Vybavení stravovacího provozu
Předmětem plněné veřejné zakázky je dodávka a instalace vybavení stravovacích provozů zadavatele. Podrobnější specifikace je uvedená v zadávací dokumentaci.
Oční ultrazvukový přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka očního ultrazvukového přístroje pro Litomyšlskou nemocnici.
Rekonstrukce osobní motorové lodi ARNOŠT z Pardubic
Předmětem plnění veřejné zakázky Rekonstrukce osobní motorové lodi „ARNOŠT z Pardubic“ je provedení kompletní rekonstrukce osobní motorové lodi Arnošt z Pardubic v souladu se specifikací požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci a jejích přílohách a její znovuuvedení do provozu podle současně platné legislativy.
Přístroje pro PAO a soudní lékařství
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení patologicko-anatomického oddělení a oddělení soudního lékařství Pardubické nemocnice v souladu s medicínským účelem a s technickými podmínkami a ostatními požadavky uvedenými v zadávací dokumentaci.
Skříň chladící OKBD a mrazící box HTO
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka chladící skříně na OKBD Litomyšlské nemocnice a mrazícího boxu na HTO Orlickoústecké nemocnice v souladu s medicínským účelem a s technickými podmínkami a ostatními požadavky uvedenými v zadávací dokumentaci.
SW a HW pro provoz IS - část II
Dodávka výpočetní techniky a softwaru specifikované v zadávací dokumentaci
Dezinfektor jícnových sond
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dezinfektoru jícnových sond pro kardiologické oddělení Pardubické nemocnice.
Elektrochirurgické generátory pro Pardubickou nemocnici
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks elektrochirurgických generátorů pro Pardubickou nemocnici včetně dodávek spotřebního materiálu po dobu 8 let.
Úpravna vody a dávkovací systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka úpravny vody 350 l/hod pro provoz centrální sterilizace a dodávka centrálního dávkovacího systému tekutých dezinfekčních prostředků do místa plnění, kterým je Pardubická nemocnice.
Mrazící skříně a chladničky na léky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka mrazících skříní a chladniček na léky do Pardubické nemocnice.
RDS 2.0-Management modul
Jako samostatný modul v high-level architektuře RDS 2.0 je použit Management Modul (dále jen RDS-MM). Bude se jednat o samostatnou, oddělenou síť pro celkovou správu RDS 2.0. Tento modul bude přes Propojovací modul (RDS-PM) logicky propojen do všech ostatních modulů Interní zóny. Úkolem RDS-MM je zajištění Servisních služeb. Předmětem veřejné ...
RDS 2.0-Bezpečnostní modul
Dodávka a implementace jednotlivých požadovaných bezpečnostních opatření, popsaných souhrnně jako samostatný modul v architektuře RDS 2.0, které budou sloužit k zajištění bezpečnosti infrastruktury a služeb Regionální datové sítě. Předmětem veřejné zakázky je: 1. dodávka HW; 2. dodávka SW včetně licencí; 3. implementace do stávajícího ...
Radiodiagnostické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka diagnostických RTG C ramen a pojízdných RTG diagnostických přístrojů pro Pardubickou a Litomyšlskou nemocnici.
Analyzátory POCT a tromboelastograf automatický
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks analyzátoru POCT pro Chrudimskou nemocnici, 3 ks analyzátoru POCT pro Pardubickou nemocnici, 1 ks tromboelastografu automatického pro Pardubickou nemocnici.
Ultrazvuková diagnostická technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka diagnostických ultrazvukových přístrojů pro Svitavskou, Pardubickou a Litomyšlskou nemocnici.
Komplet systémových operačních stolů pro Svitavskou nemocnici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních stolů pro Svitavskou nemocnici. Podrobná specifikace je uvedená v zadávací dokumentaci.
Dodávka EKG včetně vozíku
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 9 ks EKG včetně vozíku pro Pardubickou nemocnici.
Dodávky plynových turbín od 25 do 44MWe
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka plynových turbín včetně souvisejících služeb dle požadavků, podmínek, specifikací a ostatních údajů a informací, které jsou podrobně obsaženy v knize A a knize B zadávací dokumentace.
Laboratorní odstředivky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorní odstředivky chlazené pro OKBD Chrudimské nemocnice a laboratorní odstředivky stolní pro HTO Litomyšlské nemocnice.
Operační svítidla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka operačních svítidel pro pracoviště zadavatele Svitavskou nemocnici.
Bodyplethysmograf
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks Bodyplethysmografu pro Svitavskou nemocnici.
Dodávka vnitřního vybavení pro krajskou galerii
Předmětem veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž nábytku, vybavení, úložných systémů a manipulační techniky do objektu budoucí Gočárovy galerie.
3D učebna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace hardware vč. licencí do dvou škol Pardubického kraje. Podrobná specifikace hardware vč. uvedení minimálních požadovaných parametrů a vlastností je uvedena v příloze 1 zadávací dokumentace. Konkrétně zadavatel požaduje dodat a instalovat následující hardware - dotykový displej (1 ks), OP (PC ...
Vozíky a stolky pro Pardubickou nemocnici
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vozíků a stolků pro Pardubickou nemocnici. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Ohřev pacienta, ohřev infuzí, kontrastních látek a krve
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro ohřev pacienta, ohřev infuzí, kontrastních látek a krve pro Pardubickou nemocnici. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.