REACT-EU 98 - Elektrická impedanční tomografie pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z.
Elektrická impedanční tomografie pro potřeby ARO oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím, pozáručním servisem na 96 měsíců a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu na 48 měsíců k těmto zdravotnickým prostředkům
REACT-EU 98 - Přístroj pro měření hemodynamiky pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnici Most, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to přístroje pro měření hemodynamiky pro potřeby oddělení ARO, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím, včetně zajištění dodávek vázaného spotřebního materiálu a pozáručního servisu na 96 měsíců.
REACT-EU 98 - POCT analyzátor krevních elementů včetně příslušenství
Dodání 1 ks POCT analyzátoru pro potřeby oddělení laboratorního komplementu s umístěním na dětském a dorostovém oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku. Pozáruční servis na 60 měsíců.
Oftalmologický ultrazvukový přístroj
dodání oftalmologického ultrazvukového přístroje včetně pozáručního servisu
SONO PLUS, s.r.o. - Odprášení areálu společnosti SONO PLUS, s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Dodávka stolních počítačů II
Předmětem této veřejné zakázky je jednorázová dodávka 10 ks stolních počítačů včetně zajištění servisu po dobu minimálně 24 měsíců.
Lis na komunální a separovaný odpad s posouvacím zařízením, vč. lisovacích kontejnerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a zprovoznění stacionárního lisu na komunální a separovaný odpad s posouvacím zařízením na 3 ks lisovacích kontejnerů, vč. dodávky 5 ks lisovacích kontejnerů.
Dodávka gastrotechnologie a rekonstrukce školní kuchyně ZŠ Chomutov, Zahradní 5265
Předmětem veřejné zakázky jsou časově a věcně související dodávky doprovázené stavebními pracemi, týkajícími se rekonstrukce školní kuchyně ZŠ Zahradní v Chomutově včetně následného nového dispozičního uspořádání kuchyňské technologie. Zakázku tvoří dvě části: ČÁST A: Dodávka gastrotechnologie, její kompletace, instalace a doprava na místo ...
Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Gymnázium a SOŠ Dr. Václava Šmejkala - stavební úpravy a dostavba areálu školy - vybavení kuchyně
Předmětem plnění je dodávka a montáž technologie a vnitřního vybavení do nově budované kuchyně na základě projektové dokumentace se soupisem a specifikací dodávek. Kuchyň bude vybavena novým nerepasovaným zařízením. Montáž zařízení kuchyně bude probíhat v koordinaci se zhotovitelem stavebních prací. Kompletní dodávka technologie ve varném bloku ...
Ohřev, ochlazení a zvlhčení pacienta
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 4 ks přístrojů pro ohřev a ochlazení pacienta pro Chirurgické oddělení (2ks) a ARO/JIP (2ks) Nemocnice Žatec o.p.s.
Odsávačky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 10 ks elektrických odsávaček pro ARO, JIP (6 ks), Chirurgické oddělení (2ks), Interní oddělení (1ks) a Gynekologické oddělení (1ks), Nemocnice Žatec o.p.s.
Operační a vyšetřovací lampy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks svítidel pro JIP, Chirurgické, Interní a Gynekologické oddělení.
Traumatologický operační stůl
Dodávka 1 ks traumatologického univerzálního operačního stolu s pevnou operační deskou včetně příslušenství. Zadavatel stanový povinnost zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Nemocniční lůžka
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka celkem 50 ks elektrických polohovacích lůžek, včetně kompatibilních matrací a příslušenství.
Laparoskopie
Dodávka 2 ks laparoskopických přístrojů včetně příslušenství.
EKG přístroje
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 6 ks EKG přístrojů pro Interní (4ks) a Chirurgické JIP (2ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s.
REACT-EU 98 - Videolaryngoskopy pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z.
Dodání nových zdravotnických prostředků, a to: - 1 ks videolaryngoskopu pro potřeby ARO oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., - 1 ks videolaryngoskopu pro potřeby JIP oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
Vybavení drážních vozidel řady 753.6 jednotkou ETCS
Předmětem zakázky je provedení díla spočívajícího v komplexní dodávce a instalaci mobilní části zabezpečovacího systému ETCS aplikační úrovně 2 (Level2), která bude vyhovovat základní normě 3 (Baseline 3) do 5 hnacích drážních vozidel řady 753.6. Účelem veřejné zakázky je zabezpečení železniční dopravy společnosti SD - Kolejová doprava, a.s. ...
Rámcová dohoda na dodávku až 33 ks parciálních trolejbusů II
Předmětem veřejné zakázky, která bude zadávána na základě rámcové dohody, je dodávka až 33 ks (třiceti tří kusů) parciálních nízkopodlažních trolejbusů dle technické specifikace, která tvoří přílohu C návrhu rámcové dohody dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace. Předmětem veřejné zakázky jsou dále související dodávky a služby, u kterých povinnost ...
Dodávka multifunkčního zařízení pro snížení prašnosti
Předmětem zakázky je dodávka nových 1ks podvozku, 1ks nástavby včetně poskytování záručního servisu.
Nákup sekvenátoru DNA a kvantifikátoru DNA
Předmětem plnění Veřejné zakázky je nákup přístrojů pro přesné měření a vyhodnocování biologických stop metodou analýzy DNA pro odbor kriminalistické techniky a expertiz KŘP Ústeckého kraje.
PRŮMSTAV ŠTĚTÍ a.s. - Pořízení technologie pro snížení prašnosti
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
REACT-EU 98  Skiaskopické RTG přístroje s C ramenem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků přístrojového charakteru osmi kusů RTG přístrojů (5ks pojízdných skiaskopických RTG přístrojů s C ramenem s FD a 3ks skiaskopických RTG přístrojů s C ramenem) na zdravotnická pracoviště Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím
Gymnázium a SOŠ Dr. Václava Šmejkala - stavební úpravy a dostavba areálu školy
Předmětem plnění je dodávka a montáž laboratorního vybavení výukových prostor pro předmět chemie. Výukové prostory pro předmět chemie sestávají z bloku laboratoří a skladů. Laboratoře jsou umístěny v přízemí objektu Gymnázia a SOŠ, vlevo od hlavního vstupu do budovy. K laboratořím vždy přiléhá přípravna a učebna pro 16 studentů (učebny jsou ...