Poptáváme hřídelovou spojku
Poptáváme hřídelovou spojku, velikost 8 / obj.č.NOX 23022 - 008
Spojovací prvky, tyče, plechy, Indie
Jsme výrobci a exportéři všech druhů spojovacích prvků, šroubů, matic, kotev, podložek, kotoučů hřebíků, karabin, nerezových tyčí, plechů, svorek, nerezových šroubů, nerezové oceli. Zabýváme se tímto oborem více než 40 let. Navštivte webové stránky www.cancofasteners.com. Dodáváme kvalitní výrobky za nízkou cenu. Rádi bychom navázali obchodní ...
Poptáváme dodávku matic
Poptáváme 20 ks matic M48x5, výška 60 mm, šestihranná hlava pro klíč velikost 75 mm, mat.11523.0 Nabídněte cenu a termín.
Poptáváme nábytkové kování
Poptáváme dodavatele polohovacího kování pro křesla a pohovky. odběr: stovky párů ročně
Dodávka spojovacího a upevňovacího  materiálu pro železniční svršek na období roku 2012
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spojovacího materiálu pro železniční svršek do organizačních jednotek zadavatele pro zabezpečení provozuschopnosti dopravní cesty.
Poptáváme podložky pod šrouby
Poptávám výrobu podložek pod šrouby dle výkresu. Množství : 20 ks
Poptávám staromosazné nýty
Dobrý den, sháním staromosazné nýty velikost 72.
Dilatační spoje, Indie
Hledáme výrobce dilatačních spojů. Chtěli bychom prodávat dilatační spoje (kovové, nekovové a pryžové) indickým průmyslovým odvětvím.
Strojírenské výrobky, spojovací prvky, Jižní Afrika
Hledáme výrobce strojírenského spotřebního zboží, a to výrobků pro přenos výkonu, tj.kladek, dopravních pásů atd. Spojovacích výrobků, tj. matic, šroubů atd.
Poptávám bílé samolepicí gumové těsnění
Bílé gumové těsnění 8 krát 2mm samolepící - 10 m
Autodíly, železářské zboží, Indie
Rattan Industries (India) je globální dodavatel kovaných, obráběných, spojovacích a průmyslových komponent pro automobilový průmysl. Jsme přední výrobci a exportéři širokého sortimentu kovaných předmětů, traktorových dílů, autodílů, železářského zboží a spojovacího materiálu. Za použití nejmodernější technologie vyrábíme kvalitní produkty. Máme ...
Poptávám výrobu nýtů
Poptávám výrobu nýtů dle přiloženého výkresu. Týdenní potřeba 1500 ks. Materiál nerezová ocel.
Kotvy
Predmetom zákazky je dodávka kotiev, prepravného úchytu s guľovou hlavou zaťaženie na úchyt 1,3 tony a kotiev, prepravného úchytu s guľovou hlavou zaťaženie na úchyt 5 ton, vrátane všetkých obstarávacích nákladov a nákladov na dopravu do miesta dodania predmetu zákazky. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných ...
Poptávám zajišťovací podložky
Zajišťovací podložky průměr 70.
Poptávám stavební materiál
Dobrý den, prosím o váš rozpočet materiálu včetně dopravy do Bulhar. Polystyren 5cm 42m2 a pěnu s pistolí 1x čistič, tkanina 82m2, trny umělé 10cm a zádky 336 ks a vykružovák, štuk mk2profi 282 m2, penetrace hloubková 60m2, unimalt 10 ks. Do 10.10. Děkuji.
Šrouby, Kuvajt
Hledám evropské výrobce ocelových a nerezových šroubů se šestihrannou hlavou SS316.
Mosazné komponenty, Pákistán
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů přesných mosazných komponent a mosazných výrobků již 20 let a máme bohaté zkušenosti. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. Mosazné výrobky: vložky, přechodové kusy, šestihranné matice, rozprašovače, kulaté prodloužené vsuvky, příslušenství rozprašovačů, kování, podložky, adaptéry, kolíky, ...
ŠVÝCARSKO; Matice
Poptáváme 80 000 ks šestihranných matic M8, materiál 1.4980 (v případě potřeby můžeme zaslat materiál - tyče 1.4980). Euro / ks. Děkujeme za nabídky.
INDIE; Kovové komponenty
Jsme výrobní a exportní společnost v Indii, která se zabývá všemi druhy plechových výrobků a komponent. V současné době vyrábíme kovové výrobky pro oplocení zahrad, což zahrnuje všechny typy hrotů a šroubů a další plechové komponenty podle požadavků zákazníka. Máme certifikát kvality ISO od TUV (Německo). Exportujeme do mnoha evropských zemí. ...
INDIE; Spojovací materiál
Jsme indičtí dodavatelé všech druhů spojovacího materiálu (šrouby, šrouby s maticí, matice, hřebíky atd.), jak z oceli, tak z nerezové oceli. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Rádi bychom nabídli nejlepší cenu za nejlepší kvalitu a servis.
Smlouva na dodávku spojovacího materiálu pro železniční svršek na období roků 2011 - 2014
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spojovacího materiálu pro železniční svršek do organizačních jednotek zadavatele pro zabezpečení provozuschopnosti dopravní cesty.
Dodávky průmyslového spojovacího materiálu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky průmyslového spojovacího materiálu do výrobních lokalit patřících do skupiny ČEZ, a. s.
Poptávám dovavatele kotevních zařízení
Poptávám dovavatele kotevních zařízení. Potřeba aby vydrželo velké namáhání v tahu. Materiál - černé a nerezové provedení Počet - stovky až tisíce kusů ročně Podrobnosti proberu osobně
JIŽNÍ AFRIKA; Strojírenské spotřební výrobky, spojovací materiál
Hledáme výrobce strojírenských spotřebních produktů, a to: zařízení pro přenos energie tj.: řemenice, dopravní pásy atd., spojovacích výrobků tj.: šrouby, matice, atd.
Poptávám těsnění do oken
Plastové těsnění tvar u šíře 40mm okraje 10mm barva bílá asi 10m jedná se o těsnění do rámu oken mobilheimu.