Dynamický nákupní systém na dodávky spojovacího materiálu
Předmětem veřejných zakázek, jež budou v DNS zadávány, budou dodávky spojovacího materiálu Zadavateli při dodržení všech obecně závazných předpisů a podmínek uvedených v zadávací dokumentaci a dále v podmínkách jednotlivých veřejných zakázek zadávaných DNS.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kuličkové šrouby
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kuličkových šroubů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Poptávám spojovací materiál
Poptávám spojovací materiál, šroub šestihraná hlava, M10x1x35 levý, pevnost 10.9, množství 100 kusů.
Dodávky konzoloviny VN
Předmětem veřejné zakázky je smluvní zajištění dodávek konzoloviny VN s vybraným dodavatelem pro plánované investiční akce, plánované opravy a zajištění odstranění havarijního stavu konzoloviny VN, zajišťující bezpečné a spolehlivé provozování zařízení distribuční soustavy pro období 11/2019 – 10/2023.
Titanový spojovací materiál, Čína
Firma TSM technologie Co, LTD se specializuje na výrobky z titanu po mnoho let. Možná budete potřebovat dodavatele, který má výrobky nejvyšší kvality za nejvíce konkurenceschopnou cenu. Dodáváme: titanové šrouby titanové matice titanové podložky titanové svorníky Pokud máte nějaký dotaz, neváhejte a kontaktujte mě. TSM technology ...
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kuličkové šrouby II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (kuličkových šroubů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Kuličkové šrouby
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kuličkových šroubů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kuličkové šrouby
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (kuličkových šroubů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Poptávám ocelové šroubovací spony
Poptávám ocelové šroubovací spony, průměr 60 mm.
Mosazné armatury, el. komponenty, Indie
Vyrábíme mosazné výrobky jako mosazné sanitární předměty, mosazné armatury, mosazné elektrické komponenty, matice, šrouby podložky, vložky. Dále navrhujeme a vyvíjíme mosazné předměty podle požadavku zákazníka odlitím nebo soustružením. Hledáme obchodní spolupráci. Katalog katalogů našich různých výrobků se specifikací v příloze. Navštivte naše ...
Soustružené komponenty, Indie
Jsme výrobce a vývozce přesně soustružených komponentů, auto komponentů & spojovacích prvků v Indii. Pro více informací navštivte naše webové stránky www.nirmalprecision.com Hledáme obchodní spolupráci. R.M.Upadhyay Nirmal Precision Pvt Ltd India T-91 22 28191035 /91 22 65140738 M-91 9029531035
Materiál železničného zvršku - spojovací materiál
Predmetom zákazky je dodávka spojovacieho materiálu určeného pre spájanie a upevňovanie jednotlivých konštrukčných prvkov železničného zvršku v rámci železničnej trate. Bližší opis je uvedený v súťažných podkladoch.
Poptávám mosazné šroubení
Poptávám mosazné šroubení (spojka), z jedné strany G 1/2 vnitřní, z druhé strany vnější G 3/8.
Dodávka lineárních vedení, vozíků a kuličkových šroubů
Předmětem zakázky je dodávka 20 kusů lineárního válečkového vedení, 40 kusů válečkových vozíků, 10 kusů kuličkových šroubů.
Materiál železničného zvršku
Predmetom zákazky je dodávka tovaru, ktorý tvoria konštrukčné prvky a ďalšie materiály pre spájanie a upevňovanie jednotlivých konštrukčných prvkov železničného zvršku v rámci železničnej trate, ktorú spravuje obstarávateľ pri výstavbe, modernizácii, rekonštrukcii, opravných a udržiavacích prácach bez ohľadu na rozchod koľaje a sústavu ...
Poptáváme výrobu otočného šroubení
Poptávám výrobu otočného šroubení, provedení AK s odolností proti chemickým látkám (AdBlue), vnější i vnitřní závit 1/2" .
Poptáváme stavěcí nohy ke strojům
Poptáváme: Noha-přístrojová patka strojů 100ks. Noha stavěcí M10 pozink., pevná, rozměry dle přílohy: A = 14mm B = 38mm až 40mm, materiál PP C = M10 pozink. D = 80mm (event. 90mm) E = 17mm (OK) Množství: 100 ks (dále trvalé odběry).
Poptáváme spojovací materiál
Poptáváme spojovací materiál, šroub vratový se čtyřhranem DIN 603 M 16x 140 88, 100 ks
Rámcová dohoda – spojovací a upevňovací materiál pro železniční svršek
Předmětem nadlimitní sektorové veřejné zakázky jsou dodávky spojovacího a upevňovacího materiálu pro železniční svršek (dále jen „materiál“) na zabezpečení provozuschopnosti železniční dopravní cesty, pro opravu a údržbu tratí, dle požadavků zadavatele. Požadovaný materiál je specifikován v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Poptávám spojovací materiál
Poptávám spojovací materiál, matici trapezovou 20x5 P z oceli. Případně je možná zakázková výroba. Děkuji.
Poptávám montážní profil
Poptávám profil Halfen HTA-CE 50/30.
Hmoždinky do masivu, ČR
Poptávám hmoždinky do masivního dřeva, na 2,5 - 3 cm široké kusy, 1,5 m délky. Děkuji Sam
Poptávám spojovací materiál
Poptávám spojovací materiál, zátky na 6-ti hran 10 PE šedý (pro šroub M12 DIN 912) 5 ks. Děkuji.
Spojovací materiály, Slovinsko
Potřebuji šrouby a matice pro letouny. Máte k dispozici katalog? S pozdravem Niko
Poptávám spojovací materiál
Dobrý den, poptávám DIN 6921 M6x70 ZB 1000 ks.