Spotřební materiál a pozáruční servis pro elektroforetický analyzátor Hydrasys 2 Scan Focusing
Předmětem veřejné zakázky uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu pro elektroforetický analyzátor Hydrasys 2 Scan Focusing.
Servis a údržba rentgenových zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu zdravotnických prostředků - rentgenových přístrojů k zajištění bezpečného a plynulého provozu těchto zdravotnických prostředků z hlediska funkčnosti, bezpečnosti, dle doporučení výrobce, v rozsahu a způsobem uvedeným v zadávacích podmínkách.
Dodávka a servis až 25 ks velkokapacitních tramvají
Předmětem plnění Veřejné zakázky je dodávka a servis 16 ks velkokapacitních tramvají stejného typu. Zadavatel si současně v souladu s čl. 3.4 zadávací dokumentace vyhrazuje změnu závazku ze smlouvy spočívající v navýšení celkového počtu dodaných tramvají, a to v počtu maximálně dalších 9 ks velkokapacitních tramvají téhož typu. Více informací viz ...
ABEX Substráty a.s. pořízení technologie pro snížení prašnosti - nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení zařízení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného ...
Vybavení interiérů EkF
Předmětem veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení pro novou budovu Ekonomické fakulty, včetně všech souvisejících plnění v souladu s projektovou dokumentací a v rozsahu podmínek stanovených smlouvou o dílo, jež jsou přílohami zadávací dokumentace. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na dvě etapy plnění. I. etapa je dodávka a montáž ...
Nákup elektrobusů pro MHD Frýdek-Místek 2023
Dodávka 12 ks městských nízkopodlažních (LF) elektrobusů délkové kategorie 11,5-13 m, 3 dveře, s dodáním do 12 měsíců od data podpisu kupní smlouvy.
Operační stoly a příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku v sídle zadavatele.
Monitory životních funkcí včetně pozáručního servisu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro monitorování životních funkcí včetně pozáručního servisu, doprava do místa určení, montáž, instalace a zprovoznění zdravotnického přístroje, odborná instruktáž, provádění bezplatného záručního servisu po dobu 4 let, provádění bezplatných preventivních prohlídek (BTK) a ...
Dodávka přístrojové techniky
Dodávka, instalace a pozáruční servis nových, nepoužitých přístrojů pro operativu dle specifikace uvedené v příloze č.1 zadávací dokumentace.
Zákrokový stůl mobilní
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - mobilního zákrokového stolu v sídle zadavatele.
Digitální systém pro cholangioskopii s generátorem pro EHL včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků, záruční servis včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a dodávka spotřebního materiálu.
Poptávám lékařské služby
Poptávám informaci kolik stojí odstranění znamének.Děkuji
Poptávám vyčištění betonového septiku
Dobrý den, poptgávám vyčištění betonového septiku 12m3, tak aby se z něj stala nádrž na dešťovou vodu, kterou bych využíval na wc. Děkuji za info.
Rozšíření pískové filtrace na Vodárně 1
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem týkající se stavby, dodávky a instalace pískové filtrace v areálu zadavatele.
Dodávka instrumentária pro LF OU II./2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného instrumentálního vybavení včetně technické specifikace a ...
NGS vysokokapacitní sekvenátor s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 systému NGS vysokokapacitního sekvenátoru s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb vč. ND tzv. „full servis“ po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu na 4 roky.
Krnov - komplexní systém nakládání s odpady vč. předcházení vzniku odpadu, nákup nádob na odpady
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku nádob na odpad, a to dle zadávacích podmínek a všech příloh, které jsou nedílnou součástí Zadávací dokumentace, zejména přílohy č. 2 (Specifikace nádob na odpady a cenová kalkulace).
Modernizace Nemocnice Třinec - III. etapa
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické techniky - mobilního RTG přístroje s přímou digitalizací, C ramene s přímou digitalizací, RTG počítačového tomografu (CT) včetně poskytování 8letého pozáručního servisu, digitálního panoramatického OPG a rehabilitačních přístrojů (dále jen „předmět veřejné zakázky“).
Poptávám výměnu baterie tabletu Lenovo
Prosím o cenovou a časovou nabídku na výměnu baterie tabletu LenovoTB-X704L.Děkuji.
Poptávám gufero a ložisko
Poptávám tyto produkty. Gufero 25x40x10-1 ks, 35x62x12 - 1 ks, kuželíková ložiska 32206 A-2 ks, (rozměr 30x62x22) 32209 A -1 ks, (rozměr 45x85x23) 30208 A -1 ks (rozměr 40x80x18) klínový řemen 10x530 -2 ks.
Nákup recyklační techniky HO
Předmětem zadávacího řízení je výběr dodavatele pro dodávku odrazového drtiče a 2 ks lopat na míchání betonu v rozsahu přílohy A Technické specifikace
Dodávka luten hrázových
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 180 ks hrázových luten D800 pro použití ke zřizování průlezů zabudovaných do výbuchu vzdorných hrázových objektů v hlubinných dolech, a to dle specifikace a nákresů uvedených v přílohách č. 3 a č. 4 ZP.
Rehabilitační zařízení - Crosstrainer trenažer II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2ks crosstrainer trenažérů, vč. jejich příslušenství a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů k dodaným ZT po dobu 5 let. Více viz. ZD.
Defibrilátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových 6 ks defibrilátorů, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Domov IRIS - rekonstrukce stravovacího provozu, vybavení
Poskytnutí dodávek, prací a služeb nezbytných k vybavení stravovacího provozu (kuchyně) ve stávajícím objektu Domova Iris na ul. Rybářská 1223/13, Mariánské Hory, Ostrava v rámci stavby "Domov Iris - rekonstrukce stravovacího provozu" v k.ú.Mariánské Hory, obec Ostrava.