Modernizace multifunkčního hřiště pro hokejkové sporty - Chlazení ledové plochy
Předmětem veřejné zakázky je modernizace multifunkčního hřiště pro hokejkové sporty, konkrétně modernizace chladícího zařízení. Modernizace chladící technologie spočívá v dodávce a montáží nové technologie chlazení a v rekonstrukci silnoproudé elektroinstalace a zařízení měření a regulace potřebné pro technologii chlazení.
Domov pro seniory Dubina - Pardubice, Blahoutova č.p. 646-649 - dodávky vybavení - obytné buňky
Předmětem plnění je dodávka vybavení obytných buněk vč. asistenčních technologií Domova pro seniory Dubina, ul. Blahoutova č.p. 646 - 649 v Pardubicích určených pro osoby (klienty) s omezenou schopností pohybu a orientace. Dodávka předmětu plnění bude realizována v návaznosti na prováděné stavební úpravy stávajících obytných buněk situovaných v ...
Dodávka tromboelastometru, opětovné znovuvyhlášení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tromboelastometru pro centrální urgentní příjem Orlickoústecké nemocnice. Součástí předmětu plnění jsou dodávky spotřebního materiálu po dobu 8 let.
Vybavení odborných učeben v rámci I-KAP II - IT technika - dodávka notebooků vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových notebooků vč. příslušenství. Předmět plnění je podrobněji vymezen v příloze č. 4 - Technické specifikaci a v příloze č. 6 - Návrhu kupní smlouvy. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění • předání kompletního manuálu v českém jazyce • zaškolení obslužného personálu, instalace a ...
Vybavení odborných učeben v rámci I-KAP II - IT technika - dodávka tiskáren
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových tiskáren. Předmět plnění je podrobněji vymezen v příloze č. 4 - Technické specifikaci a v příloze č. 6 - Návrhu kupní smlouvy. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění • předání kompletního manuálu v českém jazyce • instalace a proškolení personálu - týká se pouze položky č. 1 dle ...
Odsávačky, nebulizátory a ohřívače infuzí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka odsávaček, nebulizátorů a ohřívačů infuzí pro pracoviště zadavatele, kterým je Svitavská nemocnice. Podrobnější specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Komplet systémových operačních stolů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletu systémových operačních stolů včetně příslušenství pro Pardubickou nemocnici.
Anesteziologické přístroje
Dodávka anesteziologických přístrojů pro pracoviště zadavatele. Bližší informace jsou uvedené v zadávací dokumentaci.
Artroskopické sestavy a laparoskopická věž
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka artroskopické sestavy do Pardubické nemocnice, artroskopické sestavy do Litomyšlské nemocnice a dodávka laparoskopické věže do Pardubické nemocnice.
Monitorovací systémy
Předmětem plnění je dodávka monitorovacích systémů na jednotlivá pracoviště zadavatele. Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Angiografické přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou angiografických přístrojů pro Pardubickou nemocnici. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje u obou přístrojů pozáruční FULL servis po dobu 8 let po skončení záruční doby.
VZT s rekuperací do školní budovy v obci Červená Voda
Pořízení a instalace systému větrání s rekuperací do školní budovy vč. řešení elektro a měření a regulace pro VZT a otopnou soustavu. 7 ks VZT jednotek o celkovém výkonu min. 23 000 m3/h: - VZT1.1.1 - průtok vzduchu min. 4900 m3/h, účinnost min. 79 % - VZT 1.1.2 - průtok vzduchu min. 4900 m3/h, účinnost min. 79 % - VZT 1.2. - průtok vzduchu ...
ZŠ Závodu míru - rekonstrukce kuchyně a gastro
Jedná se o provedení rekonstrukce stávající školní kuchyně vč. výměny odlučovače tuků, jídelny, skladů a zázemí pro personál a dále instalace nového gastro vybavení v přízemním (podsklepeném) křídle budovy ZŠ Závodu míru č.p. 1951 nábřeží Závodu míru v Pardubicích. Veřejná zakázka v rámci jednoho zadávacího řízení je rozdělena na dvě části: ČÁST ...
Rozšíření energetického dispečinku
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření energetického dispečinku spočívající v dodávce a instalaci monitorovacích zařízení pro sledování spotřeb energií a médií (elektřina, zemní plyn, voda, teplo ze systému centralizovaného zásobování teplem) v objektech ve vlastnictví zadavatele - Statutárního města Pardubice a zajištění nepřetržitého ...
Lékařské mikroskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 kusů lékařských mikroskopů pro Soudní lékařství Pardubické nemocnice.
Ultrazvukový přístroj pro Litomyšlskou nemocnici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje pro ARO Litomyšlské nemocnice.
Optické biometry
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks optického biometru pro oční oddělení Pardubické a Litomyšlské nemocnice v souladu s medicínským účelem a s technickými podmínkami a ostatními požadavky uvedenými v zadávací dokumentaci.
Sterilizátor kazetový
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kazetového sterilizátoru pro centrální operační sály Pardubické nemocnice v souladu s medicínským účelem a s technickými podmínkami a ostatními požadavky uvedenými v zadávací dokumentaci a dle technické specifikace uvedené v příloze č. 2 této zadávací dokumentace.
Dodávka nového automobilového podvozku 4x4 v počtu 3 ks a nového automobilového podvozku 6x6
Dodávka nového automobilového podvozku 4x4 v počtu 3 ks a nového automobilového podvozku 6x6 v počtu 1 ks pro silniční údržbu včetně nástaveb pro letní a zimní údržbu vozovek
Vnitřní vybavení sdružení JIP Svitavské nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení nového vnitřního vybavení interiéru multioborové JIP (interna + chirurgie) Svitavské nemocnice včetně montáže, instalace a seřízení dodaného zboží.
Různé zdravotnické přístroje a vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks bronchoskopů pro plicní oddělení Chrudimské nemocnice, 1 ks bronchoskopu intubačního a 1 ks videolaryngoskopu pro ARO Svitavské nemocnice, 1 ks myčky endoskopů a 1 ks sušicí skříně na plicní oddělení Chrudimské nemocnice a 1 ks videoprocesoru vč. monitoru pro plicní oddělení Pardubické nemocnice.
EKG, EKG holter a přístroj na ohřev pacienta
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks EKG, 1 ks EKG holterovského systému a 1 ks přístroje na ohřev pacienta pro pracoviště zadavatele, kterými jsou Svitavská a Chrudimská nemocnice.
Skiaskopicko skiagrafický RTG přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu skiaskopicko - skiagrafického RTG přístroje včetně jeho instalace a uvedení do provozu. Podrobnější specifikace je uvedena v bodě č. 5 této zadávací dokumentace, tj. Technické podmínky a zároveň v příloze č 3, tj. závazný návrh smlouvy, která tvoří nedílnou součást zadávacích podmínek. ...
Dodávka práškového rentgenového difraktometru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka rentgenového difraktometru včetně instalace za účelem vybavení odborných pracovišť zadavatele.
Gamma sonda
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks Gamma sondy pro Chrudimskou nemocnici.