INDIE; Bytový textil a oděvy
Firma M/S.INTERGLOBE TEXTILES je indický výrobce a exportér pletených, tkaných oděvů, svetrů, bytového textilu. Firma hledá obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Látky a bytový textil
Jsme dodavatelem látek, bytového textilu, pletených látek + oděvů, froté ručníků / županů, kuchyňských utěrek a doplňků. Hledáme odběratele.
INDIE; Kašmírové koberce
Jsem výrobce a exportér kašmírových ručně vyráběných, ručně pletených koberců, různé jakosti, různě zauzlených. Poptávám velkoobchodníky v Evropě.
INDIE; Oděvy a bytový textil
Jsme indičtí expotéři bavlněných triček, reklamních triček a sportovních košilí, ručníků, přikrývek, koupelnových rohožek a koberečků. Více na www.vaibhavexports.com. Hledáme odběratele, obchodníky.
INDIE; Háčkované výrobky
Firma Kanthaji ze SRI SAI EXPORTS - INDIE je starým a dobře zavedeným výrobcem a vývozcem 100% ručně háčkovaných bavlněných výrobků pro vybavení domácnosti jako: háčkované ubrusy, háčkováné přikrývky, háčkováné přehozy na postel, háčkováné prostírání, háčkováné stolní běhouny, háčkováné potahy na polštáře, háčkováné ovály, háčkováné záclony, ...
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme výrobce bavlněných produktů, polštářů, ubrusů, prostěradel, vest, rukavic a kožených peněženek. Hledáme odběratele pro pravidelné obchodování.
Poptávám bytový textil pro e-shop
Hledám dovozce ze zahraničí, výrobce z Česka a ze Slovenska. Zboží bych od těchto výrobců a dovozců rád umístil na svůj e-shop_www.bytovy-interier.cz. Sortiment je: bytový textil: záclony, závěsy, ručníky, povlečení, prostěradla, ubrusy, přikrývky, polštáře, deky, přehozy, plédy, plyše, potahové látky, apod. Podlahy: koberce, laminátové plovoucí ...
INDIE; Koberce a bytový textil
Hledáme dovozce, obchodní zástupce, odběratele bytového vybavení z Indie, jako jsou koberce, koberečky, koupelnové předložky, záclony, potahy na polštáře, přehozy na postele apod.
INDIE; Ručně tkané koberce
Hledám firmu, která by chtěla importovat ručně uzlované, indo-tibetské, ručně všívané a tkané vlněné koberce a střapaté předložky (koberečky). Hledáme odběratele, obchodníky, kteří by s námi chtěli spolupracovat na profesionální úrovni.
ŠVÉDSKO; Bytový textil z Indie
Jsme švédská marketingová společnost bytového textilu, která má vlastní továrny v Indii na výrobu polštářů, závěsů, koberečků, koupelnových předložek a přehozů na postele. Hledáme obchodní spolupráci. Nabízíme nejlepší ceny a kvalitu pro velké obchodní řetězce a velkoobchodníky.
INDIE; Trička, ručníky, přikrývky, rohože
Jsme indičtí exportéři bavlněných triček, reklamních triček a triček na pólo, dále ručníků, přikrývek, koupelnových rohoží a předložek. Více na www.vaibhavexports.com. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Indické a perské koberce
Jsme výrobci, exportéři, obchodní agenti následujícího zboží na velkoobchodní bázi: koberce a předložky, indická rohož, předložky řežízkového stehu, perské kobrece, ručně tkané koberečky rohože, ručně dělané koberce apod. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Indické koberce
Hledáme kupce koberců a podlahových textilií.
Sháním spojovací profil na lamino
Poptávám spojovací H profil na lamino 18 mm v barvě nerez
Poptávám laminátovou podlahu
Koupím laminátovou plovoucí podlahu dobré kvality o rozměrech asi 50 m2.
Hledáme odběratele koberců
Hledáme dobré odběratele, kteří od nás budou dovážet koberce a koberečky.
Hledáme odběratele bytového textilu
Hledáme dovozce povlečení, natahovacích prostěradel a pracovních oděvů.
Hledáme importéry bytového textilu a oděvů
Jsme přední výrobní a exportní firma Source Link International Pvt. Ltd.. Obchodujeme s ložními soupravami, bavlněnými prostěradly, ručníky, džínami, tričky, polokošilemi, oděvy, sportovním oblečením/ zbožím, bavlněnými rukavicemi. Hledáme obchodního zástupce pro marketing našich výrobků na evropských trzích.
Poptáváme distribuci textilií
Jsme velkoobchodníci s textilem a obchodujeme s přízemi, látkami, oděvy, domácím zbožím, ložním a koupelnovým prádlem. Hledáme vhodné kupce pro všechny výše uvedené produkty.
Hledáme importéry potravin a bytového textilu
Hledáme dovozce rýže, ovocných šťáv v tetra balení, minerální vody, kuchyňských utěrek, zástěr, ubrousků, čisticích hadrů a ubrusů. Naše platební podmínky jsou 100% TT předem nebo 100% potvrzený akreditiv splatný při předložení. Jsme vývozci z Pákistánu.
Poptávám jehlovou plsť zn. NADELFILZ
Poptávám jehlovou plsť NADELFILZ, potřebuji českého výrobce nebo distributora.
Poptáváme distribuci bytového textilu
Hledáme odběratele našich výrobků jako ručně tkaných koberečků, koupelnových podložek, přehozů přes postel.
Poptáváme distribuci řemeslných výrobků
Jsme exportéři a dodavatelé řemeslných výrobků, terakotového zboží, přehozy přes postel, povlaky na polštáře, dětské postýlky a selské výrobky. Některé naše výrobky jsou vystaveny na www.svpglobusav.com Našim zákazníkům zaručujeme kvalitu, množství a servis.
Poptávám podlahové palubky
Poptávám palubky na podlahu.Výměna za desky. Potřebovala bych 21 metrů čtverečních. V délkách 3m, nebo 5m.
Poptáváme distribuci domácích textilií aj.
Jsme výrobní a obchodní firma, zhotovujeme domácí textilie (prostěradla, ručníky atd.), uniformy pro bojová umění, pro nemocniční personál. Dbáme na vysokou kvalitu a nízké ceny. Hledáme obchodní spolupráci.