Pořízení drapákového překladače
Předmětem veřejné zakázky drapákový kolový překladač pro manipulaci s AL šrotem. Zařízení bude pracovat v klimatických podmínkách -20 °C až 40 °C a bude se pohybovat jak ve venkovních, tak vnitřních prostorách. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze Technická specifikace, která tvoří přílohu č.2 výzvy k ...
Ramanův spektrometr s konfokálním mikroskopem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Ramanova spektrometru s konfokálním mikroskopem se všemi součástmi a příslušenstvím, to vše dle bližší technické specifikace vymezené v Příloze č.1 Smlouvy o realizaci dodávky.
REACT-EU 98 Porodní lůžko pro gynekologicko-porodnické oddělení, Nemocnice Teplice, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks porodního lůžka na gynekologicko-porodnické oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Střední škola stavební a strojní, Teplice, p. o. - dostavba areálu školy - dodávky, lakovna
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka vybavení do lakovny pro učební obory Střední školy stavební a strojní, Teplice, p.o., včetně dopravy zařízení na určené místo, montáže, uvedení do provozu, proškolení obsluhy a návodů. Škola sídlí v ulici Skupova v Teplicích, přičemž dotčené dílny jsou umístěny ve druhém nadzemním podlaží. K ...
Vrtací systém pro neurochirurgickou operativu v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks vrtacího systému pro Neurochirurgickou kliniku Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Střední škola stavební a strojní, Teplice, p. o. - dostavba areálu školy - dodávky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka odsávání odpadu od dřevoobráběcích strojů v dílnách učebního oboru truhlář pro Střední školu stavební a strojní, Teplice, p.o., včet-ně dopravy zařízení na určené místo, montáže, uvedení do provozu, proškolení obsluhy a návodů. Škola sídlí v ulici Skupova v Teplicích, přičemž dotčené dílny jsou ...
Konektivita, HW, SW, vybavení středních škol v Ústeckém kraji - 1. etapa
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka konektivity (síťové infrastruktury) zahrnující dopravu, dodávku, montáž, školení, a zprovoznění. Jedná se o následující objekty a zároveň místa plnění: část 1: Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany část 2: Podkrušnohorské gymnázium, Most část 3: Střední škola technická Most část 4: ...
WEKUS spol. s .r.o.- Snížení prašnosti v areálu Málkov
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
AGRO Hoštka a.s.  - Snížení prašnosti - Dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Tiskárny, multifunkční zařízení a tonery pro Krajskou zdravotní, a.s. 2022 II.
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky laserových tiskáren, multifunkčních zařízení a k nim kompatibilních tonerů pro jednotlivé odštěpné závody Krajské zdravotní, a.s., dle aktuálních potřeb zadavatele, včetně jejich logistického zajištění, na základě uzavřené rámcové dohody po dobu 24 měsíců.
REACT-EU 98 - Mobilní vyšetřovací světla včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků, a to 2 kusů mobilních vyšetřovacích světel pro pracoviště zadavatele v Rumburku, spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
REACT-EU 98 - Atomový absorpční spektrometr s plamenovou ionizací včetně příslušenství
Dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks atomového absorpčního spektrometru s plamenovou ionizací (FAAS) pro potřeby oddělení laboratorního komplementu, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 72 měsíců.
REACT-EU 100 - Analyzátor krevních elementů - digitální morfologie pro oddělení klinické biochemie
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks analyzátoru krevních elementů - digitální morfologie pro oddělení klinické biochemie Krajské zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím včetně pozáručního servisu na dobu 72 měsíců.
REACT-EU 98, 100, 102 - Myčky laboratorního skla pro potřeby Krajské zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 4 ks myček laboratorního skla včetně pozáručního servisu na 72 měsíců.
Dodávka 5 ks nízkopodlažních dvounápravových autobusů
předmětem této veřejné zakázky je dodávka 5 ks nových nízkopodlažních dvounápravových autobusů. Bližší specifikace je uvedena v ZD.
REACT-EU 98 - HFNO - High Flow Nasal Oxygenotherapy pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Most
Dodání: - 3 ks HFNO pro potřeby chirurgického oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., - 3 ks HFNO pro potřeby interního oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., - 4 ks HFNO pro potřeby JIP oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., vše spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných ...
Dodávka multifunkčního svozového vozidla pro podzemní kontejnery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svozového vozidla tj. podvozku a nástavby s vyklápěčem nádob a hydraulickým nakládacím jeřábem. Jedná se o multifunkční zařízení, které bude sloužit pro svoz komunálního odpadu.
Tepelný zvlhčovač
Dodávka celkem 8 ks tepelných zvlhčovačů, z toho pro ARO (3 ks) a Interní JIP oddělení (5ks) Nemocnice Žatec o.p.s.
Nákup technologie pro drcení a třídění stavebního a demoličního odpadu
Předmětem zakázky je pořízení drtící a třídící technologie pro drcení a třídění stavebního a demoličního odpadu. Konkrétně bude pořízen: 1. mobilní drtič stavebního a demoličního odpadu 2. univerzální mobilní třídič na třídění zemin, stavebních a demoličních odpadů na tři frakce nebo pro třídění za drtičem Dodané stroje musí být ...
REACT-EU 98 - Mycí a dezinfekční automaty pro Krajskou zdravotní, a.s.
1 ks mycího a dezinfekčního automatu na sálovou obuv pro oddělení centrálních operačních sálů (dále jen COS) v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o.z., pracoviště Rumburk a 1 ks dezinfekčního automatu na sálovou obuv pro potřeby COS v nemocnici Most, o.z. Informace pro dodavatele: Přílohy zadávací dokumentace jsou vloženy pouze v hlavní ...
Ultrazvukové diagnostické přístroje II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ultrazvukových přístrojů pro RDG a Interní oddělení.
REACT-EU 100 - PCR termocyclery pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Dodání 3 ks PCR termocyclerů pro potřeby oddělení lékařské genetiky, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., a 2 ks PCR termocyclerů pro potřeby transfuzního oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
PREFA ŽATEC s.r.o. - Snížení prašnosti v areálu Žatec
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného ...
Pořízení 1 ks specializovaného vozidla s nástavbami
Předmětem zakázky je dodávka nových 1ks podvozku, 1ks nástavby na jednostranný samosběrný zametač, 1ks nástavby nosič kontejnerů a 1ks nástavby mycí a čistící vysokotlaká cisterna včetně poskytování záručního servisu.
Dodávka  2 ks nízkokapacitních nízkopodlažních dvounápravových autobusů
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 2 ks nízkokapacitních nízkopodlažních dvounápravových autobusů. Bližší specifikace v ZD.