KÚÚK - rekonstrukce systému EZS, EPS a CCTV na budovách A, B, C
Předmětem plnění je modernizace systému CCTV (kamerový systém), systému EPS (elektronická požární signalizace) a systému PZTS (poplachový zabezpečovací a tísňový systém) v objektech Krajského úřadu Ústeckého kraje. Předmět plnění je dále vymezen v: a) rozpočtu projektanta a PD, b) technické specifikaci zpracované firmou Energobest s. r. o., ...
Dodávka a montáž mikroskopu atomárních sil 2022/0179
Dodávka a montáž 1 ks mikroskopu atomárních sil s příslušenstvím pro tvrdé, měkké a biologické vzorky.
Servisní podpora kopírovacích strojů a multifunkcí Ústeckého kraje včetně pravidelné obměny zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je servisní podpora kopírovacích strojů a multifunkcí Ústeckého kraje, včetně dodávek spotřebního materiálu a výměny náhradních dílů na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce. Předmětem plnění je pravidelná obměna těchto zařízení, a to dodávka 2 kopírovacích strojů a 2 multifunkcí ročně. Veškerá dodaná ...
REACT-EU 98 - Anesteziologický přístroj do MR prostředí včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní
Dodání 1 ks anesteziologického přístroje do prostředí magnetické rezonance pro potřeby ARO oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
RECYKLAČNÍ CENTRUM s.r.o. - Odprášení areálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Bifazický defibrilátor pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Litoměřice, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání bifazického defibrilátoru pro Anesteziologicko-resuscitační oddělení.
REACT-EU 98 - Dodávky elektrických odsávaček pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek nových elektrických odsávaček, včetně příslušenství a zdravotnického spotřebního materiálu po dobu účinnosti rámcové dohody (24 měsíců) na jednotlivá oddělení všech odštěpných závodů zadavatele.
REACT-EU 98 a 99 - Dodávky systémů pro ohřev pacienta pro Krajskou zdravotní, a.s.
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do hlavní části !!! ............................................................................ Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek systémů pro ohřev pacienta, spolu s odpovídajícím příslušenstvím, vázaným spotřebním ...
REACT-EU 98, 100 - Přístroje pro monitorování koagulačních vlastností krve - tromboelastografy
- 2 ks - Přístroje pro monitorování koagulačních vlastností krve - tromboelastografy - Pozáruční servis na dobu 60 měsíců - Spotřební materiál na dobu 48 měsíců
Chirurgický CO2 laser s kolposkopem pro Gynekologicko-porodnické oddělení - Nemocnice Teplice, o.z.,
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků a to chirurgického CO2 laseru s kolposkopem spolu s odpovídajícím příslušenstvím a pozáručním servisem na dobu 96 měsíců.
REACT-EU 98 - Hmotnostní spektrometry II
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do hlavní části !!! ............................................................................ Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových, nepoužitých, nerepasovaných zdravotnických prostředků, a to jednoho kusu plynového chromatografu s ...
Dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice
Předmětem plnění Veřejné zakázky je dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice 700x1400 jako náhrada za stávající uložení. CPV kódy: 42000000-6 Průmyslové stroje
Pronájem 15 ks autobusů délky 12 m
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele, který zadavateli pronajme 15 ks autobusů délky 12 metrů za účelem provozování veřejné linkové dopravy na území Ústeckého kraje na období od 1. 3. 2023 do 30. 6. 2023, s možným prodloužením maximálně do 31. 12. 2023.
Nákup 4 ks nízkopodlažních autobusů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks nízkopodlažních jednočlánkových autobusů provedených podle technické specifikace uvedené zejm. v příloze č. 2 zadávací dokumentace, kde je uvedena bližší specifikace minimálních technických požadavků zadavatele na provedení dodávaných autobusů. Součástí předmětu plnění je dodání průvodní a technické ...
Pronájem kontejnerového CT pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je pronájem počítačového tomografu se základní možností diagnostiky včetně iktového centra, umístěného v kontejneru pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z.
KS Ústí nad Labem-dodávky dodejkových obálek
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka 639000 kusů dodejkových obálek o rozměru C5, šířka pruhu 25 mm, barva pruhu - Pantone 382 s potiskem dle §49 a dle §50 zákona č. 99/1963 Sb., občanského soudního řádu, Krajskému soudu v Ústí nad Labem a okresním soudům spadajících do jeho působnosti.
REACT-EU 98 - Imunochemický analyzátor včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání 1 ks imunochemického analyzátoru pro oddělení urgentního příjmu Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem - pracoviště Rumburk, spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Provedení generální opravy trolejbusu Škoda 9Tr28HT ev. č. 105
Předmětem této veřejné zakázky je provedení generální opravy trolejbusu Škoda 9Tr28HT ev. č. 105 v majetku zadavatele, a to dle technických požadavků, které tvoří přílohu č. 3 této zadávací dokumentace.
Dodávka 8 ks standardních nízkopodlažních dvounápravových trolejbusů s alternativním pohonem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 8 ks standardních nízkopodlažních dvounápravových trolejbusů s alternativním pohonem a 2 ks velkokapacitních nízkopodlažních třínápravových trolejbusů s alternativním pohonem. Bližší specifikace v ZD.
Osmometr pro Oddělení klinické biochemie Krajské zdravotní, a.s.  Nemocnice Chomutov, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks osmometru na Oddělení klinické biochemie Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Chomutov, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Dodávky diagnostického materiálu a výpůjčka biochemických a imunochemických analyzátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: a) opakované dodávky vázaného spotřebního materiálu b) bezplatné vypůjčení a instalace biochemických a imunochemických analytických systémů c) dodávka a instalace klimatizací a úpraven vody d) dodávka a instalace záložních zdrojů (UPS) e) úhrada nákladů spojených s reakreditací laboratoří dle ISO 15189
REACT-EU 100 - Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Poptávám pogumování kol pásové pily
Poptávám pogumování kol pásové pily PP 500, skládá se tří kol . Jaká je prosím odhadní cena a doba opravy. Děkuji.
Vyhřívaná lůžka II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyhřívaných lůžek pro novorozence včetně příslušenství pro Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Žatec o.p.s.
Gymnázium a SOŠ Dr. Václava Šmejkala - stavební úpravy a dostavba areálu školy - vybavení školní
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž vybavení učeben, kabinetů a kanceláří školy.