Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 13
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks Fototerapeutické lampy, určené pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 11A
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks Nebulizátorů (s ohřevem), určených pro dětské oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 24
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Mobilního RTG přístroje typu C rameno, určeného pro urologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 51
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Operačního mikroskopu, určeného pro ORL oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Dodávka nábytku a ICT, 4. ZŠ Cheb
Část 1. - Školní nábytek do učeben včetně odborných učeben V rámci modernizace učebny AJ, NJ a PC bude realizována dodávka nábytku. Učebna AJ bude mít kapacitu 24 žáků. Učebna NJ bude mít kapacitu také 24 žáků. Učebna PC bude mít kapacitu 25 žáků. Část 2. - Informační a komunikační technologie Předmětem plnění je dodávka informačních a ...
Dodávka transportních defibrilátorů a plicních ventilátorů pro ZZS KVK
Dodávka transportních defibrilátorů a plicních ventilátorů dle specifikace v příloze výzvy k podání nabídek.
Dodávka pomůcek pro 3. ZŠ Cheb
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výukových pomůcek (měřících sad). Specifikace a množství pořizovaných pomůcek je uvedena v příloze Kupní smlouvy, kterou je účastník povinen vyplnit. Dodávané zboží bude nové, nerepasované. Předmět plnění musí být proveden v souladu s platnými právními předpisy, jakož i v souladu se všemi požadavky ...
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 09a
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks Plicních ventilátorů (bedside), určených pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 09b
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks Plicních ventilátorů transportních, určených pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 11b
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 5 ks Nebulizátorů (UZV inhalátorů), určených pro dětské oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 40
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks Chladících boxů, určených pro transfúzní oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 07
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – ORL jednotky, určené pro oddělení ORL Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Zajištění konektivity a pořízení vybavení odborných učeben pro základní školy Karlovy Vary
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka vybavení odborných učeben základních škol ICT a audiovizuální technikou. Podrobně viz ZD.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 30
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Sestavy AKU vrtaček určených pro centrální operační sály Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 12
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Monitorovací systém (neonatologie), určeného pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 10
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Zařízení pro endoskopickou litotripsii, určeného pro urologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 10
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Bilirubinometru, určeného pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 11A
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks Nebulizátorů (s ohřevem), určených pro dětské oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 13
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks Fototerapeutické lampy, určené pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 05
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – ECHO určeného pro kardiologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 04
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Magnetické stimulace (EMG), určeného pro neurologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 06
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Mechanického podpůrného systému pro srdeční selhání určeného pro kardiologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 09
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Sestavy operačních stolů určeného pro centrální operační sály Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 11
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Prostorové navigace, určeného pro urologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 20
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Dynamického vertikalizátoru, určeného pro oddělení rehabilitace Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.