PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme pakistánská firma, která se zabývá výrobou a exportem všech druhů tkanin, žakárdových látek (100% bavlna/polybavlna), šitím povlečení, peřin, závěsů, ubrusů, polštářů, kuchyňských doplňků, nemocničního vybavení, froté ručníků a županů. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Povlečení s potiskem
Jsme výrobci a exportéři potištěného povlečení na postele v bavlně, flanelu, saténu, obarvených froté a žerzejových prostěradel, froté ručníků apod. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme výrobci a exportéři všech druhů textilních výrobků a rádi bychom spolupracovali s importéry z celého světa. Jedná se o následující výrobky: povlečení na postele, potahy, polštáře, ubrusy, ručníky, ústavní prostěradla, oblečení pro pacienty, prachovky, utěrky atd.
PÁKISTÁN; Ručníky, froté výrobky
Jsme výrobce 100% bavlněných froté ručníků a froté výrobků: obyčejné ručníky, listové ručníky, žakárové ručníky, pásové ručníky, design s luxusním okrajem, barvená příze, vyšívané ručníky. Župany: šálový límec, kimono, s kapucí. Froté výrobky: froté pantofle, froté rukavice, výrobky pro děti. Speciální nabídka: přikrývky, koberečky, přehozy na ...
INDIE; Vlněné koberce
Jsme výrobce a vývozce vlněných koberců. Naše firma byla založena v roce 1965. Vyrábíme a vyvážíme ručně vázané, ručně všívané, ručně tkané, široké koberce, sisalové vázané, huňaté, tibetské, kožené a hedvábné koberce nejmodernějších designů a barevných kombinací. Budete spokojeni s našimi výrobky, kvalitou a cenami. Jsme schopni vyvinout ...
INDIE; Bytový textil
Jsme vývozci bytového vybavení a našimi produkty jsou bavlněná prostěradla, povlaky na přikrývky, závěsy, předložky, koberečky, ubrusy, utěrky, ubrousky atd. Hledáme kupce / dovozce těchto produktů.
INDIE; Bytový textil
Jsme indický výrobce a vývozce předmětů pro vybavení domácnosti. Naše výrobky: ubrusy, prostírání, ubrousky, běhouny, zástěry, palčáky, závěsy, kuchyňské chňapky, povlaky na polštáře, lehké přikrývky, utěrky na nádobí a froté ručníky. Máme zájem o obchodní spolupráci. Zašleme vzorky a další podrobnosti k uvážení.
PÁKISTÁN; Bavlněné textílie
Jsme výrobcem a vývozcem všech druhů textilií ze 100% bavlny a polybavlny, rovněž hotových výrobků, jako jsou prostěradla, povlaky na deky, povlaky na polštáře, povlaky na prošívané přikrývky a mnoho dalšího. Také vyrábíme všechny druhy ručníků. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Vyrábíme látky ze 100% bavlny a jiné tkaniny obarvené a potištěné, domácí dekorační tkaniny, závěsy, podšívky, ložní prádlo, povlaky na polštáře, nákupní tašky a potahy na křesla, kuchyňské prostírání a ubrusy, zástěry, hotelový a nemocniční provozní materiál + oblečení, dárkové/propagační předměty pro reklamní firmy. Více na ...
INDIE; Oděvy
Jsme jedním z předních exportérů všech druhů oděvů, jak pletených, tak tkaných, bytového textilu. Hledáme spolehlivé odběratele.
INDIE; Bytový textil
Hledáme odběratele, obchodníky, velkoobchody s domácím vybavením jako koberečky, koberce, přehozy přes postele, záclony, potahy na polštáře, kuchyňské doplňky atd.
PÁKISTÁN; Domácí textilie, stejnokroje
Jsem pakistánský výrobce a dodavatel domácích textilií, látek a stejnokrojů. Pravidelně dodávám zboží do Evropy, Austrálie, Nového Zélandu a rád bych rozšířil obchodní spolupráci. Jedná se o následující výrobky: prostěradla, prostírání, utěrky, záclony, ručníky, potahy na křesla, polštáře a povlaky, látky, dámské oděvy/uniformy. Garantuji ...
PÁKISTÁN; Ručníky
Mám zájem o spolupráci s dovozci ručníků do ČR.
PÁKISTÁN; Ručníky a domácí textilie
Jsme dodavatelé froté ručníků a domácích textilií. Hledáme firmy, které by s těmito výrobky obchodovaly ve střední a východní Evropě.
INDIE; Koberce ručně tkané
Hledáme importéry ručně zhotovených vlněných koberců a předložek.
UKRAJINA; Palubky, nábytek, parkety
Jsme ukrainští výrobci dřevěných železničních lůžkových vozů (dub, borovice) a jiné výroby pilařského průmyslu (palubky, nábytek, parkety). Poptáváme kontakty na evropské zájemce o naše zboží, zvláště z České republiky.
INDIE; Indické textilie a dekorační tkaniny
Indická firma Texica vyrábí a exportuje domácí textilie a dekorační tkaniny v indickém stylu a tradici. Hledá odběratele, importéry.
MALAJSIE; Podlaha lamino
Jsme obchodní firma s následujícími výrobky: laminátová podlaha. Dodáváme zboží do EU, CA, USA, jižní Ameriky, Mexika a Afriky. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám dřevěnou podlahu
Sháním dřevěnou masivní podlahu z jasanu-prkennou do 1300kč za metr čtvereční.
INDIE; Koberce indo - tibetské
Hledám dovozní společnosti, které chtějí nakupovat všechny typy ručně vázaných, Indo-tibetských, ručně všívaných a ručně tkaných vlněných koberců, koberců stylu Gabeh, vlněných a bavlněných koberečků, žinylkových a jutových koberečků a Shaggy koberečků z Indie.
INDIE; Koberce ručně zauzlené a vyšívané
Jsme výrobci a exportéři koberců ručně zauzlených, ručně vyšívaných, tkaných, hedvábných, v různém barevném provedení a různých velikostech. Zaručujeme kvalitu a příznivé ceny. Hledáme importéry.
INDIE; Bytový textil
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů bytového textilu. Hledáme dovozce a odběratele pro rozšíření své sítě.
VIETNAM; Překližky, řezivo, podlahy
Rádi bychom našli odběratele, kteří by chtěli nakupovat dřevěné výrobky včetně řeziva a stavebního dříví, překližky, MDF, dřevěných podlah.
PÁKISTÁN; Koberce
Hledám importéry koberců z České republiky. Poptávám kontakní údaje odběratelů.
PÁKISTÁN; Bavlněné zboží
Firma TEE JAY TEXTILE je dodavetelem následujícího bavlněného zboží: látky, prostěradla, prachové ložní soupravy, záclony, polštáře, ručníky, župany apod. Hledá obchodní spolupráci.