Poptávám dovoz vody
Poptávám dovoz vody do zahradní vířivky, 700 litrů.
Kontejner ke stanovišti dekontaminace osob - ochranné prostředky
Kontejner ke stanovišti dekontaminace osob 1 ks pro přepravu pomocí technologie podélně uloženého jednoramenného háku s výškou oka 1570 mm, délky a šířky odpovídajícídané kategorii (hmotnostní třída S). Vzhledem k množství přepravovaného materiálu, musí mít celá konstrukce kontejneru dostatečnou torzní tuhost i při jeho umístění na nerovný povrch.
Přístroj pro charakterizaci interakcí biomolekul na bázi bio-layer interferometrie
Přístroj pro charakterizaci interakcí biomolekul na bázi bio-layer interferometrie, související potřebný software, počítač vč. LCD monitoru.
Poptáváme přístupový turniket
Dobrý deň, Mali by sme záujem o prístupový turniket s prechodom pre bicykle. Vedeli by ste mi prosím Vás poslať cenovú ponuku, ak to máte v ponuke? Ďakujem veľmi pekne.
Poptávám bazén a zastřešení
Poptávám kalkulaci ceny setu bazén plus zastřešení o velikosti 3.5 x 4.5 x 1.2.
Dodávka a instalace kompletního vybavení nové ZŠ Za cihelnou v Roztokách u Prahy
Předmětem plnění zakázky je jednorázová dodávka, a v nutných případech i instalace kompletního vybavení nově budované základní školy „Za cihelnou“ v Roztokách u Prahy. Její objekt je koncipován jako třípodlažní (1 PP a 2 NP), rámcově zahrnující 3 třídy pro školní družinu; učebnu ICT, učebnu přírodopisu, dvě jazykové učebny a 8 kmenových tříd s ...
Pořízení přístrojového vybavení I
Předmět plnění této veřejné zakázky je součástí projektu spolufinancovaného ze strukturálních fondů REACT-EU prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu (IROP), výzvy č. 98 „Rozvoj, modernizace a posílení odolnosti páteřní sítě poskytovatelů zdravotní péče s ohledem na potenciální hrozby“. Předmětem veřejné zakázky je dodávka a ...
Hvožďany - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky (CAS 20/4000/240 - S 2 R) pro potřeby JPO III/1 - Hvožďany.
Poptávám námořní kontejnery
Poptávám námořní kontejnery 40,20...2-10 ks měsíčně...později více ks. Doprava na D1.....Všechromy Dlouhodobá spolupráce !!!!
Dodávky reagencií a spotřebního materiálu pro rutinní biochemická a imunochemická stanovení
Dodávky reagencií a spotřebního materiálu pro rutinní biochemická a imunochemická stanovení s výpůjčkou analytického systému
Dodávka systému pro cytogenetické analýzy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového systému pro cytogenetické analýzy s příslušenstvím. Systém bude určený pro provádění cytogenetických měření zahrnujících skenování, zaostřování, vyhledávání a analyzování vzorků. Předmětem veřejné zakázky je dále doprava do místa plnění, uvedení systému do provozu, předání veškeré dokumentace, zaškolení ...
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky pro městys Plaňany
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Pořízení závlah firmou Zelenina Polabí a.s.
Předmětem zakázky je dodávka závlahového systému.
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky pro město Březnice
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Pořízení nízkoemisních vozidel CNG pro zajištění dopravní obslužnosti obcí Kokořínska
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nových nízkoemisních nízkopodlažních autobusů s pohonem CNG splňujících normu EURO 6 dle specifikovaných parametrů uvedených v příloze č. 1 smlouvy. Předmětem veřejné zakázky je rovněž dodávka zboží na místo určené zadavatelem a zaškolení obsluhy.
Cisternová automobilová stříkačka pro JSDH Středokluky
Předmětem této zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“, v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) s maximální výškou 3100 mm v nezatíženém stavu, která ...
Poptávám cenovou nabídku na vodoměrnou šachtu
Poptávám cenovou nabídku na vodoměrnou šachtu. Děkuji L.Schánilec Onšov
Zobrazovací reader s inkubací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zobrazovacího readeru s inkubací.
Realizace varovných protipovodňových opatření pro město Kutná Hora
Záměrem zadavatele je vybudovat varovný a informační systém tak, aby bylo možné předpovídat předmětné ukazatele nebezpečí plynoucí z výšení vodní hladiny na lokálním toku a varovat ohrožené obyvatelstvo v době vzniku mimořádné události, a tak snížit materiální škody a chránit zdraví a životy obyvatel. Systém bude ozvučovat celé předmětné území ...
Poptáváme odstranění rzi z cisterny
Poptáváme odstranění rzi ze staré cisterny. Děkuji Koblihová
Obnova závlahového systému
Předmětem zakázky jsou stavební práce na projekt Obnovy závlahového systému (Skorkov, Otradovice)
Dodávka laboratorních autoklávů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou nových laboratorních autoklávů.
Rámcová smlouva na rekonstrukci skladovacích nádrží 2022-2026
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce 4 velkokapacitních nádrží na ropu o objemu 125.000 m3. Detailní popis činností a plnění rámcové smlouvy je uvedeno v návrhu smlouvy, který tvoří přílohu č. 2 zadávací dokumentace.
Poptávám měření hluku
Poptávám měření hluku tepelného čerpadla v obci Lhota u Kladna
Pořízení učebních pomůcek pro výuku žáků oboru Agropodnikání VOŠ a SZeŠ Benešov v roce 2021
Předmět veřejné zakázky je dodávka traktoru a přívěsu pro výuku autoškoly.