Vybavení odborných učeben v rámci I-KAP II - IT technika - dodávka tiskáren - nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové tiskárny. Předmět plnění je podrobněji vymezen v příloze č. 4 - Technické specifikaci a v příloze č. 6 - Návrhu kupní smlouvy. Předmětem zakázky je rovněž doprava do místa plnění, předání kompletního manuálu v českém jazyce a instalace a proškolení personálu.
Elektrochirurgické generátory pro Svitavskou nemocnici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks elektrochirurgických generátorů pro Svitavskou nemocnici včetně dodávek spotřebního materiálu po dobu 8 let.
Robotický operační systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka robotického operačního systému pro centrální urgentní příjem Pardubické nemocnice. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje pozáruční FULL servis po dobu 8 let po skončení záruční doby. Podrobná specifikace je uvedená v zadávací dokumentaci.
Dodávky plynových turbín od 45 do 90MWe
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka plynových turbín včetně souvisejících služeb dle požadavků, podmínek, specifikací a ostatních údajů a informací, které jsou podrobně obsaženy v knize A a knize B zadávací dokumentace.
Aspirátor ultrazvukový chirurgický a skalpel harmonický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks aspirátoru ultrazvukového chirurgického a 2 ks skalpelu harmonického do Pardubické nemocnice na centrální urgentní příjem.
Magnetická rezonance
Předmětem veřejné zakázky je dodávka magnetické rezonance pro RDG oddělení Pardubické nemocnice. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje pozáruční FULL servis po dobu 8 let po skončení záruční doby. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka zdravotnických lehátek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lehátek transportních, lehátek rehabilitačních, lehátek vyšetřovacích a stretcherů pro Pardubickou nemocnici. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Ventilátory plicní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plicních ventilátorů pro Chrudimskou, Litomyšlskou, Svitavskou a Pardubickou nemocnici a dodávka kašlacích asistentů pro Pardubickou nemocnici.
Rolba pro úpravu běžeckých tratí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rolby pro úpravu běžeckých tratí v rozsahu technických podmínek, které jsou uvedeny v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Svozová vozidla 2023
Jedná se o dodávku dvou stejných nových svozových vozidel na svoz komunálního odpadu s lineárním stlačováním o celkové hmotnosti 26.000 kg s univerzálním vyklápěčem a s úpravou pro svoz bioodpadu. Svozová vozidla jsou určena pro každodenní využití v podmínkách společnosti SmP - Odpady a.s. Vozidla se mimo jiné budou pohybovat po nezpevněných ...
Centrální polytechnické dílny - dodávka didaktických pomůcek
Předmětem plnění jsou dodávky spojené s realizací části didaktických pomůcek pro objekt Centrálních polytechnických dílen v areálu Winternitzových mlýnů situovaných mezi ulicemi Na Ležánkách a Mezi Mosty v Pardubicích. Didaktické pomůcky jsou určeny k vybavení dílen se zaměřením: na textil, grafiku, kov, dřevo a odborných učeben se zaměřením na ...
Centrální polytechnické dílny - dodávka speciálního nábytku
Předmětem plnění jsou dodávky spojené s realizací speciálního nábytku pro objekt Centrálních polytechnických dílen v areálu Winternitzových mlýnů situovaných mezi ulicemi Na Ležánkách a Mezi Mosty v Pardubicích. Speciální nábytek je určen k vybavení dílen se zaměřením na: textil, grafiku, kov, dřevo a dále odborných učeben se zaměřením na PC, ...
Videolaryngoskopy a fibrobronchoskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka videolaryngoskopů včetně stojanů a fibrobronchoskopů pro Pardubickou nemocnici.
RDS 2.0-Internet modul
Cílem řešení je poskytnout moderní, kvalitní a bezpečnou infrastrukturu pro routing regionální datové sítě, která umožní efektivní a rychlou komunikaci regionální datové sítě, potažmo celé regionální datové sítě s dalšími poskytovateli služeb nebo vysokorychlostního internetu dle architektonického návrhu RDS 2.0. Předmětem veřejné zakázky je ...
RDS 2.0-Propojovací modul
Cílem řešení je poskytnout moderní, kvalitní a bezpečnou infrastrukturu propojovacího modulu regionální datové sítě, která umožní efektivní a rychlou komunikaci mezi jednotlivými zapojenými moduly regionální datové sítě Pardubického kraje v architektonickém návrhu RDS 2.0. Předmětem veřejné zakázky je dodávka HW, dodávka SW včetně licencí a ...
Dodávka výpočetní techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky včetně příslušenství po dobu 1 roku ode dne nabytí účinnosti smlouvy. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Systém pro zajištění kontrolovaných klimatických podmínek
Předmětem této veřejné zakázky je návrh a realizace systému pro zajištění kontrolovaných klimatických podmínek. Předpokládaným časovým nárokem bude minimálně 8 h pro nejvyšší nároky na kvalitu (21 °C a 50% vlhkosti pro laboratoř, 15 °C až 40 °C a 35% vlhkosti v komoře zařízení, s naprostou čistotou a bezprašností) a nonstop provoz pro standartní ...
Dodávka cisternové automobilové stříkačky pro JSDH obce Trpín
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jednoho nového požárního vozidla - nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“).
CUP NPK Předávací stanice chladu a chladící věž
Předmětem plnění této veřejné zakázky je funkční dílo spočívající v realizaci veškerých dodávek věcí, prací, služeb spojených s kompletní dodávkou absorpční chladicí jednotky zdroje chladu o požadovaném chladicím výkonu 1 500 kW, oběhových čerpadel vody, přístrojů, armatur, potrubních rozvodů chlazené a chladicí vody, technologie společné chladicí ...
CT přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou CT přístrojů pro Pardubickou nemocnici. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje u obou CT přístrojů pozáruční FULL servis po dobu 8 let po skončení záruční doby. Podrobná specifikace je uvedená v zadávací dokumentaci.
RDS 2.0 - Komunikační systém Isko
Cílem řešení je poskytnout moderní, stabilní a bezpečnou komunikační platformu, která umožní efektivní a intuitivní komunikaci v rámci organizace Pardubického kraje, ale zároveň umožní propojení s externími organizacemi a uživateli (Asociace krajů ČR, MVČR, Krajské hygienické stanice, složky IZS, aj.).Řešení musí zajistit sdílecí, plánovací a ...
ZŠ Závodu míru - rekonstrukce kuchyně a souvisejících prostor, výměna odlučovače tuků
Rekonstrukce stávající školní kuchyně, jídelny, skladů a zázemí pro personál a dále výměna odlučovače tuků v přízemním křídle budovy ZŠ Závodu míru č.p. 1951 nábřeží Závodu míru v Pardubicích. Bourací práce a následné stavební úpravy - vybourání všech příček a podlah v půdorysu stávající kuchyně a jídelny, demontáž stáv. gastro zařízení vč. ...
Echokardiografický přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka echokardiografického přístroje pro kardiologické oddělení Pardubické nemocnice.
SPECT/CT přístroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka SPECT/CT přístroje pro Chrudimskou nemocnici. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje pozáruční FULL servis po dobu 8 let po skončení záruční doby. Podrobná specifikace je uvedená v zadávací dokumentaci.
Dodávka přístrojů pro fyzikální medicínu a rehabilitaci -  elektroultrazvukový přístroj typ I
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks elektroultrazvukového přístroje typ I. pro pracoviště zadavatele. Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.