Modernizace odborných učeben ZŠ a MŠ Děčín IV, Máchovo nám., Raisova 688/11 - IT
Zlepšení vybavení učeben vhodným nábytkem a pomůckami s potřebnými stavebními úpravami. Modernizace učeben v ZŠ je rozdělena na 3 části (jako 3 samostatná zadávací řízení-stavební práce, dodávka nábytku, dodávka IT).
Pronájem endoskopické věže na ORL pro Nemocnici Děčín, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je pronájem endoskopické věže na otorhinolaryngologické oddělení Krajské zdravotní, a.s. Nemocnice Děčín, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Modernizace odborných učeben ZŠ a MŠ Děčín IV, Máchovo nám., Raisova 688/11 - Nábytek
Zlepšení vybavení učeben vhodným nábytkem a pomůckami s potřebnými stavebními úpravami. Modernizace učeben v ZŠ je rozdělena na 3 části (jako 3 samostatná zadávací řízení-stavební práce, dodávka nábytku, dodávka IT).
Modernizace odborných učeben ZŠ Dr. M. Tyrše Děčín II, Vrchlického 630/5 - IT
Zlepšení vybavení učeben vhodným nábytkem a pomůckami s potřebnými stavebními úpravami. Modernizace učeben v ZŠ je rozdělena na 3 části (jako 3 samostatná zadávací řízení-stavební práce, dodávka nábytku, dodávka IT).
Modernizace odborných učeben  ZŠ Dr. M. Tyrše Děčín II, Vrchlického 630/5 - Nábytek
Zlepšení vybavení učeben vhodným nábytkem a pomůckami s potřebnými stavebními úpravami. Modernizace učeben v ZŠ je rozdělena na 3 části (jako 3 samostatná zadávací řízení-stavební práce, dodávka nábytku, dodávka IT).
Snížení energetické náročnosti budovy ZŠ Ostrovní
(a) dodávka a instalace vzduchotechnických jednotek s rekuperací, včetně demontážních, montážních a elektromontážních prací a všech souvisejících stavebních úprav a prací, jakož i dodávka a instalace souvisejícího systému měření a regulace a (b) kompletní dodávka fotovoltaických panelů, včetně konstrukce pro jejich umístění a všeho potřebného ...
AGRO Hoštka a.s.  - Snížení prašnosti - Dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Snížení energetické náročnosti ZŠ a MŠ Hoštka
(a) dodávka a instalace vzduchotechnických jednotek s rekuperací, včetně demontážních, montážních a elektromontážních prací, všech souvisejících stavebních úprav a prací a dodávka a instalace souvisejícího systému měření a regulace, jakož i následné servisní služby, a dále (b) kompletní dodávka fotovoltaických panelů, včetně konstrukce pro ...
Poptáváme CN na vodní hospodářství pro výrobní linky
Poptáváme CN na vodní hospodářství pro výrobní linky. Dobrý den, naše firma bude stavět novou výrobní halu, měl bych zájem o konzultaci a cenovou nabídku na vodní hospodářství pro výrobní linky (výroba kabelů). Předem děkuji a přeji hezký den. L. Fanta
Disková kapacita pro Krajskou zdravotní, a.s. 2023
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 4 kusů Enclosure E7Y71A HPE 3PAR 8000 SFF(2.5in) Fld Int Dr Encl ,12 kusů pevných disků P9B44B HPE 3PAR 8000 8TB+SW 7.2K LFF HDD, 6 kusů pevných disků K2P89B HPE 3PAR 8000 1.92TB+SW SFF SSD, 66 kusů pevných disků K2P94B HPE 3PAR 8000 1.8TB+SW 10K SFF HDD a 4 kusů HPE External 2.0m (6ft) Mini-SAS HD 4x to ...
Vybudování varovného a informačního systému města Roudnice nad Labem
Předmětem veřejné zakázky je výstavba varovného a informačního systému města Roudnice nad Labem zajišťujícího základní ozvučení povodňové oblasti města a integrovaných monitorů hladin pro včasné varování obyvatel.
Vrtací systém pro neurochirurgickou operativu v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o.z. II
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks vrtacího systému pro Neurochirurgickou kliniku Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
REACT-EU 98 - Nerezový inventář pro Krajskou zdravotní, a.s., Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových nerezových manipulačních vozíků, skříní, skříňových a speciálních vozíků a dalšího nerezového inventáře pro Nemocnici v Rumburku.
Celotělový CT skener
Dodávka 1 ks celotělového CT přístroje střední třídy, včetně pozáručního servisu na 6 let, s diagnostickou stanicí, tlakovým injektorem a dalšího příslušenství pro Radiodiagnostické oddělení.
Dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice
Předmětem plnění Veřejné zakázky je dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice 700x1400 jako náhrada za stávající uložení. CPV kódy: 42000000-6 Průmyslové stroje
Domov pro osoby se zvláštním režimem Křešice, vybavení objektu - nábytek
Vybavení prostor objektu mobiliářem dle PD. Zadavatel požaduje, aby nábytek ani jeho obaly nebyly provedeny z PVC. Nábytek z lamino desek bude certifikován - emisní třída E1. Při předání stavby/mobiliáře budou doklady obsahovat shora uvedené ujištění.
Oblastní muzeum a galerie v Mostě, p. o.  -  komplexní zabezpečení budovy
Předmětem a účelem plnění je komplexní zabezpečení budovy Oblastního muzea a galerie v Mostě. Jedná se o modernizaci a rozšíření kamerového dohledového systému a systému EZS, rozšíření EPS, instalace systému pro monitorování teploty a vlhkosti, instalace elektronického jištění přístupu do určených částí objektu a příprava vedení pro dálkově ...
Kamil Gellner - využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního drtiče a výrobny betonových bloků. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
REACT-EU 98 Překladové zařízení pro Oddělení centrálních operačních sálů Nemocnice Most, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks překladového zařízení pro oddělení centrálních operačních sálů Nemocnice Most, o. z., Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Revitalizace Regionální knihovny Teplice, přestavba podkroví pro nové aktivity
Veřejná zakázka je rozdělena na části ve smyslu ustanovení § 101 zákona. Každá z částí bude posuzována a hodnocena samostatně. Dodavatel může podat nabídku na každou část, ale i na některé z částí této veřejné zakázky. Část A) Stavební práce Část B) Dodávky vybavení interiéru Část C) ICT vybavení Stavební práce a dodávky jsou blíže ...
Repetitivní transkraniální magnetická stimulace pro Psychiatrické oddělení Nemocnice Most
Předmětem této veřejné zakázky je pronájem repetitivní transkraniální magnetické stimulace (rTMS) pro Krajskou zdravotní, a.s. Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenství.
Flexibilní videokolonoskop pro gastroenterologické oddělení Nemocnice Děčín, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks flexibilního kolonoskopu na gastroenterologické oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
REACT-EU 100 - Hematologické analyzátory pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání nových zdravotnických prostředků, a to: - 1 ks hematologického analyzátoru pro stanovení pětipopulačního diferenciálu leukocytů pro potřeby transfuzního oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z.; - 1 ks hematologického analyzátoru pro stanovení třípopulačního diferenciálu leukocytů pro potřeby ...
REACT-EU 100 - Hemokultivační systém pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání hemokultivačního systému pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Nákup 4 ks nízkopodlažních autobusů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks nízkopodlažních jednočlánkových autobusů provedených podle technické specifikace uvedené zejména v příloze č. 2 zadávací dokumentace, kde je uvedena bližší specifikace minimálních technických požadavků zadavatele na provedení dodávaných autobusů.