Vybavení učeben IT technikou a výukovým software pro projekt I KAP II Pardubického kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky a dalšího vybavení a výukového software dle specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
ZZS Pardubického kraje - sanitní vozidla typ B a C 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks nových sanitních vozidel typu B včetně požadované zástavby, transportních prostředků (transportních nosítek s podvozkem vč. matrace, integrovaného zádržného systému pro děti, odnímatelným podhlavníkem, evakuačního křesla-schodolezu, scoop rámu), přístrojové techniky a 4 ks nových sanitních vozidel typu C, ...
Dodávka desíti trolejbusů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka desíti trolejbusů s příslušenstvím a souvisejícími službami, z toho: • šesti trolejbusů s možností pomocného napájení z akumulátoru energie (dále jen „standardní trolejbus“) a • čtyř trolejbusů s možností plnohodnotného alternativního napájení z akumulátoru energie (dále jen „parciální trolejbus“).
Zajištění pozáručního servisu přístrojů zdravotnické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu přístrojů zdravotnické techniky k zajištění bezpečného a plynulého provozu těchto zdravotnických prostředků z hlediska funkčnosti, bezpečnosti, dle doporučení výrobce a v rozsahu a způsobem uvedeným v závazném návrhu smlouvy o poskytování pozáručního servisu.
Služební vozy na finanční leasing (úvěr)
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 8 služebních vozidel na splátky po dobu 48 měsíců.
Modul umělé inteligence pro analýzu mamografických obrazových vyšetření
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v dodávce plnění pro potřeby výzkumu a pro následný vývoj v rámci výzkumně-vývojového projektu, který si klade za cíl vytvoření modulu, jenž pomocí umělé inteligence analyzuje obrazová vyšetření z oboru mamografie a vyhledává oblasti s výskytem mikrokalcifikací.
Lehátka pro transport a hygienu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks transportního lehátka a 1 ks sprchovacího lehátka.
Ultrazvukový přístroj pro urologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ultrazvukového přístroje pro urologické oddělení Pardubické nemocnice.
Vyšetřovací stoly opakované znovuvyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyšetřovacích stolů. Technické požadavky jsou uvedeny v rámci samostatné přílohy zadávací dokumentace. Účastník je povinen danou přílohu doplnit. Jedná se o dodávku nového, nerepasovaného, nepoužitého plně funkčního a kompletního zdravotnického prostředku včetně příslušenství či technologií v nejvyšší ...
Centrální monitorovací stanice
Dodávka dvou centrálních monitorovacích stanic pro Pardubickou nemocnici.
Dětský fibrolaryngoskop
Dodávka dětského fibrolaryngoskopu pro Pardubickou nemocnici.
Nefroskop
Dodávka operační teleskopu 22 Fr. s přímým pracovním kanálem pro použití jako perkutánní nefroskop a jako operační cystoskop pro řešení cystolitiazy.
S&M Develop - fotovoltaická elektrárna Jevíčko II
Předmětem této veřejné zakázky je zhotovení fotovoltaické elektrárny o celkovém výkonu 340-345 kWp (tj. dodávka, montáž a instalace fotovoltaických panelů) vč. systému pro akumulaci elektrické energie s kapacitou úložiště 210-220 kWh, a to včetně funkčního zapojení do energetické soustavy zadavatele v místě realizace, včetně všech souvisejících ...
Svozové vozidlo 2022
Jedná se o dodávku nového svozového vozidla na svoz komunálního odpadu s lineárním stlačováním o celkové hmotnosti 26.000 kg s univerzálním vyklápěčem a s úpravou pro svoz bioodpadu. Svozové vozidlo je určeno pro každodenní využití v podmínkách společnosti SmP - Odpady a.s. Vozidlo se mimo jiné bude pohybovat po nezpevněných komunikacích, ...
Dodávka přístrojů pro fyzikální medicínu a rehabilitaci znovuvyhlášení částí 2 a 6
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro fyzikální medicínu a rehabilitaci. Veřejná zakázka je rozdělena do 2 částí. Část 2: Elektroultrazvukový přístroj typ I. Část 6: Diatermie Účastník může podat svou nabídku do kterékoliv části veřejné zakázky i do všech částí veřejné zakázky. Podrobnější specifikace předmětu veřejné zakázky je ...
Flexibilní videoendoskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka flexibilního videobronchoskopu pro Pardubickou nemocnici, sestavy 2 ks flexibilních videoduodenoskopů a endoskopické věže pro Chrudimskou nemocnici.
Sterilizátor pro Orlickoústeckou nemocnici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sterilizátoru pro COS Orlickoústecké nemocnice v souladu s technickými podmínkami a ostatními požadavky zadavatele.
Stavební úpravy jídelny a kuchyně budovy školní jídelny v ulici Obránců míru č.p. 1714, Přelouč
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka, montáž a zprovoznění gastrotechnologie do rekonstruované školní jídelny včetně zaškolení obsluhy, a to v rozsahu dle projektové dokumentace, část: SO 02 Stavební úpravy 2. NP - Varna se zázemím - D.1.4.7 Vybavení kuchyně.
Poptávám řemeny na stavební stroj
Sháním řemeny na DH 113.
Regionální centrum pro nakládání s odpady - technologie kompostárny
Regionální centrum pro nakládání s odpady - technologie kompostárny
ZZS Pardubického kraje - vozidla RV 2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks nových vozidel rychlé lékařské pomoci v setkávacím systému včetně požadované zástavby, přístrojové techniky a navigační GPS, a to pro Zdravotnickou záchrannou službu Pardubického kraje (dále také jako „Vozidla RV“).
Infuzní a transfuzní materiál
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávek zdravotnického infuzního a transfuzního materiálu do míst plnění, po dobu 1 roku, na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť zadavatele.
Dodávka kolového traktoru ZS Hradec nad Svitavou
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka nového kolového traktoru 55 kW s rokem výroby 2020 nebo 2021 pro zkušební stanici v Hradci nad Svitavou.
Mycí a sterilizační přístroje a nástroje znovuvyhlášení částí 5 a 7
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mycích a sterilizačních přístrojů a nástrojů.
Dodávka vozidel na svoz odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávky 2 ks svozových vozidel, tj. podvozku pro nástavbu a nástavby včetně vyklápěče nádob a vážícího zařízení, které bude sloužit pro svoz komunálního odpadu, konkrétně se jedná o následující: - 1 ks svozové vozidlo (tj. podvozek pro nástavbu s lineárním stlačováním a nástavba s lineárním stlačováním včetně ...