Úprava stájí pro prasata
Předmětem zakázky je novostavba porodny prasnic s kapacitou 280 ks (66 porodních kotců, 213 míst pro jalové a březí prasnice, 1 kotec pro kance), rekonstrukce stávající porodny prasnic na odchov selat a výkrm prasat (1188 míst pro selata a 480 míst pro výkrm) a výstavba čerpací jímky. Dále bude vybudována nová tlaková a dešťová kanalizace, rozvody ...
MENDELU - Silážní žlaby Žabčice
Jedná se o ryze technologickou stavbu silážních žlabů, danou požadavky zadavatele na kapacitu a způsoby naskladnění a následného vyskladňování kukuřičné siláže a travních senáží. Je navržen nezastřešený průjezdný dvoukomorový žlab se šířkou komory 14 m a výškou stěny 4,5 resp. 5,5 m, délky 69,7 m. Zbylé objekty oplocení a zpevněných ploch jsou ...
Poptávám realizaci betonového plotu
Dobrý den, prosím Vás o zpracování cenové nabídky na betonový plot - délka plotu: cca 56 m, výška 2 m, vzor : jednostranný a horní deska rovná, probarvení šedé (bez), varianta standard. Zároveň Vás prosím o variantu bez montáže, ale i s montáží. Děkuji a jsem s pozdravem, V.Šorsák.
Betónové, železobetónové, oceľové a korugované rúry
Predmetom obstarávania je nákup železobetónových, betónových rúr, rámových a klenbových priepustov, oceľových a korugovaných rúr, pre potreby organizačných zložiek LESOV SR, štátny podnik, Banská Bystrica, vrátane balenia, bez nákladov spojených s dodaním a vyložením na mieste dodania. Predmet zákazky je rozdelený na 3 časti. Ponuky je možné ...
Oplotenie obecného cintorína v Hrušove a informačná tabuľa
Predmetom zákazky je realizácia oplotenia obecného cintorína v Hrušove a informačnej tabule
Poptávám realizaci betonového plotu
Poptávám realizaci betonového plotu, výška 175cm, délka 48metrů. Panel 50x200x4,5 (ev.5)cm, rovný jednostraný štípaný kámen - přírodní. Uprostřed plotu jsou vrata se zděnými sloupky. Děkuji.
Rapotice - oplocení zakázaného pásma
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení vnějšího oplocení v provedení vnější železobetonové ohradní zdi výšky 5,5 m okolo stávajícího areálu věznice Rapotice.
Rapotice - oplocení zakázaného pásma
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení vnějšího oplocení v provedení vnější železobetonové ohradní zdi výšky 5,5 m okolo stávajícího areálu věznice Rapotice.
Poptávám realizaci železobetonové konstrukce
Poptávám realizaci železobetonové konstrukce. Jedná se založení základů pro zemědělské posklizňové linky.
Poptávám stavbu zděného plotu
Poptávám stavbu nového zděného plotu z KB bloků u rodinného domu. Specifikace: - včetně pojezdové brány a vrátek bez výplní - další informace budou poskytnuty na základě osobního jednání Délka: celkem plot, včetně vrátek a brány, cca 35 m Termín: - nabídky - 31.12.2015 - realizace - 3/2016 Lokalita: Plzeň - Litice
Rapotice - oplocení zakázaného pásma
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení vnějšího oplocení v provedení vnější železobetonové ohradní zdi výšky 5,5 m okolo stávajícího areálu věznice Rapotice.
Poptáváme kolejový obrubník
Dobrý den, sháníme kolejový obrubník průběžný a koncový, dříve vyráběla EUROVIA.
Poptávám studniční betonové skruže
Poptávám studniční skruže betonové, DN 1000, celkem 2 ks výška 1 m a 1 ks výška 0,5 m, včetně betonového poklopu. Termín dodání 24.8. Lze si objednat také dopravu na lokalitu? (např, autem s ramenem?) Lokalita je cca 35 km od Karlových Varů. Děkuji za odpověď.
Poptávám nádrž
Poptáváme nádrž, 4-6 m3 pro 70°C teplou směs voda, metanolm mastné kyseliny a v tom H2SO4 do koncentrace 10% hm. Máte, prosím, zkušenost s něčím podobným? Děkuji.
Poptávám betonové skruže
Poptávám betonové skruže na výstavbu studny.7 skruží se zámkem (vnitřní průměr 1000 mm, výška 1000 mm, min. tloušťka 90 mm) + poklop + doprava. Místo: Třemošnice n.D., 538 43, V luhách. Dodací lhůta: do 1 měsíce - 09. 08. 2015.Prosím o cenu.
Stožiare z predpätého betónu
Stožiare z predpätého betónu slúžiace ako nosné, rohové kotevné a koncové podperné body pre vonkajšie elektrické vedenia nízkeho a vysokého napätia a ako nosná konštrukcia stĺpových transformačných staníc do 45 kV.
Poptávám betonový poklop na skruž
Poptávám betonový poklop na studnovou skruž. Průměr 120cm a tloušťka 5cm.
Dodávky betonových sloupů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky betonových sloupů. Veřejná zakázka je rozdělena na části. Bližší popis viz kvalifikační dokumentace.
Betonárska výstuž a betónová zmes pre žst. Sása - Pliešovce, Nitra a Topoľčany
Predmetom zákazky je dodávka betonárskej výstuže a betónovej zmesi na opravu nakladacích a vykladacích rámp v železničných staniciach Sása - Pliešovce, Nitra a Topoľčany.
Poptávám realizaci betonového schodiště v novostavbě
Poptávám betonové schodiště do naší novostavby. Dle projektu má být 16 stupňů výšky 182 mm, délky 280mm, železobetonový monolit. V příloze zasílám i jeho umístění ve stavbě. Předem děkuji za nabídku, včetně dopravy a umístění schodiště na místo a přibližný časový harmonogram dodání. Dům bude ve Velkém Oseku u Kolína. M. Rovná
Poptávám betonovou skruž
Dobrý den, poptávám betonovou skruž o rozměrech 125š, 80v, síla 0.8 mm, včetně deklu. Děkuji. Pavel
Poptávám zámkovou dlažbu a obrubníky
Poptávám zámkovou dlažbu SYENIT Prefa barva-písková, tloušťka 60mm množství 100m2, dále obrubníky barva šedá natural 1000x50x250...........20ks, 500x50x200.............40ks včetně dopravy do Svatobořic - Mistřín 69604. Děkuji.
Protihluková stěna ul. Cínovecká, Praha, č.akce 999341 II.
Stávající nízký protihlukový val bude doplněn v koruně valu o protihlukovou stěnu výšky min. 6,75 m nad úroveň komunikace (výška 4,5 - 6,8 m). Stěna je navržena jako montovaná z prefabrikovaných železobetonových sloupů H a panelů tl. 120 mm. Založení sloupů bude na pilotách prům. 600 mm a délce cca 8 m. Stěna bude jednostranně pohltivá (absorbéry ...
Poptáváme septik k rodinnému domu
Poptávám zaslání nabídky na tříkomorový septik k RD s počtem stále žijících 5 -ti osob. Průměr vtoku 125 mm a výtoku 110 mm. Předem děkuji a s pozdravem Josef Novák
Poptávám betonové lavičky VBR
Poptávám 6 ks laviček VBR-16, bez opěradla.