Ultrazvuky střední třídy II
Předmětem zadávacího řízení je dodávka ultrazvuků střední třídy včetně příslušenství pro různá pracoviště zadavatele Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Vysokokapacitní masivně paralelní sekvenátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vysokokapacitního masivně paralelního sekvenátoru a jeho pozáruční servis.
Dodávky jednorázových bronchoskopů s výpůjčkou 2 ks monitorů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových bronchoskopů spojené s výpůjčkou 2 ks monitorů. S vybraným dodavatelem bude uzavřena rámcová kupní smlouva na jednorázové bronchoskopy a výpůjční smlouva na 2 ks monitorů na 2 roky.
Rozvoj infektologického pracoviště Nemocnice Kyjov - II. etapa, opakované zadání
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických přístrojů a výpočetní techniky pro nemocnici Kyjov. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do čtyř samostatných části ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Laparoskopická sestava 2D/3D
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Laparoskopické sestavy 2D/3D s příslušenstvím. Součástí dodávky je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
REACT EU - imunochemický analyzátor
1. pořízení imunochemického analyzátoru na základě kupní smlouvy; 2. provádění pozáručního servisu imunochemického analyzátoru na základě servisní smlouvy; 3. pořízování reagencií na základě rámcové kupní smlouvy;
Motorový systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks Motorového systému s příslušenstvím. Součástí dodávky je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
ZŠ Hamry - stavební úpravy
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících ve výměně oken a zateplení obálky budovy, instalaci vzduchotechnických jednotek do interiéru školských pavilonů, rekonstrukci otopné soustavy, výstavby výtahu a nástavbě 1 učebny a 2 kabinetů, rekonstrukce hřiště a kanalizace.
Poptávám malý peletovací lis
Mám zájem o malý peletovací stroj. Prosím o bližší informace včetně ceny. Díky.
Zavedení nové technologie praní včetně kalového hospodářství v kamenolomu Olšany na klíč
Předmětem dodávek jsou zejména následující činnosti: - Zpracování projektové realizační dokumentace pro stavební povolení včetně inženýrské činnosti a zajištění všech rozhodnutí orgánů státní správy nutných pro realizaci díla (např. stavebního povolení, územního rozhodnutí, kolaudačního souhlasu) - Kompletní demontáž stávající technologie praní, ...
Hmotnostní spektrometr MALDI II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kompletního systému pro analýzu klinických mikrobiálních kmenů a jejich identifikaci pomocí MALDI hmotnostní spektrometrie, vč. pozáručního servisu, plný servisní kontrakt. Dále je předmětem plnění veřejné zakázky uzavření servisní smlouvy na stávající hmotnostní spektrometr IVD MALDI Biotyper systém ...
Mikroskopické operační vybavení oftalmologického sálu s navigací a optická biometrie oka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro vybavení oftalmologického operačního sálu a ambulance Refrakčního centra dle minimálních technických požadavků zadavatele pro jednotlivé přístroje. Musí jít o nové nerepasované přístroje a zařízení. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž, nastavení dle požadavků ...
Svítidla operační II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 7 ks operačních svítidel: - 3 ks operačních svítidel pro I.CHK (hrazeno z projektu IROP REACT-EU) - 2 ks operačních svítidel pro II.CHK (hrazeno z projektu IROP REACT-EU) - 2 ks operačních svítidel pro URO Součástí dodávky svítidel je i demontáž stávajících svítidel, kompletní instalace, montáž a uvedení ...
Posílení separace odpadů ve městě Miroslav
Předmětem zadávacího řízení je dodávka odpadových nádob a kovových kontejnerů pro separaci
TAVI
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky systému pro katetrovou implantaci aortální chlopně (TAVI) formou konsignačního skladu, viz příloha ZD, technická specifikace.
Modernizace čerpací stanice Uherčice
1. Rekonstrukce čerpací stanice Uherčice zahrnující následující soubory prací: a) Výměna potrubí a armatur na sací i výtlačné straně ČS b) Kompletní modernizaci elektroinstalace ČS včetně možnosti dálkového ovládání a kontroly provozu ČS. c) Zásadní modernizace 4 kusů stávajících čerpadel
Oprava kondenzátorů výrobníku studené vody York
Předmětem veřejné zakázky je provedení opravy dvojice centrálních zdrojů chladu York YLCS 0860AA50YCA včetně souvisejících dodávek, služeb a stavebních prací, v rozsahu a za podmínek vymezených v příloze 2 zadávací dokumentace (Vzor smlouvy).
Infuzní technika II
Předmětem zadávacího řízení je dodávka infuzní techniky (dále také „Zboží“) pro Kliniku infekčních chorob, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Úprava a doplnění VZT jednotek, instalace nového zařízení VZT pro čisté prostory
Předmětem veřejné zakázky je: - rekonstrukce a výměna vnitřních komponent ve stávajících vzduchotechnických jednotkách (dále jen „VZT“) z důvodu ukončení životnosti stávajícího zařízení v objektu M pro operační sály a magnetickou rezonanci (dále jen „MR“) včetně instalace nové stanice měření a regulace (dále jen „MaR“). - instalace nového ...
UZV přístroje
Veřejná zakázka je rozdělena na šest dílčích částí, jejichž předmětem jsou dodávky ultrazvukových přístrojů. Více je uvedeno v jednotlivých částech.
RTG přístroj pro Nemocnici Tišnov
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka rentgenového přístroje a s tím související plnění. Předmět plnění veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách (Příloha č. 3 dokumentace zadávacího řízení) a ve specifikaci předmětu plnění (Příloha č. 5 dokumentace zadávacího řízení).
Centrum dialogu - Záchrana a rehabilitace Arnoldovy vily - Interiér Arnoldovy vily
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace vybavení interiéru Arnoldovy vily. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Modernizace výroby slínku Mokrá
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž nové energeticky úspornější vypalovací linky na výrobu slínku jako náhrada dvou linek na výrobu slínku. Nedílnou součástí zakázky je také dodávka a montáž nového chladiče slínku, nové surovinové mlýnice (VRM - vertikální surovinový mlýn), homosila, napojení na stávající zařízení a nových systémů ...
Totální endoprotéza kolene II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky Totální endoprotézy kolene (TEP kolene) formou konsignačního skladu. S vybraným dodavatelem bude uzavřena rámcová konsignační smlouva na období 2 let.
Svozové vozidlo na svoz nádob komunálního odpadu s vyklápěčem
Předmětem plnění/dodání veřejné zakázky je pořízení 1 ks vozidla pro svoz komunálního odpadu (podvozek + nástavba) v rozsahu a podle: - SMLOUVY, - tabulky číslo 2 s názvem „Požadované parametry nabízeného vozidla“. Zadavatel předpokládá spolufinancování předmětu veřejné zakázky s dotačních prostředků.