ReactEU-100 Laboratorní myčky
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Laboratorní myčky“ zahrnuje dodávku 2 ks laboratorních myček pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
Karlovy Vary, ZŠ Truhlářská a ZŠ Konečná - odborné učebny - projekty z MAP
Předmětem veřejné zakázky s názvem „Karlovy Vary, ZŠ Truhlářská a ZŠ Konečná - odborné učebny - projekty z MAP“ (dále též „VZ“) je zřízení odborných učeben v ZŠ Truhlářská a ZŠ Konečná. V rámci tohoto zadávacího řízení je zadávána část 4 VZ - Dodávka školících pomůcek pro akci „ZŠ Konečná - učebna chemie, laboratoř a kabinet“, a to v rozsahu ...
Nákup probírkového harvestoru do 125kW
Předmětem veřejné zakázky je dodávka probírkového harvestoru, který společně s již zadavatelem vlastněnou vyvážecí soupravou bude tvořit kompletní harvestorový uzel. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále doprava na místo plnění, uvedení do provozu a předvedení funkčnosti. Dále zaškolení obsluhy zadavatele v dostatečném rozsahu pro ...
ReactEU-98-KV - Hemodynamický monitor
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Hemodynamický monitor“ zahrnuje dodávku 2 ks hemodynamických monitorů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-100 - Čtečka pro drogový screening
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Čtečka pro drogový screening“ zahrnuje dodávku čtečky pro drogový screening pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-100 - Mikroskopy
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Mikroskopy“ zahrnuje dodávku laboratorních mikroskopů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech. Veřejná zakázka je rozdělena na tři části: Část 1 - Laboratorní mikroskop (OTS) Část 2 - Laboratorní mikroskop (OKM) Část 3 - Fluorescenční mikroskop (OKM)
ReactEU-100_POCT - centrální měření glukózy
Předmětem plnění veřejné zakázky „ReactEU-100_POCT - centrální měření glukózy“ je dodávka 1 ks centrálního měření glukózy pro KKN, nemocnici v Karlových Varech. Předmět zakázky zahrnuje rovněž dodávky vybraného spotřebního materiálu v rámci Rámcové smlouvy po dobu 5 let.
ReactEU-100 - Laminární box
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Laminární box“ zahrnuje dodávku laminárního boxu pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - Ultrazvuková terapie ran
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Ultrazvuková terapie ran“ zahrnuje dodávku přístroje pro UZV čištění ran pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - Hybridní gamakamera SPECT/CT
Předmět veřejné zakázky „Hybridní gamakamera SPECT/CT“ zahrnuje dodávku hybridní gamakamery SPECT/CT přístroje pro KKN v nemocnici v Karlových Varech. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu 24 měsíců a pozáruční kompletní servis po dobu 60 měsíců.
ÚP ČR - KrP Karlovy Vary - pořízení bezpečnostních přepážek na pracoviště ÚP
Předmětem plnění této veřejné zakázky (dále též jen „VZ“) je zhotovení 44 kusů bezpečnostních přepážek (dále též jen BP), jejich doprava, montáž a uvedení do provozu na jednotlivých místech plnění: a) Kontaktní pracoviště Karlovy Vary, Závodní 385/98, Karlovy Vary b) Kontaktní pracoviště Karlovy Vary, DiP Nejdek, ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XXVI
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení" je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.-nemocnice v Chebu-Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu". Předmětem je Část 58 VZ - Lékařský nábytek - lehátka, Část ...
Pořízení nízkoemisních bezbariérových vozidel pro MHD Cheb pro rok 2023
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 11 ks nízkopodlažních a nízkoemisních autobusů na pohon CNG pro zajištění MHD ve městě Chebu, ve skladbě 9 ks v délce cca 12 m a 2 ks tzv. midibusů. Bližší specifikace v ZD.
ReactEU-100 - Analyzátor hematologický stolní
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Analyzátor hematologický stolní“ (dále „VZ“) zahrnuje dodávku 1 ks analyzátoru hematologického stolního pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-100 Analyzátory ABR
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Analyzátory ABR“ zahrnuje dodávku 1 ks analyzátoru krevních plynů a 1 ks POCT analyzátoru pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-100 Laboratorní chladničky
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Laboratorní chladničky“ zahrnuje dodávku laboratorních chladniček pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
Regranulační linka na zpracování plastové drtě II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka regranulační linky na zpracování plastové drtě
Servis angiografické linky Azurion 7 C20
Předmětem veřejné zakázky „Servis angiografické linky Azurion 7 C20“ je provádění údržby a full servisu stávajícího přístroje - angiografická linka Azurion 7 C20 po dobu 5 let, který vlastní a provozuje Karlovarská krajská nemocnice a.s.
ReactEU-98-KV - Infuzní technika
Předmětem plnění veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Infuzní technika“ je dodávka infuzních pump, lineárních dávkovačů a monitorovacích centrál pro KKN, nemocnici v Karlových Varech. Předmět zakázky zahrnuje rovněž dodávky vybraného spotřebního materiálu po dobu 5 let a 5 letý pozáruční kompletní servis.
ReactEU-98-KV - Operační stoly
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Operační stoly“ zahrnuje dodávku operačních stolů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - Monitorovací systém
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Monitorovací systém“ zahrnuje dodávku monitorovacích systémů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech. Veřejná zakázka je rozdělena na čtyři části: Část 1 - Monitorovací systém + centrála (dětské odd.) Část 2 - Monitorovací systém + centrála (odd. gynekologie) Část 3 - Telemetrie + centrála (interní ...
ReactEU-100 - Čtečka pro drogový screening
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Čtečka pro drogový screening“ zahrnuje dodávku čtečky pro drogový screening pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - Robotické rameno
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Robotické rameno“ zahrnuje dodávku robotického ramena pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-100_Rozmrazovač plazmy
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Rozmrazovač plazmy“ zahrnuje dodávku 1 ks rozmrazovače plazmy pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-98-KV - Stretcher
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Stretcher“ (dále „VZ“) zahrnuje dodávku stretcherů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.