Poptávám kombinovaný bojler
Bojler kombinovaný 180 l, ležatý-cena ?...Dražice.
Ekologický WC bidet, Estonsko
Ekologický WC bidet: kvalitní kompostovací WC, pro instalaci v interiéru a pro trvalé celoroční používání. Nevyžaduje elektrické ani vodní přípojky. Nejsou používány žádné chemikálie. Nepotřebuje žádnou instalaci skrz podlahu, ani sklep pro kompostovací komoru. Mytí vodou, používání bidetu a neomezená nosnost kapaliny. Máme zájem o navázání ...
Poptáváme pronájem zásobníku plynu, vč. dodávky plynu
Hledáme k rodinému domu zasobník na plyn na pronájem z dodávkou plynu v českobudějovickém kraji děkuji za nabídky zn.spěchá.
Nákup tovarov a poskytnutie služieb pre vybavenie stavby v meste Poltár
Predmetom zákazky je „Nákup tovarov a poskytnutie služieb pre vybavenie stavby v meste Poltár“ v rozsahu dodávok technického vybavenia, výrobkov, materiálov na kanalizáciu, vodu a ústredné vykurovanie, materiál stavebný všeobecný, materiál stavebný špeciálny (farby špeciálne, podhľady, preklady, špeciálne okná – strešné, sklené steny, dvere, ...
Dodávka vybavení technologické haly
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka všech níže uvedených přístrojů a technologických zařízení v požadovaném počtu a kvalitě, které tvoří spojenou zakázku s názvem “Vybavení technologické haly“ včetně potrubních rozvodů a obslužných pochozích plošin, dopravy, montáže a instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního, pozáručního servisu ...
Vinařice - výměna plynového kotle
Předmětem zakázky je výměna stávajícího teplovodního kotle typu LOOS UT 3050 o výkonu 2 600 kW ve stávající kotelně věznice Vinařice. V místě původního kotle se navrhuje umístění nového teplovodního kotle o stejném jmenovitém výkonu včetně napojení na stávající potrubí a nové úpravny vody.
Poptávám elektrický průtokový ohřívač vody
Poptávám nový průtokový ohřívač vody elektrický, značka ISEA Mod.5FP Made in Italy kapacita 5 litrů, 2.000wattů, 800 kilopascalů.
Dodávka zkušebních zařízení pro nové výrobky
1) Příchytka na potrubí s klipem D 32 Je zkušební zařízení pro příchytku D 32 určenou pro upevnění vodo-toposystému PPR. Součástí tohoto zkušebního zařízení je klip, který umožňuje zajištění potrubního rozvodu proti uvolnění a případnému poškození. Předmět dodávky je včetně konstrukční technické dokumentace. 2) Příchytka na potrubí s klipem ...
Hledáme dodavatele topenářské techniky pro e-shop
Hledáme dodavatele, výrobce, distributory kteří mají zájem prodávat své výrobky, zboží přes náš e-shop www.vasetopeni.cz Zabýváme se prodejem topenařiny, vodařiny, plynu, kanalizace, sanity a vším podobným v těchto oborech již od roku 1997. Smozřejmostí je kamenná prodejna.
Poptávám ohřevné topné těleso pro kotel
Ohřevné, topné těleso pro el. kotel 220V-6000W délka k závitům cca 420mm, závit 48.5x2mm cenu s dobírkou Třešt. Děkuji.
Dodávka materiálu pro zhotovení vodovodních přípojek-odbočení s uzávěrem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka materiálu pro realizaci vodovodních přípojek-odbočení s uzávěrem pro odběrná místa zadavatele.
Dodávka guľových uzáverov s príslušenstvom pre vysokotlakové plynovody DN300 - DN1400.
Predmet zákazky je rozdelený na 3 časti podľa rozsahu dimenzií guľových uzáverov nasledovne: 1. časť: Guľové uzávery od DN300 vrátane do DN700 vrátane, najmenej PN80; 2. časť: Guľové uzávery od DN750 vrátane do DN1000 vrátane, najmenej PN80; 3. časť: Guľové uzávery od DN1200 vrátane do DN1400 vrátane, najmenej PN80.
Ekologizace energetického zdroje v Lovochemii, a.s.
Předmětem zakázky je instalace fluidního kotle k výrobě technologické páry včetně potřebného připojení na stávající technologické zařízení kotelny. Tepelný příkon fluidního kotle bude na úrovni 98,7 MWt.
Hotel Solenice - nový zdroj tepla s kotli na pelety
Dodávka čtyř kusů nových kotlů s technologií spalování dřevěných pelet do objektu hotelu Solenice (nacházející se na adrese Bohostice 98, Solenice 262 33), jejich instalace a montáž, a dále instalace souvisejících technologií, přičemž výkon každého z kotlů musí být 100 kW dle projektové dokumentace. Současně změna koncepce rozvodů tepla pro ÚT a ...
Poptávám plynové topidlo
Poptávám nové plynové topidlo značky Mora 2,2 kW. S dopravou na místo
Poptávám radiátory
Radiátory plechové 500x150, jaké máte na skladě tělesa po kolika článcích, cena za článek.
Poptávám napouštěcí ventil pro závěs. WC
Napouštěcí ventil (těsnění) pro závěs.WC modul GEBERIT č.zboží 240.771.00.1
Poptávám kotel vč. montáže
Poptávám dodání a montaž kotle Therm LX 28. Komín odpovídá parametrům zákona.Prosím cenové nabídky.Opava
Poptávám uzavírací ventily pro armatury
Poptávám uzavírací ventily pro armatury V 67 131-732 DN 10 30ks V 67 131-732 DN 15 20ks Kontakt telefonicky.
Poptávám hadici k septiku
Potřebuji oranžovou hadici o100 mm, jako odvod přepadu za septiku. 20 bm. Zajímá mne cena a možnost odběru.
Nákup packerů a podpovrchových bezpečnostních ventilů včetně instalací
Předmětem plnění zakázky je nákup packerů a podpovrchových bezpečnostních ventilů včetně instalací ke zvýšení bezpečnostních prvků PZP Háje.
Sanitární vybavení, dlaždice, Saudská Arábie
Firma obchodující se stavebním materiálem poptává sanitární vybavení, jako jsou vodovodní baterie, vany, odtoky, dlaždice, instalatérské materiály atd.
Instalatérské a sanitární zboží, Keňa
Poptávám instalatérské a sanitární zboží. Mám zájem o joint venture.
Vybudování nového zdroje pro sušárnu dřevěných pilin – LATOP
instalace nového zdroje energie (kogeneračního) pro sušárnu dřevěných pilin, které firma LATOP spol. s r.o. využívá v dalších výrobních procesech. Zdrojem topného média (topné vody) pro ohřev vzduchu pro sušku bude nově instalovaná kogenerační jednotka pro kombinovanou výrobu tepla a elektrické energie spalující biomasu, zajištění publicity ...
Poptávám kombinovaý bojler
Poptávám kombinovaný bojler.