačových tomografů a 1 ks kontrastní stříkačka - injektor, spolu s odpovídajícím příslušenstvím pro potřeby RDG oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, Nemocnice Litoměřice a Masarykovi nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., pracoviště Rumburk. Informace pro dodavatele: Přílohy zadávací dokumentace jsou vloženy pouze v ...
Bezplatná výpůjčka analyzátoru pro chemické vyšetření moči včetně rámcové dohody na dodávku SZM
Bezplatná výpůjčka automatického analyzátoru pro chemické vyšetření moči vč. rámcové dohody na odběr vázaného spotřebního zdravotnického materiálu na 4 roky pro Oddělení klinické biochemie Nemocnice Chomutov, o.z.
Bezplatná výpůjčka hematologického analyzátoru pro stanovení krevního obrazu
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu pro stanovení krevního obrazu a pětipopulačního diferenciálu leukocytů včetně bezplatné výpůjčky hematologického analyzátoru pro stanovení krevního obrazu a pětipopulačního diferenciálu leukocytů po dobu 48 měsíců ode dne účinnosti rámcové dohody.
ZŠ Děčín II, Kamenická - výměna VZT ve školní kuchyni
Rekonstrukce řízeného větrání pomocí vzduchotechnických jednotek s rekuperací tepla ve školní jídelně ZŠ Děčín II, Kamenická.
Modernizace infrastruktury základních škol v Litvínově, dodávky nábytku - 2.etapa
Jedná se převážně o dodávky nábytku pro základní školy v Litvínově, u nichž dojde k modernizaci vybraných odborných učeben.
Nákup 3 ks kolového traktoru pro zimní a letní údržbu s mezinápravovým univerzálním žacím ramenem
Předmětem plnění této veřejné zakázky nákup 3 ks kolového traktoru pro zimní a letní údržbu s mezinápravovým univerzálním žacím ramenem. Požadavky zadavatele jsou podrobně vymezeny v Příloze č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace na profilu zadavatele. Zadavatel upozorňuje, že se musí jednat o podvozek tovární výroby.
CNC soustruh s osou Y
Předmětem výběrového řízení je uzavření kupní smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem je dodávka CNC soustruhu s osou Y.
Dodávka RTG přístrojů vč. servisního zabezpečení
Předmětem veřejné zakázky „Dodávka RTG přístrojů vč. servisního zabezpečení“ je pořízení přístrojového vybavení pro zadavatele, definovaného v zadávací dokumentaci
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s. - Mobilní ultrazvukový přístroj
Dodávka 1 ks mobilního ultrazvukového přístroje pro potřeby Urologického oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z. Pozáruční servis na dobu 8 let.
Dodávky transfuzních a infuzních setů - příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s. II
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………… Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek příslušenství používaného při aplikaci transfuzní a infuzní terapie po dobu účinnosti rámcové dohody (36 měsíců), včetně jejich ...
Terapeutický RTG přístroj pro oddělení Onkologie, Krajská zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to terapeutického RTG přístroje spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
ZUUL - diagnostika specifická 2022 - 2. etapa, diagnostika pro pracoviště mykologie
postupná dodávka specifických diagnostických přípravků pro činnost laboratoře mykologie