Částečné chlazení prádelny – NČV Nejdek
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který provede dodávku a instalaci zařízení do prádelny závodu Nejdecká česárna vlny a.s., na adresu Nádražní 1267 36221 Nejdek v rámci projektu podporovaného z OPPIK 2014 – 2020, Úspory energie III. Výzva, Registrační číslo projektu: CZ.01.3.10/0.0/0.0/17_101/0013586. Podrobnější specifikace zařízení a ...
Domov pro seniory Skalka v Chebu – stavební úpravy – výměna výtahů
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je výměna dvou zastaralých osobních výtahů a jednoho osobo-nákladního výtahu v osmipodlažní části DPS SKALKA v Chebu včetně jejich dodávky a souvisejících prací. Stávající osobní výtahy TOV 250 jsou umístěny ve schodišťových prostorech, v každém po jednom. Osobo-nákladní výtah TONV ...
Dodávka výukových modelů pro simulace odborných zdravotnických zásahů
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka simulátoru pro simulace úrazu / trauma v obtížných podmínkách a výukového modelu člověka chovajícího se jako pacient s reakcemi na léčbu či léčebný postup včetně amputací nohy a ruky v provedení pacientský simulátor dospělý a pacientský simulátor dětský, v rozsahu ...
Obchodní akademie Karlovy Vary - Zabezpečení vstupů do školních objektů
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je provedení a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných k úplnému dokončení a zprovoznění stavby: „Obchodní akademie Karlovy Vary – Zabezpečení vstupů do školních objektů“, v rozsahu specifikovaném projektovou dokumentací.
Nákup rolby na úpravu ledové plochy pro KV Arenu
Dodání - prodej rolby na úpravu ledové plochy pro KV Arenu s.r.o.
Dodávka pacientských simulátorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks resuscitačních simulátorů pro nácvik nepřímé srdeční masáže v provedení 2x pacientský simulátor dospělý, 1x pacientský simulátor dětský
Zajištění konektivity a pořízení vybavení odborných učeben pro základní školy Karlovy Vary
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení odborných učeben pro základní školy Karlovy Vary (dále jen „předmět veřejné zakázky“).
Dodávka 21 nízkopodlažních autobusů 12 m a 4 kloubových autobusů 18 m v letech 2018 až 2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka až 14 kusů nových autobusů (délky 12 m), 4 kusů nových kloubových autobusů (18 metrů délky) a 7 kusů autobusů Low Entry (délky 12 m) vhodných pro provoz MHD v Karlových Varech. Dodávky musí být realizovány v letech 2018 – 2021, a to dle předpokládaného harmonogramu, který je uveden v zadávací dokumentaci.
Poptávám měnič peněz
Poptávám měnič peněz - nejlépe nový, popř. se zárukou. Za nabídky děkuji.
Speciální vozidlo
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Speciálního vozidla (Schengenbus)
Modernizace návazné péče Nemocnice Sokolov - projekt I, etapa II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnických přístrojů a vybavení.
Rekonstrukce koridoru Gymnázium Ostrov – část č. 2 Dodávka uzamykatelných skříněk
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 300 ks dvoudvéřového kovového šatníku větratelného a uzamykatelného s předsazenou lavicí do šatních prostor v nově vystaveném koridoru. Rozměry výše uvedených šatních skříněk jsou následující: 800/600/2100 mm.
Domov pro seniory Skalka v Chebu – stavební úpravy – výměna výtahů
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je výměna dvou zastaralých osobních výtahů a jednoho osobo-nákladního výtahu v osmipodlažní části DPS SKALKA v Chebu včetně jejich dodávky a souvisejících prací. Stávající osobní výtahy TOV 250 jsou umístěny ve schodišťových prostorech, v každém po jednom. Osobo-nákladní výtah TONV ...
Dodávka osobního vozidla pro Rychlou lékařskou pomoc v systému rendez-Vous 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání osobního vozidla Rychlé lékařské pomoci v systému Rendez-Vous v souladu s vyhláškou č. 296/2012 Sb., o požadavcích na vybavení poskytovatele zdravotnické dopravní služby, poskytovatele zdravotnické záchranné služby a poskytovatele přepravy pacientů neodkladné péče dopravními prostředky a o požadavcích na ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - III
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.–nemocnice v Chebu–Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem je Část 19–Nábytek nerezový a ostatní kovový, Část ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - II
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka zdravot.přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.–nemocnice v Chebu–Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem je Část 3-7 VZ: Část 3-TP-4010 digestoř laboratorní stolní, ...
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 35
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Skříně na endoskopy, určeného pro oddělení gastroenterologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 36
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Dětského videokolonoskopu, 1 ks Videoduodenoskopu, 1 ks Videokolonoskopu a 1 ks Videokolonoskopu HD, určených pro oddělení gastroenterologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 52
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Přístroje na měření zón citlivosti ATB, určeného pro oddělení mikrobiologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 37
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 4 ks Automatických dezinfektorů, určených pro oddělení gastroenterologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech (3 ks) a nemocnice v Chebu (1 ks).
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 07
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení - ORL jednotky, určené pro oddělení ORL Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN - návazná péče, projekt II - část 02
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Systému pro snížení radiační zátěže, určeného pro oddělení kardiologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN - návazná péče, projekt I - část 39
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks (sestavy) Centrálního měření teplot určených pro transfuzní oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 40
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks Chladicích boxů, určených pro transfúzní oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 44
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Svářečky obalů průběžné, určené pro oddělení centrální sterilizace v Chebu.