Modernizace 2 ks stávajících silničních meteostanic
Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace 2 ks stávajících silničních meteostanic a jejich rozšíření o kamerový systém.
Komplexní informační systém pro operační sály a centrální sterilizaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komplexního informačního systém pro operační sály a centrální sterilizaci a datového konektoru na současný klinický informační systém FN Brno AMIS*H v rozsahu operačního protokolu přes Enterprise Service Bus FN Brno. Předmětem veřejné zakázky je dále napojení na integrační platformu FN Brno a její stávající ...
Město Letovice  Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky.
Dodávka cisternové automobilové stříkačky pro JSDH obce Blučina
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jednoho nového požárního vozidla - nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Servis, revize a opravy městského kamerového dohledového systému
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb spočívajících v provádění údržby, servisu včetně čištění a revizí elektro všech kamerových bodů (dále jen „MKDS“) a dohledových pracovišť MKDS ve statutárním městě Brně. Jedná se o 332 kamerových bodů včetně napájení a připojení, 39 klientských pracovišť, datové úložiště MKDS, hlavní servery MKDS, ...
Obalový materiál II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky obalového materiálu dle specifikace uvedené v příloze ZD, Specifikace + cenová tabulka. S vybraným dodavatelem bude uzavřena rámcová kupní smlouva na 2 roky.
Přístroj na stanovení velikosti (nano)částic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje na stanovení velikosti částic. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Diferenční kompenzační kalorimetr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka diferenčního kompenzačního kalorimetru (DSC). Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Termogravimetrický analyzátor s hmotnostním detektorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termogravimetricého analyzátoru s hmotnostním detektorem (TGA-MS) s autosamplerem. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
RCX2207 Poskytování servisních služeb pro systémy Agilent Technologies - rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky je zajištění a poskytování servisních služeb a řídící software pro analytické přístroje (systémy) Agilent Technologies. Součástí zakázky jsou zejména kontroly, preventivní údržba a opravy závad včetně zajištění potřebného materiálu (náhradní díly, spotřební materiál) podle aktuálních požadavků objednatele. Zhotovitel na ...
Vybudování 3 ks silničních meteostanic a 5 ks samostatných kamerových bodů
Předmětem veřejné zakázky je realizace 3 ks nových silničních meteostanic včetně kamerového systému a realizace 5 ks samostatných kamerových bodů.
Modernizace pracovišť Nemocnice Znojmo v návaznosti na urgentní příjem - lůžka pro pacienty
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka lůžek a vozíků pro pacienty (dále jen „přístroje“) podle SPECIFIKACE a smlouvy, a sjednání podmínek pro provádění servisních služeb po skončení záruční doby podle přílohy č. 3 smlouvy. Servisními službami se rozumí: 1) Zaškolení obsluh dodaných přístrojů 2) Provádění periodických bezpečnostně ...
Poptávám akustický kryt na tepelné čerpadlo
Poptávám akustický kryt TČ Viesmann Vitocal 100A, AWO-MAcv-101, A08. Přikládám technický list TČ, případně na vyžádání zašlu další (např. foto...). Hezký den. Děkuji Gajdziok Jan.
Endosonografická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka endosonografické sestavy s příslušenstvím pro II. interní kliniku. Součástí dodávky je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
Chladící a mrazící technika
dodávka, instalace a uvedení do provozu 5 ks laboratorních chladniček a 3 ks hlubokomrazících boxů
Nákup 8 ks traktorových nosičů výměnných nástaveb včetně přídavných zařízení k pokosu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks traktorových nosičů výměnných nástaveb včetně přídavných zařízení k pokosu travních porostů pro potřeby SÚS JMK.
Výroba a testování prototypu modulární kabiny a montážní stolice
Předmětem plnění výběrového řízení je dodávka a testování prototypu modulární kabiny a montážní stolice: - zpracování technologického postupu výroby a kompletace dle zaslané konstrukční dokumentace - kompletní výroba prototypu modulární kabiny a montážní stolice - strojní předmontáž - montáž elektrorozvodů dle zaslaných schémat - montáž ...
Pořízení a instalace výrobní linky pro společnost RETEX a.s.
Předmětem plnění je pořízení a instalace nové výrobní linky, která bude zpracovávat druhotné suroviny (nespotřebované vstupní suroviny a materiály pocházející z vlastní výroby zadavatele - odpad z kožedělného, kožešnického a textilního průmyslu), a jejímž finálním výrobkem budou tepelné izolace, které budou využívány v oblasti stavebnictví, ...
Dodávka silničních svodidel včetně příslušenství v roce 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka silničních svodidel (JSNH a VOEST - ALPINE systém 1 kB1 RN2 V) včetně příslušenství a spojovacího materiálu do jednotlivých skladů SÚS JMK včetně dopravy v roce 2022. Silniční svodidla včetně příslušenství a spojovacího materiálu musí odpovídat platnému TP 114 - Svodidla na pozemních komunikacích a ...
Modernizace osobních evakuačních výtahů Ponávka 10 a modernizace nákladního výtahu Koliště 43
Výměna technologie a kabiny dvou osobních evakuačních výtahů v budově Ponávka 10 a nákladního výtahu v budově Koliště 41/43.
Operační stůl s příslušenstvím I
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačního stolu, jeho kompletní instalace a zaškolení obsluhy. Jde o zákrokový polohovatelný operační stůl s pevnou deskou a příslušenstvím pro chirurgii. Operační stůl je určený především pro akutní drobné chirurgické a traumatologické výkony. Operační stůl s pevnou deskou a s motoricky ovládanými pohyby, ...
Kuřim - Dopravní automobil
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 ks nového dopravního automobilu v provedení „Z“ (základním), kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“ s celkovou hmotností do 5500 kg splňující všechny požadavky stanovené v zadávací dokumentaci.
Dodávka ultrazvukového přístroje pro superkonziliární urologickou diagnostiku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje pro superkonziliární urologickou diagnostiku pro urologické oddělení Nemocnice Znojmo. Předmětem zakázky je dále: • doprava do místa plnění vč. montáže, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného personálu a instalace zařízení a uvedení do ...
Dodávka traktoru včetně neseného příslušenství - sekačky travních porostů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks traktoru včetně neseného příslušenství - sekačky travních porostů továrně nového nebo předváděcího kusu splňujícího při dodání požadavky na minimální rok výroby a maximální motohodiny dle přílohy č. 3 této ZD.
Přístroje pro ELISA
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks Promývačky, 2 ks ELISA automatů a 1 ks Automatického ELISA přístroje (Imunoanalyzátoru) pro multiparametrické testování.