Materiál pro ZTI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky náhradních dílů a materiálu pro technický sklad ZTI Fakultní nemocnice Olomouc.
Poptávám pronájem mobilního WC
Poptávám cenovou nabídku na půjčovné mobilního WC. Jedná se o výstavbu RD, tedy na dobu cca 12 měsíců. Děkuji předem. S pozdravem Rašek
Prenájom, servis a údržba prenosných hygienických zariadení
Predmetom zákazky je prenájom, servis a údržba prenosných hygienických zariadení. Predmet zákazky je podrobne vymedzený v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Poptávám vybavení do koupelny
Poptávám baterie do koupelen nad umyvadlo a sprchy.i
Provozování veřejných WC ČKRF
Předmětem veřejné zakázky je provoz veřejných WC vč. zajištění úklidu WC v Českém Krumlově na následujících místech: WC Horní ulice, WC Špičák, WC Jelenka (P1), WC Pod Poštou (P2), WC Městský park (P3), WC STOP B, Chvalšinská ulice a WC Autobusové nádraží. Úklidem a provozováním veřejných WC se rozumí zejména: zajištění dohledu nad provozem WC ...
Poptávám umyvadlo Sangra
Poptávám, umyvadlo Sangra určené k namontování do skříňky, rozměry šířka 71, hloubka 54, do skříňky o rozměrech šířka 62, hloubka 38 (údaje v cm). Značka skříňky Keramia, značka umyvadla Sangra. Múže být i jiný typ, model, jiný výrobce, ale použitelný pro daný "podstavec". Děkuji, s pozdravem Valek
Poptávám umyvadlo Sangra
Poptávám, umyvadlo Sangra určené k namontování do skříňky, rozměry šířka 71, hloubka 54, do skříňky o rozměrech šířka 62, hloubka 38 (údaje v cm). Značka skříňky Keramia, značka umyvadla Sangra. Múže být i jiný typ, model, jiný výrobce, ale použitelný pro daný "podstavec". Děkuji, s pozdravem Valek
Projekt TreBuCHET - Mobiliár
Predmetom zákazky je dodanie a rozmiestnenie mobiliáru do priestoru Čerešňového sadu v Trenčíne. V tomto priestore, ktorý momentálne slúži ako oddychový priestor bez bližšieho špecifického určenia, sa navrhujú aktivity, ktoré by umožnili jeho nielen občasné, ale aj dlhodobé zmysluplné využitie a náplň nielen pre obyvateľov mesta Trenčín, ale aj ...
Nerezový nábytek a nerezové mycí žlaby pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu nerezových mycích žlabů a nerezového nábytku pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Předmětnou dodávkou jsou nerezové pracovní stoly, setovací stoly, mycí skříňové stoly, skříně, pojízdné kontejnery, nástěnné skříňky, regály, regálové vozíky, atd. ...
D1 Rohlenka vlevo - provozování odpočívky
Hygienické podmínky budou zajištěny instalací mobilních automatických toalet ve formě sanitárních kontejnerů umístěných na zemní základový pás. Budou vybudovány potřebné inž. sítě. Součástí zakázky je vybudování zázemí pro odpadové hospodářství. Pouze nouzové toalety s nevyhovujícími hygienickými podmínkami na odpočívce Rohlenka - vlevo.
D1 Studený vpravo - provozování odpočívky
Hygienické podmínky budou zajištěny instalací mobilních automatických toalet ve formě sanitárních kontejnerů umístěných na zemní základový pás. Budou vybudované potřebné inž. sítě. Součástí zakázky je vybudování zázemí pro odpadové hospodářství.
Poptávám cenovou nabídku na WC příčky
Prosím o nacenění WC příček s dveřmi, dle přiloženého plánku (červená barva). V případě doplnění info mě prosím kontaktujte. Děkuji.
Rehabilitační vany pro ASC DUKLA
Předmětem veřejné zakázky je nákup 3 ks rehabilitačních van s cílem obměnit stávající vany a zkvalitnit regeneraci a rehabilitaci sportovců ASC DUKLA.
Prístavba k Domovu Speváckeho zboru slovenských učiteľov – osobný výťah
Predmetom zákazky je uskutočnenie dodávky a realizácie zariadení na regeneráciu a relaxáciu sauny, vírivá vaňa a dodávky vybavenia interiéru. Uvedené zariadenia sa nainštalujú do prístavby Domova Speváckeho zboru slovenských učiteľov SO.02. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený vo výzve na predkladanie ponúk.
Poptávám rekonstrukci koupelny
Poptávám rekonstrukci koupelny v rodinném domě. Výměna vany za sprchový kout. Rekonstrukce včetně dodání koupelnového nábytku.
Dodávka a montáž vybavení budovy CPTO – interiérové vybavení 2019/0098
Akustické obrazy, lamely, desky a panely Sanitární doplňky Orientační systém Nábytek a vybavení interiéru
Poptávám dodávku sanitárních příček
Poptávám firmu k zpracování cenové nabídky na dělící stěny WC a zároveň dodávku, vč. montáže. Jedná se o dvě sestavy dělících příček WC dámy, WC páni. Realizace montáže od 15.01.2019. Děkuji.
D1 Rohlenka vlevo - provozování odpočívky
Cílem zakázky je zajištění potřeby odpočinku pro uživatele dálnice na levostranné odpočívce D1 Rohlenka v km 207. Zakázkou budou zajišťovány základní hygienické podmínky (provoz a údržba automatických toalet). Hygienické podmínky budou zajištěny instalací mobilních automatických toalet ve formě sanitárních kontejnerů umístěných na zemní základový ...
Poptávám pojezdová kolečka dveří sprchového boxu
Poptávám pojezdová kolečka dveří sprchového boxu Andromeda. Horní a spodní.
Sháním náhradní díl na chemické WC
Sháním náhradní díl na chemické WC (šoupátko uzávěru)
Vany rehabilitační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 3ks rehabilitačních van vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Podpora začatia podnikania spoločnosti 1113 Bojnice s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka prístrojového vybavenia wellness centra. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Poptávám ekologickou toaletu
Poptávám cenovou nabídku na WC EKO 07,08 včetně dopravy Milíkov u Stříbra.
Poptávám dodávku WC kabiny
Poptávám dodávku WC kabiny do restauračního provozu.
Poptávám záchodové prkénko
Poptávám záchodové prkénko, na toaletu zn. Senesi.